Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nedaří se mi najít rozumnou bezdrátovou klávesnici

o Navštíveno 1469x o
o 09.12.2012, 18:58 | Mr.Scully
Začnu asi tím, co mám teď :-)
[ Link ]

Hledám novou bezdrátovou klávesnici, která bude mít totožné rozložení hlavních kláves, konkrétně tedy malý Enter, dlouhý Backspace, dlouhý Shift a hlavně zpětné lomítko vpravo nad Enterem. Přes to prostě nejede vlak :-) Na nějaký multimediální čudlíky seru, ty nepotřebuju, ale jakožto programátor fakt potřebuju ty výše zmíněné čudlíky v tomto stavu. Nechci žádné moderní zakřivené či rolovací vymoženosti, ale klasickou poctivou (ovšem bezdrátovou) klávesnici s tímto rozložením kláves.

Například na Alze tomu nevyhovuje žádná klávesnice :-/ Hrozně se mi líbí Logitechy, třeba tenhle set je zdánlivě ideální, i podle hodnocení:
[ Link ]

ALE!!! Údajně všechny tyhle fotky u Logitechů jsou vyloženě ilustrativní a ve skutečnosti ten layout kláves je jiný!!! Četl jsem na toto téma recenze uživatelů a potvrzují to i fotky třeba na zahraničních webech. Tak jsem z toho trochu jelen...

Nebo kde se dá v kamenné prodejně (Plzeň) rozumně vybrat třeba z 30-40 klávesnic, aby člověk přesně viděl, co kupuje? Nějaký Datart nebo Electroworld to asi mít nebude... a Mironet, Alza atd. je vše na objednávku.

o 09.12.2012, 19:35 | lukee_cz
mam tuhle a jesm maximalne spokojeny [ Link ] , krome toho, ze je zakrivena tak splnuje vse co chces :)
takze bez zakriveni asi tohle [ Link ]
o 09.12.2012, 20:31 | Pekys
já myslím že na logitech rovnou zapomeň, protože ty maj všechny malej levej shift a vedle něj zpětný lomítko.

co tahle? [ Link ]
o 09.12.2012, 20:35 | Pekys
tahle má dementně šipky [ Link ]
zmršený rozložení 6ti kláves [ Link ]
ta by šla, i když backspace je tak napůl [ Link ]
o 09.12.2012, 21:27 | Mr.Scully | Upraveno: 2012-12-09 21:28:45
Pekys - na tu HP C6000 jsem na mironetu koukal, ale pak jsem googloval na netu a najde to třeba tenhle odkaz, kde je ten její layout zase jiný (pojebané rozložení těch 6 kláves) - nebo že by to bylo ruskou lokalizací?
[ Link ]

lukee_cz - ta od Microsoftu vypadala vcelku nejlíp, ale má mrňavej Esc umístěnej úplně divně a F-klávesy jsou taky nějak zdrcnutý k sobě...

Se z toho zblázním, taková kravina za litr a vybírám to už tejden :-)

Ta Logitech Illuminated vypadá dobře, ale cenově už je to teda hodně na hraně :-) a hlavně mám podezření, že bude mít v realitě zase lomítko vedle Shiftu... [edit] Ano, je to tak, jak jsem si myslel... typickej Logitech: [ Link ]
o 09.12.2012, 21:45 | Mr.Scully
Moje jediná šance je asi Genius... pokud teda nelže s obrázkama stejně jako Logitech.

[ Link ]
[ Link ]
o 09.12.2012, 22:00 | Pekys
Geniuse neber, vydrží prd, počáteční tichost vydrží tak půl roku. Taky vždycky trpim když vybírám novou klávesnici, základní 3 požadavky, a vždycky alespoň 1 chybí.

tvl v tom aby se prase vyznalo a spolehnout se nedá na nic. Ideál bude napsat na podporu mironetu, nebo shopu kde konkrétní klávesnici maj, jak je na tom s rozložením.
o 09.12.2012, 22:04 | Mr.Scully
Pekys - když jsi psal, že všechny Logitechy mají zpětné lomítko vedle Shiftu, tak to víš sám nebo to jsi vycházel z těch informací, co jsem psal já?

Můžu zkusit na eshopy napsat, ale tak nějak pochybuju, že někdo kvůli tomu půjde do skladu a bude rozbalovat klávesnice... přemýšlím, jestli to někdo může mít přímo "na krámu", ale asi těžko. Možná zkusím osobně axes.cz, ti jsou u nás v Plzni a mívají celkem dost věcí skladem.
o 09.12.2012, 22:15 | Pekys
to vycházím z toho, když jsem hledal asi před rokem klásnici pro sebe. Tenkrát logitech s velkým shiftem vlevo snad neexistoval. Resp jsem vycházel vždy z fotek (alza, czc, mironet), a dneska pro mě je trochu novinka, když vidim obrázek logitechu s velkým shiftem :)
o 09.12.2012, 22:20 | Pekys
zkus ještě mrknout na czc, tam jsem zahlídnul ten microsoft a logitech s velkým shift, a malým enterem. zlevněná asi na 999,-.

jinak na czc i mironetu celkem v diskuzi k produktu reagujou, tak by mohli odepsat jak to je. Pripadne ne jednom z tech shopu je i uzivatelska galerie, tam jsou real fotky.
o 09.12.2012, 22:35 | Mr.Scully
Výborný nápad s těmi uživatelskými fotkami, to mě nenapadlo, díky. Zrovna u toho Logitechu vidím, jak se ty uživatelské fotky liší od fotky na letáku, to je peklo :-)
o 09.12.2012, 22:37 | Pekys
co tenhle dell? [ Link ]
o 09.12.2012, 22:44 | Newman
zitra Lidl
za krasnych 499,- a nemusis nic resit :-)

[ Link ]
o 09.12.2012, 22:46 | Mr.Scully
Newman - taky malej Shift :-)

Pekys - taky varianta, i když ten Genius mi přijde přehlednější.
o 09.12.2012, 22:47 | Newman
tady je tvuj sampion
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.332 sekund.