Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > kde koupit bezky v Praze

o Navštíveno 1442x o
o 07.12.2012, 11:43 | Honza130
nejaky tip, kde poradi? Urcite ne sportisimo, intersport atd...

koukal jsem na Bike&Ski centrum v Radotine.. na kolo super, kupuju tam uz dlouho.. s vybavou na zimu nevim, jak na tom jsou. Na webu maji spise drazsi bezky..

diky za rady

Honza

o 07.12.2012, 12:22 | JuiGin
Chodím do Harfasport pro "rady a vyzkoušet" [ Link ] Ale cenově krom lyžáků jsem šel jinam.
o 09.12.2012, 11:14 | hanx
Sry za OT, ale zákazníky jako JuiGin mám opravdu nejradši. Čím dál víc lidí se honí za co nejmenší cenou, využijou přidané hodnoty kamenné prodejny, nechají si poradit, vyzkoušejí atd a nakonec stejně nic nekoupí a jdou na zbozi.cz hledat nejnižší cenu. Je jich čím dál víc, přitom krize už je dávno pryč a tihle lidi peníze mají, ne že ne. V nějakých odvětvích to vem čert (předražené mobily atd.) ale v tomhle odvětví jako jsou sportovní potřeby mi to přijde na hlavu.
o 10.12.2012, 07:13 | JuiGin
Do Harfasportu chodím každej rok dávat servisovat 3páry lyží. Koupil jsem tam nové lyžáky a dvoje bazarové lyže. Oblečení nebo lyže nové, si prostě koupím jinde za polovinu ceny .!. Nazdar .!.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3316 sekund.