Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak vyřadit z evidence neexistující vozidlo?

o Navštíveno 1617x o
o 05.12.2012, 07:47 | Tendr
Auto má značky v depozitu, velkej techničák je, ale auto už není na světě.. Jak postupovat?

o 05.12.2012, 07:54 | mr.brain
1. možnost - sehnat doklad o ekolikvidaci, značky vyzvednout a tentýž den nechat vozidlo vyřadit

2. možnost - vyzvednout značky z depozitu a nechat vozidlo vyřadit s tím, že změnilo účel použití a je z něj třeba dětská prolézačka (otázka je, jestli bude úředník věřit + jestli nebude chtít vidět fotodokumentaci)

Na vyřazení by snad neměl mít vliv to jestli má vozidlo STK nebo ne.
o 05.12.2012, 08:16 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
k vyzvednuti z depozitu musi mit auto stk
o 05.12.2012, 08:19 | Hanes
vyřadit to jde i když jsou značky v depozitu, u mě to šlo čestným prohlášením že z dodávky jsem udělal sklad dříví na zimu a bylo, foto nepožadovali, mé odůvodnění bylo asi dostatečné, nejlepší bude zajít na inspektorát se poptat.
o 05.12.2012, 08:25 | Tendr | Upraveno: 2012-12-05 08:26:04
Clio by na sklad dříví asi neukecal :) Ale kdyby třeba řekl, že vůz slouží jako kulisa v hospodě, mohlo by to projít jo? No za zkoušku to stojí, jen aby fakt nechtěli fotos.. Pravda je totiž taková, že je dávno sešrotovaný..
o 05.12.2012, 09:21 | Luke-Jeep
Photoshop je mocný čaroděj ;-)
o 05.12.2012, 09:25 | Tendr | Upraveno: 2012-12-05 09:26:43
Pátrám po tom a chtějí čestný prohlášení s adresou, kde je vozidlo odstaveno. Viz. [ Link ]
Asi to nikdo zkoumat nebude, ale smrdí to.. To prostě nelze obyčejně říct, že auto bylo sešrotovaný, ale doklad o likvidaci není?
o 05.12.2012, 09:43 | .mycTD
ja jsem do prohlaseni uvedl, ze se nachazi na soukromem pozemku v katastru obce XY (pochopitelne co nejdal od prislusneho magistratu)
Hlavne jde o to, ze jak z toho jednou urednik udela kurnik, tak si s nim muzes nakladat jak chces, bo kurniky zadny zakon neosetruje.
o 05.12.2012, 10:24 | Bart 007
já ho vyřadil pro sběratelské účely /fávo :)) /, umístěno na vlastním pozemku. Ale chtěl po mě fotku auta (celku) a fotku VIN. A říkal, že i kdyby přišli na kontrolu tak řeknu, že jsem si renovaci rozmyslel...:-) hlavně tam nesmí bejt, že použiješ/prodáš na díly.
o 05.12.2012, 10:35 | MATTESS
Jako Bart, taky jsem dokládal fotku celku a VIN. Co úřad, to jiné požadavky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3221 sekund.