Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT Help: Jaky mam koupit HDD?? Kde poznam jake mam rozhrani?

o Navštíveno 2256x o
o 04.12.2012, 19:21 | TomasW
Prosím pomoc :-) jsem na pc jelito a nějaky rok jsem už nic do pc neřešil... teď bych si chtěl koupit HDD, ale nevím jaké rozhraní koupit... na czc čtu nějaké SAS, SATA, Hybridní, magnetický... když dám vlastnosti PC tak jde to někde najít?? našel jsem pouze nějaké řadiče IDE/ATAPI.. díky :)

o 04.12.2012, 19:35 | Pekys
v biosu uvidíš co tam máš za hdd.
Nebo kouknout do bedny, jaký tam máš konektory.

dlouhej je IDE
malej asi 1cm do L je SATA

o 04.12.2012, 19:36 | Pekys
IDE: [ Link ]

SATA [ Link ]
o 04.12.2012, 19:44 | JP
Nejspíš máš SATA jestli neprovozuješ nějakou strašlivou vykopávku:D. Jinak vřele doporučuju hybridní disk, mam v notesu asi měsíc Seagate Momentus XT 750GB a prakticky při běžnym používání nepoznám rozdíl v rychlosti mezi nějakym běžnym SSD a timhle, přičemž kapacitou/cenou tomu nemůže SSD vůbec konkurovat...
o 04.12.2012, 22:10 | Crimson
to že tam má třeba ted HDD IDE neznamená, že ten board neumí SATA

zjisti přesný typ boardu, bud v BIOSU nebo použij Everest, nemusí se ani instalovat

a pak googluj tvůj board a zjisti co umí: IDE, SATA, SATA II, SATA III

dle toho kup HDD eventuelně lépe SSD

nebo pust HD tune tam to také vyčteš v infu

foto k příspěvku  od Crimson

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3406 sekund.