Navštíveno 1189x

volal jsem dnes asi do 10 obchodu a nikde nemaj vse vyprodane samozrejmne beru rozumne ceny max do 3500,- obchod typu alza nebo datart me nezajimaj to jsou zlodeji.. nezivi se zde nekdo prodejem telefonu v praze a okoli , diky za info.
[ Link ] - já vzal kdysi 710 za 9000,- českou - za body u Vodaf
- a tady jsem asi před 2 měsici bral znovu 710 - asi polskou tušim .o) asi za polovic - bez problémů, je se záručákem, v češtině, vše maká - nou problém
diky ale to je drahy chci max do 3500
alza a datart asi zloději nejsou, ale netahaj to z polska a maďarska /možná .../, jako každej kdo to tady prodává za 3,5 s přehranym softem na cz
ps: myslel jsem, že jsi chtěl trošku něco ověřenýho, v tom případě zboží.cz a řadit od nejlevnějšího
to jsem presne udelal ale kdyz uz mi v 10 obchode rekli ze vyprodano a nevedi kdy budou dalsi tak me napadlo se zeptat tady... myslim si ze datart a spol maj to sami jen proste za vetsi penize.. driv poradny nokie meli stitek primo z finska treba nokia 8850. jenze dnes uz to neni na zadny takze je mi jedno odkad to je.
lol prej zlodeji :) Myslis, ze ty sluzby co poskytuji, zbozi 95% skladem, stovky zamestancnu, x pobocek, otviraci doba o vikendu, nejvychytanejsi stranky, ze je to vse zadara? A ze to koupis za stejny penize jako od joudy z obyvaku, kterej to pritahne jako sedivku, kterej ma nalinkovany jejich feed na uslolenym eshopu za par stovek? :) sorry ale tohle cechackovske a diletanstke mysleni fakt nepochopim, se vsim vy*ebat, vsechno zadara, vsichni jsou jen zlodeji