Navštíveno 1814x

V byte co jsem koupil, je misto pro vestavenou mycku o sirce 60cm.
Kdyz uz to tam je pripravene, tak bych toho chtel vyuzit. Jen nemam uplne jasno v par vecech.
K te lince mam jeste kus jakoby dvirek, ktere jsou urcene asi na tu mycku, cili ze by byl videt maximalne nejaky panel o vysce cca 15-20cm a zbytek dolu by byla jakoby linka.
Tech mycek moc neni ktere by tam presne pasovaly mi prijde.
Muzu tam dat klidne nevestavenou mycku, kdyz bude mit sirku tech 60cm a i ostatni rozmery a vejde se mi tam?
Jaky jsou jinak vyhody ci prednosti te vestavene mycky?
Vestavná myčka má opravdu jen tu vzhledovou výhodu, kde na přední panel dáš dvířka jako jsou na zbytku linky a vidíš jen panel a nebo dokonce vůbec nic pokud má ovládání na horní hraně dvířek (což je teda na ho*no) ;)
nemáš prostě najednou v kuchyni 60cm něčeho, co tam vůbec nepasuje. jinak ovládání na horní straně dvířek se neboj, mám to tak už šestým rokem a neměnil bych. naopak by mě sralo mít tam ten pruh s panelem
Kdyz tech vestavenych je malo na vyber.
Nechci vyhazovat 20t za mycku aby bylo na vyber.
Spis tak neco lehveno aby tam neco bylo. Protoze to tam stejne necham a sebou si to nepotahnu.
Planuju tam zustat tak dva roky jeste.
A ve dvou toho nadobi moc neni. Co jsem koukal, je to na 12-15sad nadobi, takze budem radi kdyz to pobezi 1-2x do tydne...
To si jen myslis, ze to pobezi 2x do tejdne... :o))
Vem nakou jebku nevestavnou, pokud tam nechces zustat. Je to fuk.
tak u nás, dokud jsme bydleli s mladou sami, tak běžela 45cm vestavná myčka 1x, max 2x týdně. teď s prckem tak 2x, občas 3x.
ale pokud to je nájemní byt, tak bych se s tim nesral a koupil nějakou nejlevnější, záruku s tím překlepeš a pak je to jedno.
Je to muj byt, koupil jsme ho ale nehodlam tam zustat vecne :)
Cekam az mlada dostuduje a pak se poohlidnu po nejakym domu.
Ale proste nebavi me to nadobi ve drezu, kterej je silene malej, jsou tam dva talire a par hrnicku a je plnej. Proste je videt ze je to vse prizpusobeny k mycce na nadobi.
A nedej boze dat do toho drezu hrnec :D
Luke_288: Jak jsou pak vidět stavové hlášky, jak víš, že je vypuštěná a nebo připravená na spuštění? Mě teda od toho táta odradi nehledě na to, že panel má stejný design jako trouba...
Knightey: V tom případě opravdu obyč bílou ;)
presne jako tuner2...v zadnem pripade bych nechtel mit tu bez panelu,pac vidim presne hned co se deje,za jak dlouho domyje atd...
v praci mame tu se skrytym panelem a vis proste kulovy ,dokonce jsme ji jednou otevrel,kdyz jeste domejvala,proste napikacu...
a k čemu to potřebujete vědět? zapnu program, zavřu, myčka pípne a až domeje tak znova pípne. nic jinýho vědět nepotřebuju
A dnesni mycky to promitaj dolu na zem. Nicmene ja mam taky radsi panel...
Třeba vidím, že je naprogramovaná a jen čeká na spuštění nočním proudem, vidím když je problém, že se vrtule sekla o talíř a tím pádem nádobí nebude umyté apod. Skrytou fakt nee.
odložené starty nepoužíváme a když se sekne vrtule o talíř tak to stejně zjistim když jí otevřu, k tomu nepotřebuju indikátor.
ale každej to máme jinak
Tak kazdopadne diky za rady. Cili se ted pokouknu i klidne po volne stojicich ale alespon at ve stribrne barve.
Nám odešla myčka minulý týden do věčných lovišť tak jsem řešil něco podobnýho, nakonec jsem koupil Siemens nejvyšší řadu a ten panel je šikovně udělanej, součástí dodávky jsou takový různě vysoký nástavce který ti vykompenzujou velikost tý čelní desky, je to šikovně řešený a neni to vůbec vidět

03.12.2012, 20:30 |
capo Aniž bych se chtěl kohokoliv dotknout, tak sám zastávám názor že kdo má estetické cítění, vzal by jen tu se skrytým panelem. Já se řadím po bok Luka a nechtěl bych nikdy jinak. Když někdo doma myčku zapne, všichni to většinou vědí. Pokud to nevědí, než se vrátí je domyto. Vrtule se mi ještě nikdy nesekla, vždy stačily akustické signály.
Tak jsem nakonec vzal teda vestavenou mycku se skrytym panelem.
Mora IM 630 - za cenu kolem 6200,- Spotreba A+ a spotreba vody 12L.
Zatim spokojenost :)
Vitej v klubu pane. Máme tu stejnou, používáme asi dva měsíce. Všechno je v pohodě, vše běží tak jak má :-)
Nicméně postřeh: tchýně nám koupila hranatý talíře od Tescomy. Jsou obrovský a když ten talíř dáš dolů vlevo vedle košíku na příbory, nerozpustí to tabletu v tom kastlíku. Myslel jsem, že porucha a houby :-D
Jinak je docela tichá, myslel jsem, že to bude horší.
Jo a až tam budeš dávat ten čelní panel - good luck and have a fun :oDDDD - pokud tedy nejsi klikař nebo gynekolog :oDDD
Jojo to jak je ticha, me velice prekvapilo, clovek o ni fakt defakto ani nevi. Cekal jsem to mnohem horsi, to i kombinovana nova lednice od Indesitu je hlucnejsi :/
Ja jsem tam jeste ty tablety nedaval, protoze presne nevim jakou tam mame tvrdost vody ale kdyz clovek myl naobi rucne, tak to zanechavalo prave fleky a je tam hodne vodniho kamene. A bal jsem se aby se tam vubec stihly ty tablety rozpustit.
Cili jsem koupil jen prasek a lestidlo :) A zatim luxus :)

20.12.2012, 10:28 |
Zbyna Mam taky se skrytym panelem, a vyhovuje mi na 100%.
To jestli napousti vypousti, vedet nepotrebuji.
A vrtule se mi jeste nikdy nesekla. :-)