Navštíveno 2382x

Ahoj lidi, přemýšlím nad nějakou hračkou pod stromeček a napadlo mě pořídit nějakou tu herní konzoli. Nic méně vůbec se v tom neorientuji a tak se ptám co by jste doporučili? Jde mi hlavně o jejich pohybové varianty. Díky moc za postřehy.
A51
Tak nintendo si rovnou skrtni. Je to zastarala platforma 20. stoleti.
no bacha na nintendo Wii U tam už tomu bude jinak....
jinak xbox vs PS3 tak u mě jednoznačně PS3..... jak kvůli výkonu, grafice, BD mechanice, GranTurismu....
starý nintendo je spíš pro děti nebo kolektivní zábavu neni to "herní konzole" protože na to vlastně žádný hry nejsou takže počítač ti to nezastane :)
Tak, jestli nejsi fanda Maria a Zeldy na ve 150 verzich, tak ti Nintendo nic neda, i kdyz se od vcera prodava nova generace konzoli (Wii U), ktera ale technologicky dohnala koncici Xbox360 a PS3.
Poprve co souhlasim s Nismem :-)
Nintendo Wii neni spatny, ale je to spis na zabavu, po graficke strance je to horsi... ale sranda s tim je velika ;-)

01.12.2012, 20:03 |
xSam Za mě xbox, s Kinectem je fakt dobrá sranda a ještě se procvičíš:-)

01.12.2012, 20:40 |
Pekys taky jsem se rozhodoval, a XBox je prostě hratelnější. není to taková grafická orgie, jako GT na PS. Kvůli BD bych ho taky nebral, nicméně pro někoho to důvod může být.
A ted mi někdo řekněte, co je pravdy na tom, že u PS když máte Move, musíte mít v ruce ty "mikrofony"? U XBoxu nemáš v ruce nic. Kámoš takhle pařil přikalenej bowling, nedal řemínek a mikrofon skončil v TV :-D
za mě XBox.
Pekys : jj Move snímá "mikrofony" a bez nich si nezahraješ .. když seš nachcanej tak to musíš mít holt na řetázku no .. se nedá svítit. :D
Tak i u Wii jsou ovladace, na sledovani pohybu... urcite bych to nevidel jako minus... alespon se tam da nakombinovat i nejakej povel... napr. pri bowlingu pusteni koule, atd...
Pekys: jak resi Kinect bowling a pousteni koule, kdyz nic neni v ruce?
tak jste mi to potvrdili. Taky pro mě byl favorit xbox s kinectem. Wii mě sice zaujalo v kombinaci s tou podložkou.. Ale je fakt, ze technologie xboxu je úplně jinde... Dikec. P.S. Kde to ideálně koupit ať taky něco usetrim:-)
PS3.
XBox máme taky a po chvíli tě to omrzí

01.12.2012, 21:52 |
Pekys MM: prostě máchneš rukou a koule letí.
Pekys: a jak vi, ze to ma pustit ted a ne o 1 sekundu pozdeji? :-) myslim si, ze to samovolny machani, bez "potvrzovani" je takovy arkadovy :-)))) jen muj nazor...
Luke_288 - já má pro změnu PS3 a omrzela mě asi tak po měsíci :-) Nemluvě o tom, že pouštění BD se s tím debilním ovladačem stejně na pytel, BD přehrávač jsem si koupil nakonec separátní. Přemýšlím, jestli Xbox s Kinectem bude zábavnější, ale stejně na hraní nemám čas, tak na to asi kašlu.
tak já ti říkám, že zábavnější nebude. pro děti možná super, ty si na tom zazávodíš nějakej race kdy můžeš jezdit bez joypadu jakože držíš ve vzduchu imaginární volant, za 10minut ruce dřevěný, letní a zimní hry OK s partou lidí fajn, ale u nás už to nikdo nehraje. na druhou stranu na PS3 se mi taky už dlouho jen práší
PS3 mám už nějákej rok a max spokojenost.

02.12.2012, 14:55 |
rcman Za mě jedinně PS3!
Taky si ho plánuju konečně pod stromeček nadělit...
Kdybych nebyl na PlayStation odkojenej tak bych uvažoval i nad Xboxem. Ale Nintendo Wii se nedá srovnávat...

02.12.2012, 15:33 |
Jozzo MiniMike: nevím jesli ti to tajemství už někdo řekl,ale veškeré hraní na konzolích je arkádové ;);)

02.12.2012, 22:20 |
DITR ja mam xbox od dob co se zacal prodavat ale pred 3ma mesicema rrod po tolika letech :D a ted si jdu kouoit slimko pres tyden za me xbox ps sem mel taky ale nejak mi nesedi ten ovladac xboxovej lip padne do pracky ;) xbox je luxus ps3 me nejak nenadchlo
Ja mam xbox, ale po nejake uprave. Ted mi to nejde upgradovat a nic. Musim hrat ty same hry, nic noveho - ani origo mi tam nejede.
PS3 jsem nemel, ale laka me gran turismo
Měl sem ps1,ps2 a mám i ps3.Nemohl sem si nechat ujít GT5.Neříkám že xbox je špatnej ale sem odkojenej PSkem.
Jaka je nejvetsi konkurence pro gt5 na xbox360? Forza?
ja jsem se rozhodoval dlouho a vyhrálo PS3,lepší ovladač,online hraní zadarmo,blu ray,ostatní služby a hlavně hry který chci já na xbox nejsou viz. uncharted
Xbox + kinect. Jinak záleží co chceš hrát za hry samozřejmě.

04.12.2012, 09:55 |
RedBaron | Upraveno: 2012-12-04 09:59:39
Každá konzole má svý extra tituly, PS3 to u mě vyhrála díky God Of War, sérii Uncharted, ale hlavně kvůli Gran Turismo 5, které i teď dva roky od vydání dostalo patch, který posunuje fyziku hry zase jinam. Zahrát si na volantu nejvěrnější virtuální Nordschleife při rozbřesku a s mokrou silnicí nebo pravou čtyřiadvacetihodinovku v Le Mans na střídačku s kamarády tak jako ve skutečnosti, to je pro fandu čtyř kol záležitost k nezaplacení ;-)
Teď hráči dostali bezplatnou možnost otestovat funglnovou Corvette C7 :-D

Já se zase tuze těším na tohle:
[ Link ]

04.12.2012, 11:40 |
Losky Mě to přijde zbytečný to řešit. Prostě běž a kup buď X360 a nebo PS3. Ani jedním neprohloupíš. Nemá cenu řešit co je lepší. Dle mého je to to samé jako srovnávat plasmu a lcd (led). Prostě někomu vyhovuje to a jinému to. Základem u obou je ale mě velká televize. Pokud budeš mít malou tv, tak je to o ničem:(
Možná že ps3 je výkonnější, ale stejně to nikdy nevyužije, protože až se hrama dostane k tomuto HW, tak už bude nová konzole na trhu:) BlueRay? Možná pro někoho, kdo kupuje origo disky nebo půjčovna, jinak to smysl taky nemá... Já osobně mám Xko a multimediální centrum a maximální spokojenost. Taky jsem zvažoval, že koupím PS3 a ozkouším, jestli je to v něčem lepší či horší, ale nakonec jsem se na to vykašlal. Hry jsou o něco dražší a kromě možná nepatrně lepší grafiky to nemá smysl. Spíš mi připadá, že PS3 kupují hodně lidi, které už jedou od PS1, One, PS2, PS3 a případně PSP, PSV. Já měl One, PS2, PSP a pak xbox360 fat a teď slim a mě osobě vyhovuje víc do ruky ovladač 360tky, ale na obojí se dá krásně zvyknout. Kup co tě láká víc a nebo si hoď korunou...