Navštíveno 1280x

Chci se poptat určitě tu je pár lidí co hraje a má zkušenosti.
Celkem mě to baví a zvažuji že bych si pořídil vlastní výbavu.
o by jste doporučili na takové příležitostné hraní? Nemusí to být výbava za desetitisíce na každo týdenní hraní. Prostě něco rekreačního co by se případně dalo trochu poladit aby to vypadalo k světu.
Podle toho, ze pises o polazeni "aby to vypadalo", tak ti asi pujde o army styl, ze?
My zacali s kamaradem hrat nekdy v kvetnu a v cervenci jsme uz menili zbran za zakladni semi na nizkotlakou elektru, takze pokud opravdu planujes hrat, nekupuj zaklad.
Moje vybava :
zbran -
[ Link ] zasobnik -
[ Link ] lahev -
[ Link ] hadice -
[ Link ] vesta -
[ Link ] sumka na lahev (zada) -
[ Link ] tady maji aktualne ve vyprodeji vesty za slusne ceny
[ Link ] obleceni jsme brali zde -
[ Link ]
Podle toho co chceš hrát. Jestli sportovní paitball a potřebuješ vesmírnou vrtačku a nebo military.. pak bych koupil Značkovač Tipmanna nějakýho Customa, který se postupně dá doplnit na hezkou flintu. Jednoduchej v podstatě nesmrtelnej a dobře poladitelnej.
Při sportovním paintballu si vyber podle toho jak moc rychlou věc potřebuješ.
Kdybys chtel, muzu se optat kolegy na jeho set TPN Tango One, ktery prodava (zbran, kolimator, gravitacni zasobnik, HPA lahev). Je kupovana 5/2012 a pouzita 1x :-)
No ten sportovní styl mě nijak neoslovil a ani nemám moc chut to zkoušet. baví mě to spíš někde po lese budově atd.
Zatím jsme mývali klasiku co půjčujou když jdeš hrát a to byl tuším tippman a i co sem brouzdal, tak o těch tippmanech mluví dobře.
JInak, jak to chodí pokud sem jedinec a chtěl bych chodit hrávat? jsou nějaké veřejné hry nebo tak něco? Zatím sem musel dát vždy do kupy lidi a jít s nima, ale to je často dost velký problém.
Jo a co je označení zbraně pokud je nízkotlaká? Znamená to, že defakto pro stejnou střelu potřebuje menší tlak, tudíž je nižší spotřeba plynu?

01.12.2012, 10:11 |
Kesam Dneska už to nejni taková palba jako dříve já hrál asi před 5 lety a 30 to nespravilo komplet jenže US army výstroj mám komplet doma všechno origo pak jsem mydlil ještě air soft to je jiné kafe a jiná dálka paint bal je tak na 30 metru max a spíše do baráku :-)V létě je dobrý to hrát v tričku takhle jsem profackoval kámoše asi na 10 metru z MR 1kou :-)

01.12.2012, 10:13 |
Kesam