Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Paintball vybavení ???

o Navštíveno 1280x o
o 30.11.2012, 01:28 | Tweety_xx
Chci se poptat určitě tu je pár lidí co hraje a má zkušenosti.
Celkem mě to baví a zvažuji že bych si pořídil vlastní výbavu.
o by jste doporučili na takové příležitostné hraní? Nemusí to být výbava za desetitisíce na každo týdenní hraní. Prostě něco rekreačního co by se případně dalo trochu poladit aby to vypadalo k světu.

o 30.11.2012, 07:12 | Lukaash
Podle toho, ze pises o polazeni "aby to vypadalo", tak ti asi pujde o army styl, ze?

My zacali s kamaradem hrat nekdy v kvetnu a v cervenci jsme uz menili zbran za zakladni semi na nizkotlakou elektru, takze pokud opravdu planujes hrat, nekupuj zaklad.

Moje vybava :
zbran - [ Link ]
zasobnik - [ Link ]
lahev - [ Link ]
hadice - [ Link ]
vesta - [ Link ]
sumka na lahev (zada) - [ Link ]

tady maji aktualne ve vyprodeji vesty za slusne ceny [ Link ]

obleceni jsme brali zde - [ Link ]
o 30.11.2012, 07:14 | Only_One
Podle toho co chceš hrát. Jestli sportovní paitball a potřebuješ vesmírnou vrtačku a nebo military.. pak bych koupil Značkovač Tipmanna nějakýho Customa, který se postupně dá doplnit na hezkou flintu. Jednoduchej v podstatě nesmrtelnej a dobře poladitelnej.
Při sportovním paintballu si vyber podle toho jak moc rychlou věc potřebuješ.
o 30.11.2012, 07:25 | Lukaash
Kdybys chtel, muzu se optat kolegy na jeho set TPN Tango One, ktery prodava (zbran, kolimator, gravitacni zasobnik, HPA lahev). Je kupovana 5/2012 a pouzita 1x :-)
o 30.11.2012, 13:40 | Tweety_xx
No ten sportovní styl mě nijak neoslovil a ani nemám moc chut to zkoušet. baví mě to spíš někde po lese budově atd.
Zatím jsme mývali klasiku co půjčujou když jdeš hrát a to byl tuším tippman a i co sem brouzdal, tak o těch tippmanech mluví dobře.

JInak, jak to chodí pokud sem jedinec a chtěl bych chodit hrávat? jsou nějaké veřejné hry nebo tak něco? Zatím sem musel dát vždy do kupy lidi a jít s nima, ale to je často dost velký problém.
o 30.11.2012, 14:44 | Tweety_xx
Jo a co je označení zbraně pokud je nízkotlaká? Znamená to, že defakto pro stejnou střelu potřebuje menší tlak, tudíž je nižší spotřeba plynu?
o 01.12.2012, 10:11 | Kesam
Dneska už to nejni taková palba jako dříve já hrál asi před 5 lety a 30 to nespravilo komplet jenže US army výstroj mám komplet doma všechno origo pak jsem mydlil ještě air soft to je jiné kafe a jiná dálka paint bal je tak na 30 metru max a spíše do baráku :-)V létě je dobrý to hrát v tričku takhle jsem profackoval kámoše asi na 10 metru z MR 1kou :-)
o 01.12.2012, 10:13 | Kesam

foto k příspěvku  od Kesam

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.6299 sekund.