Navštíveno 1601x

Neporadil by mi nekdo co si mam zahrat za FPS nebo RPG na mym "nadupanym" netbooku :-D
intel atom, cpu n280 - 1,66ghz, 1gb RAM no a grafika nejaka asi integrovana
Myslim tim proste nejakou starsi klasiku (half-life uz mam)
proste neco na zabiti nudy na cestach.
Diky za tipy
jj taky uz jsem dojel :-)
lineageII RPG hral sem to asi 5 let :D

30.11.2012, 13:02 |
Jozzo poridit lepsi notas a zaparit lepsi hry? :D

30.11.2012, 17:39 |
hanx Jozzo: Lepší hry? Neblázni prosimtě, na tomhle stroji rozjede suprový hry který i v dnešní době nemají konkurenci :-)
Namátkově RPG: Diablo 2, Neverwinter nights, Gothic, The wheel of time, Planescape Torment
FPS: Soldier of Fortune, Thief, Medal of Honor, Alien vs Predator, No one lives forever, Delta Force, Hidden and dangerous, Kingpin
Myslim, že to ti nějakou dobu vydrží.

30.11.2012, 17:44 |
Jozzo většinou z těch her co jsi napsal jsem prošel ...a jsem rád že některé už nejdou rozjet na novějších systémech bez snahy

30.11.2012, 17:54 |
hanx Proč jsi rád? To jsi tak zlomyslnej? Někdo by si je chtěl v dnešní době zahrát ale nezahraje si kvůli novýmu systému, to se ti líbí jo? Tvůj koment je stejně kvalitní jako ta předchozí rada...
Né každej chce mega grafiku a supra funkce.
Mě třeba pořád baví víc staré hry.
U žádných moderních závodu jsem nevydržel tak dlouho jako u Gran turisma na PS1 a PS2.
To samé Medal of Honour na PS 1...
Že jsem někdy někde hrál nejnovější Needy a nebo nejnovější střílečku to mi v hlavě nezůstalo.
U Medala si vybavím každé kolo :D

30.11.2012, 19:04 |
Jozzo no pozor hanxi... rozjet jde vše,ale musíš vedět co děláš a snažit se
spíš to je o tom že pro některé jsou tyhle old games modly a to nejlepší co kdy mohlo být

30.11.2012, 22:30 |
vypuk Hanx - kopej v minecraftu, to tě asi neomrzí :))
hanx:
diky, na Thiefa, Hiddena a Soldiera jsem si vubec nevzpomel :-)
no a Rpg zkusim asi vsechny postupne, ale vcera jsem si neskutecne uzil Hitmana 2 :-)
DIKY
jozzo:
cestuju, cestuju hodne pesky, stopem vlakem.... a spim kde se da... takze jakej koliv kram kterej ma cenu vic jak 50E sebou netaham :-D

30.11.2012, 23:12 |
Jozzo Eko čundr? :-D:-D