Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zvuk do obýváku - už naposledy..

o Navštíveno 1224x o
o 30.11.2012, 00:07 | JB
Zdravím, párkrát jsem to tady řešil a nikam jsem se zatím neposunul. Došel jsem do stavu, že jsem ochoten přistoupit na kompromis a vzdát se velkým sloupů, které si nechám v kanceláři. Bratranci jsem nedávno vybral a nainstaloval levný receiver od yamahy a levný set od jama. Musím se narovinu přiznat, že zvuk mě neurazil. Solidní podání prostoru a "dostačující" dynamika. Samozřejmě v rámci daných peněz. Teď tedy ke mě. Byl jsem si poslechnout "kino" od bose, co má můj šéf doma. Upřímně jsem byl překvapen dynamikou a vykreslením prostoru. Bose ale nechci, přijde mi to zbytečně drahé. Nemáte tu někdo něco takového malého doma? Díval jsem se na cambridge audio minx, případně paradigm millenia, nebo jsem na hifibazaru našel nějakou sestavu od elacu. Narovinu, vždycky jsem bych na stereo, tzn. i teď si myslím, že jsem ochotný jít do systému 2.1. V kanclu teď mám logitechy Z5500 u počítače a filmy se na tom dají, hudba se spíš nedá. Ale říkám si, že když ty satelity u třeba toho elacu nebo paradigmu jsou dvoupásmový,mající 80 mm či 100 mm středové reproduktory plus výškáč, tak by to už přeci mohlo i zahrát nějaký středy, ne? A pak nějaký SW k tomu. Chtěl bych, aby to slušně zahrálo a pokud možno to nebylo vidět. Mám natahané kabely pod omítkou, takže zapuštěné repro do zdi už nechci, nebudu znovat sekat do baráku. Jde mi tedy o osobní zkušenost. Vždycky se ta debata stočí na např. osobní zkušenost Zdenyho, který nakonec hraje sa velké sloupy, ale já to chci ukočírovat na toto. Manželka stejně nesnáší hudbu nahlas. No dík za zkušenosti.

o 30.11.2012, 07:36 | CervinVega
Mam ty ELAC satelity + 301 sub a ve stereu to rozhodne neurazi, kdyz je vhodne umistis a nasmerujes... mam k nim i ELAC stred a na kino jsem spokojenej, zadni efekty do mistnosti kvuli dispozici rozumne nedostanu (prat si je na sedacce do ucha nehodlam a bastlit je nekam na strop a zkouset je sladit je myslim blbost)...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3207 sekund.