Navštíveno 3510x

29.11.2012, 15:46 |
colon co na něj říkáte? podle mě hrozný...
Vzhledem k tomu, že seznam.cz, sbazar.cz, lide.cz a obecně tyhle weby kolem seznamu měly vždycky naprosto TRAGICKÝ design jak z poloviny 90. let, tak tuhle změnu hodnotím jako relativní zlepšení, asi tak na rok 2002. Seznam nikdy neměl dobré programátory ani designery. Netuším proč, ale znám lidi, co tam pracovali a potvrzují to.
Pinterest pico.. opravdu originalni.
lidi nemají rády změny :)
je to asi jen o zvyku :)
ale pravda tamto bylo lepčejší :)

29.11.2012, 17:54 |
Pekys za mě celkem tragický
obří 4 inzeráty přes celou stránku = nepřehledný. Nikde volba možnosti zobrazení třeba seznamu, kdy by se vešlo na obrazovku mnohem víc informací.
filtry v auto-moto končí volbou značky....tam něco najít je teda něco.
hmm takový divný ... ale i na nové AHC jsem si zvyknul
je to fakt tragicky,uz minuly sbazar nebyl nic moc,ale timto to dorazili...to mam snad lepsi svoje stranky..o]]
zlatej bazos..
debilni moc velky neprehledny

30.11.2012, 09:52 |
Cenda to patlal nějakej Patlal ... hrozný. Podobně jako seznam.pocasi.cz . To maj tak málo peněz, že si nemůžou dovolit najmou firmu alespoň na ten design?
Tak to je tragedia. Radsej design z 90 rokov ako toto. Je to maximalne neprehladne a nekonfortne z hladiska uzivatelov :-(
jako schimi... sice to nebylo optimální, ale aspoň to fungovalo.

30.11.2012, 11:19 |
colon dokud nezprovozní fulltextové vyhledávání, (momentálně vyhledává jen mezi prvními čtyřmi slovy v inzerátu) nemá naprosto smysl tam cokoliv inzerovat, protože to nikdo nenajde...
tak ted' aktualizuji inzeráty a vkládání fotek je teda za trest :( ani před tím to nebylo nic extra, ale ted' mi to pořád píše selhalo uaaa...
v tom pripade je teda asi nejlepsi se na celej slavnej sbazar vy*rat a inzerovat jinde, a az tam budou mit velky kulovy tak si treba majitele ten svuj "chytrej" krok uvedomej (bo aspon doufam) ;)
a to automatické zařazení do kategorie je taky bombice, izerát auto golf a napíše mi to tohle :DD
Inzerát bude zařazen do kategorie:
Dětský bazar > Kočárky > Golfky
Pokud se vám kategorie nelíbí, zvolte jinou.

01.12.2012, 16:15 |
Olda :D
Otevřu prohlížeč, linkuju sbazar.cz a poté se zhrozím.
Nicméně, ten kdo dával pár inzerátů na Sbazar, tak jistě potvrdí:
Podat inzerát trvalo dlouho, jelikož se načítala jedna fotka za druhou, a že to trvalo. Teď jsou fotky "hophop" - pět fotek tam mám do 5ti vteřin.
Dříve se za uvedení telefonu platilo - SMSkou 30,-Kč
Dnes se platí pouze "TOPování" inzerátu, uvedení telefonu je grátis - byl na sbazaru opruz chtít něco koupit, já tedy zásadně osobně většinou volám.
Design a chaoteické zobrazení inzerátů nehodnotím....

03.12.2012, 09:19 |
code Hlavně co je uplne debilni a traficky, tak pokud se nepletu, tak nejde vyhledávat nějakou položku podle ceny. Např. od 60 - 70tis Kč..
Přitom dřív to šlo - změna opravdu k lepšímu hmm :)
Pořád lepší než hyperinzerce, to je tragický server s nesmyslným hledáním. Tam můžete do hledání napsat třeba "BMW E46 motor" a najde vám to maximálně tak "tiskárna Xerox" a "dětské oblečky".
Relativně nejlíp se prodává i kupuje na bazos.cz, dle mých zkušeností. Žádný hifi to není, ale vcelku přehledný a lidi tam chodí.

05.12.2012, 16:59 |
CRK mám tam dva inzeráty a ani mi je to teď neni schopný načíst...
tak Sbazar nyní na Androidu pro "rychlejší" zadávání inzerátů
[ Link ] a malý článek na MM
[ Link ]