Navštíveno 5078x

Chci si udělat radost a pod stromek nadělit aku šroubovák, který by jste vybrali? mám pár tipů:
[ Link ]
mam velmi dobre skusenosti z makitou ted jsou tady unas akce aku svetlo 2 baterky a nabijecka cenu si ted nepamatuji ale bylo to do 5 t.
tu makitu mi nabízeji v obchodě v obě za 4600, coz mi neprijde spatna cena... (bez toho naradi jak je na foto, jen aku, 2x bat, nab. kufr)
Pokud si chceš udělat opravdu radost tak
[ Link ] Dávají na ni záruku 4 roky. V práci ji používám téměř denně pátým rokem a baterky jsou pořád v pořádku. Měl jsem v ruce Makity, Bosche, Hilti a nedá se to srovnat s touto. Návíc má vyměnitelnou hlavu za šroubovací, která se pohodlně a rychle vyměňuje. Ideální si ji někde v obchodě osahat a vyzkoušet..

29.11.2012, 13:58 |
Zdenek (A)
Zalezi, co s tim chces delat. Profi praci? Nebo spise hobby? Ja si poridil tenhle Narex ASV 10-2A a jsem uplne nadsenej!!!
[ Link ] Vykonal uz mraky prace, ma 2x Li-Ion aku, doba plneho nabijeni je jen 20 minut! Uzasny je, ze aku je schovanej v rukojeti a nema dole tu silenou aku-bambuli, jako jine sroubovaky. Doporucuji!

29.11.2012, 13:59 |
drebb mam tu prvni dewoltku, bral jsem to jako hobby a jsem velmi spokojen
Ja si ted koupil sroubovak v Lidlu, Li-Ion 18V, hodinova nabijecka a doobjednal jsem si druhej aku za 860Kc.
Ma to super Rohm sklicidlo, dve rychlosti, 3 roky zaruku. Cena 2900 s tim druhym aku.
Na Aukru sem videl krasny Dewaltky, Makity bez aku a nabijecky za peknou cenu, nez sem zjistil, kolik stoji nabijecka+aku...
jako tappaja. Za ty prachy to byla v Lidlu dobrá nabídka, hlavně to Rohm sklicidlo ;-)
bacha na Aukru je dost kopii firem Makita za podezrele nizky ceny.
To jsou ty, o kterejch sem mluvil, nemusej to bejt ani padelky, ale to ze je to bez nabijecky a baterky z toho delaj nezajimavej kseft. Baterka 2tis, nabijecka 2tis, vrtacka za 3 a ses na cene, za kterou to mas v krame v kufru a zarukou.
Nevim na cem jsem to videl, ale bylo to made in Czech republic...
Tohle jsou vylozene padelky z Ciny, prodavaji vetsinou polaci, upozornuji na to i na makita.cz
Ale kulovy, já koupil jetej zanovni originál.

29.11.2012, 20:55 |
CRK to jo, ale on asi myslí, že ses mu jebal do inzerátu s cenama za čínskej šmejd :D
tady sem to videl.
[ Link ] kde se to u nas vyrabi nebo kompletuje?
heh
[ Link ] kdo vi, odkud ty vrtacky jsou...
CRK: to je jeho boj, co si mysli nebo vi :D
tappaja: tohle bude prave ten pripad kopii, Polak, ceny oproti originalu nesmyslny
Vzhledem k tomu, že si jí nekoupil, tak vim :D
A neboj, omluvu nečekam, každej se učí :)))

29.11.2012, 21:15 |
Toxxx Jedine toto:) Viem cena mimo ale je to stroj;)
[ Link ]
Omluvu za co? Jsi zcela dusevne zdrav? :) Za to, ze jsem poptal jesli k tomu mas kufr a vse co ma byt a koupil zanovni model s kufrem a dvema baterkami od nekoho jinyho. LOL to je vazne na Chocholouska :DDDDD S timhle pristupem jsem opravdu rad, ze jsem od Tebe radsi nic nekoupil. Absolutne Te nepobiram :DDDDDDDD
DeWALT DCD 925 L2 od 8 390 Kč na Heureka
Vybavení produktu aku vrtačka DeWALT DCD925L2:
40min nabíječka
2 baterie
nastavitelná boční rukojeť
přenosný kufřík pro náročný provoz
aukro cena za telo 3 100 Kč
baterka 2x 1700Kc
Nabijecka 1000
kufrik taky neco stoji 500 = dohromady 8000Kc
cenova uspora vicemene zadna, zaruka taky zadna...
Ja si myslim, ze o padelky nejde, na Makite strasej, ze to sou padelky a ze kdyz to nebude zakoupeny u nich, tak zadna zaruka... mimo to jsem ty vrtacky videl i na UK eBayi...
Já mám tuto a spokojenost
[ Link ] .
A hádejte, kde se vyrábí Dewalt pro Evropský trh? :-)
ze by tady? :o)
29.11.2012, 21:06 | tappaja
heh
[ Link ] ?
mám ten starší model Parkside,jak psal tappaja - to samé jen s NiMH baterkou (nabíjení cca hodinu) a jede jak fretka - prověřována neustále na stavbě - nedám na ni dopustit .... naposledy překvapila při spojování vazníků - 200mm vruty s torx hlavou :-)
jednak to píšu ve srandě, jestli to nepobíráš... a hlavně myslím to, že si koukal na aukru na s*ačku z polska, vyrobenou na koleni v číně a radoval se jak levně pořídíš a kurvil mi tim inzerát, ale dobrý, chyba je opravdu na mé straně :)))))))))))))))
Tak znovu: koupil jsem zanovni model, original, protoze pan mel k tomu i doklad o koupi, kterej jsem si dal i do uct a odecetl jeste dph ;) Proc myslis ze jsem se ptal zda k tomu mas i kufr a prisl.? Prave proto, ze jsem nebyl si jistej, zda je to original, proto jsem se omluvil, ze jsem koupil jinde, evidentne si to ale nerozdejchal :)))
já kupoval na firmu Bosch GSB-18-2-Li, a je výborná, má dvě baterky rychlonabíjení, baterky jsou opravdu malý (asi proto že mají jen 1,3 Ah) ale i tak má velmi dobrou výdrž 45 Nm je taky super
[ Link ]
[ Link ] dnes na nemecky ebayi to co postoval Squere
mám nějákej šit za 350 i spoštovným z aukra a na vrtání a šroubování bohatě stačí :-)