Navštíveno 1509x

Poridil jsem i4 a rad bych podobnou navigaci jako jsem mel v Nokii nejakou bezplatnou ale kvalitni a bez nutnosti jailbr.
Dekuji za pomoc

28.11.2012, 00:09 |
Pajk Žádná bych řekl, bohužel.

28.11.2012, 00:20 |
vypuk Waze vám nic neříká? :) ale potřebuješ net...
Waze
Mám a funguje to pěkně, je to zdarma.
Neumi to tolik čísla popisné dopodrobna. Ale ulici jsem našel kdykoliv a jakoukoliv.
Jsem z toho až velmi překvapený natož že je to gratis tak klobou dolu.
mam Navigon a max spokojenost..jediný mínus je jen pár zemí, zbytek už za peníze
Ted jsi propasnul Sygic za 29,90 $, byl black friday weekend sale. Vydrz do vanoc, to zase budou slevy a hlavne neplacena navigace ti nikdy nebude fungovat tak dobre, jako placena. To co jsem videl v Nokii bylo hodne slabý.
zdarma je Copilot - jen CR a bez hlasu, ale funguje

28.11.2012, 10:52 |
macek Zdarma tam mas ty mapy origo. Fungujou dobre sam je pouzivam na 4S jde normal hlasova a na 4 bohuzel bez hlasu
No a nebo pokud jsi u T-mobilu pres pausal, tak oni davaji zadarmo offline mapy CR a SK ve spolupraci s Dynavix. Ted uz to nejaky ten den testuju a docela se mi to libi. Na to ze k tomu nepotrebujes internet a jsou defakto gratis. Zatim moc pekne :)
Waze :-) aktuální doprava,policejní hlídky, spokojenost..a proti jinejm navigacím mi to i na obstarožním iPhone 3G jede jak pila..