Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > polyuretanové silentbloky

o Navštíveno 3141x o
o 27.11.2012, 21:31 | deywis
Zajímaly by mě vaše zkušenosti a postřehy z používání polyuretanových siláčů. Uvažuju o nich na auto, bude to auto pro zábavu a "víkendovka", vyjímečně nějakej amatérskej závodek nebo slalom, o komfort mi až tak nejde, jako spíš o jízdní vlastnosti.

Přemýšlím o prothane total kit.

názory, rady?

díky

o 27.11.2012, 21:52 | Fordik
Já mám zatím teda zkušenost jen s powerflexem na výfuku, ale oproti originál gumě to drží fakt pevně a výfuk se ani nehne. Co sem tak zaslechl, tak lidi co to mají na autech tvrdí, že jízdní vlastnosti se zlepšili, ale podvozek i kastle dostává víc zabrat jak je to "na tvrdo".
o 27.11.2012, 22:17 | P.E.T.R
Mam Powerflexy na autě a oproti originálním je to znát, auto má lepší reakce a je víc cítit, co se s autem děje.
Teď jsem koupil něco na způsob unibalu, takže jsem zvědavej na rozdíl. :)
o 27.11.2012, 23:08 | Bladzej
A co takové SuperPro, má někdo zkušenosti?
Ne že bych musel mít všechno, ale skoro každej mluví/dává o powerflexu...
o 28.11.2012, 15:49 | TROY
powerflex
strongflex
superpro

je to jedno :) powerflex je nejdražší :o) mám doma sadu a je to tvrdý a drží to
o 28.11.2012, 19:48 | Rajdlos
Kdyz porovnam treba zpracovani Powerflex a Prothane, tak jasne vede Powerflex, SuperPro je na tom dost podobne jako Prothane, co jsem od nich videl kity. Jinak prodavame oboji :) Powerflexy mame skladem za ca pul mice ;-) Neni problem na to udelat nejaka cena, pokud se delaji na Tve auto.

Jinak vyhoda Powerflex je dozivotni zaruka od nich.
o 28.11.2012, 21:08 | TROY
jo prothane ty jejich mega kity na auta a půlka z toho nepoužitelná :(
o 28.11.2012, 23:06 | Bladzej
Rajdlos: právě že nedělá :) jenom Superpro na nápravy a na motor zase od Prothane (z Ebay)

Ale jak řikám, nemusim mít všechno (hned) :))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3291 sekund.