Navštíveno 3141x

Zajímaly by mě vaše zkušenosti a postřehy z používání polyuretanových siláčů. Uvažuju o nich na auto, bude to auto pro zábavu a "víkendovka", vyjímečně nějakej amatérskej závodek nebo slalom, o komfort mi až tak nejde, jako spíš o jízdní vlastnosti.
Přemýšlím o prothane total kit.
názory, rady?
díky
Já mám zatím teda zkušenost jen s powerflexem na výfuku, ale oproti originál gumě to drží fakt pevně a výfuk se ani nehne. Co sem tak zaslechl, tak lidi co to mají na autech tvrdí, že jízdní vlastnosti se zlepšili, ale podvozek i kastle dostává víc zabrat jak je to "na tvrdo".
Mam Powerflexy na autě a oproti originálním je to znát, auto má lepší reakce a je víc cítit, co se s autem děje.
Teď jsem koupil něco na způsob unibalu, takže jsem zvědavej na rozdíl. :)
A co takové SuperPro, má někdo zkušenosti?
Ne že bych musel mít všechno, ale skoro každej mluví/dává o powerflexu...

28.11.2012, 15:49 |
TROY powerflex
strongflex
superpro
je to jedno :) powerflex je nejdražší :o) mám doma sadu a je to tvrdý a drží to
Kdyz porovnam treba zpracovani Powerflex a Prothane, tak jasne vede Powerflex, SuperPro je na tom dost podobne jako Prothane, co jsem od nich videl kity. Jinak prodavame oboji :) Powerflexy mame skladem za ca pul mice ;-) Neni problem na to udelat nejaka cena, pokud se delaji na Tve auto.
Jinak vyhoda Powerflex je dozivotni zaruka od nich.

28.11.2012, 21:08 |
TROY jo prothane ty jejich mega kity na auta a půlka z toho nepoužitelná :(
Rajdlos: právě že nedělá :) jenom Superpro na nápravy a na motor zase od Prothane (z Ebay)
Ale jak řikám, nemusim mít všechno (hned) :))