Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zpomalení notebooku s novou baterii

o Navštíveno 1876x o
o 26.11.2012, 14:23 | nome
mám takovej problém, koupil sem si do booku (hp probook 5320m) novou origo 6 článkovou baterii. Problém je že pokud jedu na adapatér tak se notbook po chvilce šíleně zpomalí, při provozu na baterku je to OK.

napadlo mě že adaptér nedává dostatečnouťávu ale se starší 4 článkovou baterkou to jede normálně tak nevim ..

napadá někoho něco ? BIOS mám poslední

o 26.11.2012, 14:57 | tappaja
Nemas nastaveny pri provozu na adapter nejakej ekorezim? HP optimized atd?
o 26.11.2012, 15:51 | nome
ne ne , jede to pár minut normálně a pak vyskočí cpu na 100% a je to pomale jak cip. Přitom žádný proces na pozadí to nevytěžuje.

doma testnu ještě 90w adaptér z druhého noťasu teď mám origo 65w
o 26.11.2012, 16:25 | tappaja
ten BIOS si upgradoval kdy? Stahni si nejakou lepsi aplikaci, spravce uloh a zkus najit kterej program to vytezuje.
Antivirus je OK? Nema nastavenou kontrolu pocitace po pripojeni do site?
o 26.11.2012, 17:24 | Crimson
googluj, ted to tu řešil kolega, notebook hrozně línej, už nevěděl co, tak vyndal baterku a ejhle, lítá to jako kráva..
zítra zjistím podrobnosti
o 26.11.2012, 18:21 | nome | Upraveno: 2012-11-26 18:23:41
googlím o 106, nic z toho co pise tapik to neni taky

proste strcim novou baterku a do 2 minut slimak dam starou restartuju a ok

BIOS je posledni verze uz z vyroby novejsi neni

tak pak napis co zjistil kolega delel mi to i munulej notas ale tam stacilo upgradovat BIOS a bylo ok tady neni upgradovat kam HP nemam zadnej hotfix nic ..
o 26.11.2012, 21:16 | mr.brain
Do spravce uloh jak radil tapp ses koukal?
o 27.11.2012, 07:56 | Crimson
nome: moc ti neporadím, zkrátka zjistil, že mu jedou procesy na 100% , už nevěděl co tak vycuk baterku a rázem procesy spadly,

zkoušel tedy přeinstalaci widlí ale už v počátku instalace se to chovalo stejně, písmenka klávesnice se objevovala až se zpožděním,
opět vycuk baterku a instalace ok
tak jede bez baterky pouze na zdroj
zkusí koupit jinou
o 27.11.2012, 08:32 | michal_smsmsm (A)
pocitam ze mas W7 a nejakeho spravce baterek, at uz do vyrobce ntb, nebo buh vi jakyho a ten si zrejme s baterii nerozumi, tak jak by mel a proto procesy jedou na 100% a bez baterky to frci
o 27.11.2012, 17:55 | nome
tak pro info uz vyreseno, byl problem v baterce po vymeme za novej kus vali vse ok
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3457 sekund.