Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > H: NTB na hry cca 20t???

o Navštíveno 1294x o
o 26.11.2012, 14:17 | TomasW
Dá se pořídit nějaký herní notebook do cca. 20t +-???
Bude to pro mladého kluka a ten na tom bude mastit hlavně hry... co jsem se díval na czc tak vše od 30ti nahoru v herních ntb... doporučíte něco na čem si zahraje a bude do těch 20+-??
Díky

o 26.11.2012, 14:33 | Kamil
PS3 a za zbytek koupit hry. Kupovat na hry notebook je podle mě nesmysl. Bude to předraženej hlučnej krám a brzy mu stejně dojde dech (pokud chce teda hrát aktuální hry). Pokud je jedno jaký hry, tak si vystačí klidně s nejlevnějším s Win8, kde může hrát hry jako Angry Birds přes Metro.
o 27.11.2012, 09:19 | MaSuZaPi_Honza
Asi bych taky spíš kupoval konzoli, Xbox nebo PS3
o 28.11.2012, 01:18 | vomy7
No, než Xbox nebo PS3, který stejně nejsou dobře přenosný(oproti ntb), tak bych radši koupil klasiku, stolní PC. Za 20tKč se dá poskládat dost slušnej stroj. Důvod proč radši desktop je ten, že na konzolich je hrozný ovládání, např. FPS hrát na gamepadu je podle mě mnohem horší zážitek než na myši a klávesnici.

Pokud ale trváš na notebooku, taky se dá vybrat, ale musíš počítat s tím, že ve velkym počtu her se budeš muset omezovat už teď.
o 28.11.2012, 08:37 | Tendr
No ono záleží dost na tom jaký hry chceš hrát, musím souhlasit, že FPS na konzoli je tragedie oproti PC, na druhou stranu na konzole už od prvopočátku vychází zajímavý hry, který si na PC nikdy nezahraješ, takže záleží na prioritách.
Jestli NTB tak i ten se dá vybrat, ale tady jako vomy7.. Mimochodem, nedávno tu proběhlo vlákno kde se řešilo to samý ;) [ Link ]
o 28.11.2012, 08:45 | TomasW
Tendr: díky za link
Musí to být NTB...
o 28.11.2012, 11:45 | macomb
TomasW: Když jsem řešil noťás já, tak jsem si třeba na czc.cz, alza apod. naházel do výběrových kritérií grafiky, které za něco stojí a cenový limit(i třeba s trochou přesahu) a uvidíš, co se dá vybrat. A pokud už se mi nějakej páčí, tak se mrknu na notebooky-forum (jestli to mám správně) a zjistím si, jaký jsou s tím zkušenosti. To bývá asi nejschůdnější cesta.
o 28.11.2012, 12:42 | Tendr
nejlepší je notebookcheck.com, tam je žebříček mobilních grafik a procesorů a u každýho typu vyjedou notebooky který ten komponent mají, většinou i s testem celýho stroje, fpskama v hrách, benchmarcích atd..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4159 sekund.