Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > typ hodinek ? B. et M.

o Navštíveno 3303x o
o 26.11.2012, 09:42 | Mila
Ahoj lidi,
tak po neúspěšném "kvízu", aneb hledám čača písničku mám další dilema :-)
Potřeboval bych radu někoho, kdo se vyzná v hodinkách a určit označení hodinek na obrázku níže.
Jsou to Baume et Mercier z 18ti kar. zlata a na krabičce je napsaný 20 Riviera... Já je zaboha nemůžu nikde vygůglit :-( Jinak typ na nich nikde nejspíš není vyraženej (na krytu baterky je pouze punc a "rybička" co značí vodotěsnost).
Kdyby někdo poradil, budu moc vděčný.

Díky M.

foto k příspěvku  od Mila

o 26.11.2012, 09:44 | Mila

o 26.11.2012, 09:45 | Mila

o 26.11.2012, 09:46 | Mila

o 26.11.2012, 09:54 | tappaja
Ze by dalsi znacka podvrzenyho luxusu? Jinak Cina jak vysita, dobre vypadajici stranky, plno kecu o zalozeni v roce 1830, ceny v radech desetitisicu, ale ze jste to vy, dam vam je dnes za 50%!
Koukni na chronomag forum a budes mit jasno. A pokud se mylim, tak jsou ty hodinky mimoradne hnusny a provedeni odpovida hodinkam z trznice a ja bych za ne nedal petikilo :o)))
o 26.11.2012, 10:02 | Mila
:-) No tak zrovna hnusný nejsou, akorát na těch obrázcích vypadají nějak onošeně :-/ Ve skutečnosti jsou takovým snoubením elegance a jednoduchosti. Jinak B et M je světově poměrně uznávaná značka, ale chápu různorodý názory a taky se mi všechno drahý nelíbí :-).

Jinak tenhle typ hodinek by měla být ještě opravdu kvalitní práce. Jsou cca 8 let "staré", na ruce byly tak 10x a jinak leží v krabičce. :-)
o 26.11.2012, 10:17 | nome | Upraveno: 2012-11-26 10:18:17
B at M je docela klasika, řadu riviera mají taky

ale u těch hodinek co máš na fotce podle vzhledu (hlavně náramku) je to vzhled tak 12-15 let zpátky. To že nemají na zadním krytu taky něco značí a asi bych si ověřil že jsou skutečně ze zlata...

Zkusil bych poslat dotaz přímo na výrobce jestli tyto hodinky dělali ...
o 26.11.2012, 10:21 | Mila
dotaz na výrobce už posílám ;-)

Jinak autenticitu neřeším, získal jsem je přímo od výhradního dovozce B&M do ČR ... Je k nim samo certifikát a všechny náležitosti.

A klidně opravdu mohou být 10 i více let starý typ, to je pravda ;-)
o 26.11.2012, 10:31 | Mila
ted jsem ještě odlepil tu ochrannou folii zespoda a je tam vyražený následující číslo -

15611
2056274

ale google to taky nezná :-/

o 26.11.2012, 10:37 | KFL | Upraveno: 2012-11-26 10:47:35
B&M nejsou žádná Čína, na to pozor! Spíš mají nevděčnou pozici, protože nikdy nebyli na špici a jsou mimo mainstream (pro někoho může být zajímavé).

Hodinky neznám, jako stroj a kus samotnej IMHO nemají nic moc cenu, resp. max hodnotu toho zlata :).

EDIT: Trochu bych se spíš bál, jestli to není replika. Sériový číslo by mělo obsahovat písmena (viz třeba na [ Link ] ) a když to nenajde Google, to taky o něčem svědčí ;).
o 26.11.2012, 10:49 | Mila
Jak jsem psal, po stránce autenticity to nemá smysl řešit. Jsou přímo od zdroje a tam by asi na fake ani nemrkli :-)
o 26.11.2012, 11:18 | TicTac
Značka střední třídy - pokud to jsou originály což mi moc nejde dohromady s okolnostmi jejich nabytí a neoznačení modelu, ale pokud ano, tak by mohly mít i nějakou cenu, pokud by jsi tedy našel kupce ochotného za ně zaplatit.
Doporučím inzerci mimo ČR (viděl bych to na DE) :-)

foto k příspěvku  od TicTac

o 26.11.2012, 11:37 | Mila
Tak už jsem napsal i přímo do B&M a možná se zkusím odpolko stavit i do Coscomu, nebo nějaký podobný prodojny s hodinkama...
o 26.11.2012, 11:37 | tappaja
No vida, furt je se co ucit :o)
Kazdopadne plati co sem napsal, sou hnusny :o) Ale ja nemam obecne rad oblekovky, na moji ruce vsechny vypadaj jak detsky hodinky... (a to nemam buhvijak velkou pazouru)

Co jsem koukal, tak se za posledni leta posunuli kus dopredu a hodinky od nich vypadaj famozne. Viz chronomag.
A kdyz se vratim k tem zlatejm, kdyz kouknes na tohle video, na tom je ta kvalita videt [ Link ]
o 26.11.2012, 11:51 | Mila
jj, ty co mám já jsou zpracovaný opravdu precizně, ale taky už mě taky tolik "nebaví". Mám ještě jedny oblekovky, který teda normálně nosím, aneb Longines Conquest, ale ty taky asi budu posílat dál a když se zadaří, tak chci něco ve stylu RADO, nebo ten TAG Heuer (ty se teď taky hezky snaží a lidi na to pějou ódy) ... Jinak ANO, vím že obě tyto značky jsou svým designem jako nebe a dudy, ale oba designy prostě žeru ;-).

o 26.11.2012, 12:00 | Mila

o 28.11.2012, 16:22 | noclue
co com videl novsie BeM Riviera, tak mali osemhranny case, taketo ohruhle som este nepoznal.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4224 sekund.