Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zmena nazvu stranky FB

o Navštíveno 1312x o
o 25.11.2012, 12:50 | Martyn
Nekdo veci znalej zde?
Mam stranku se stovkami fanousku a potrebuju NUTNE zmenit nazev (resp. asi by mi i stacilo umazat jedno sluvko), ale po*ebanej FB mi to nechce dovolit, wtf?:((
Netusi nekdo jak to vyresit?:(

o 25.11.2012, 13:36 | Schejby
Jdi na tu svoji stránku a nahoře máš upravit stránku a pak dej aktualizovat informace ... a mělo by to být :-)
o 25.11.2012, 13:53 | HIGHTOWER
Vpravo nahoře klikni na tu šipku dolů a tam vyber Nastavení účtu a tam Jméno: ...... Upravit. Ale jestli ti to tak nebere, tak nevím jak jinak...
o 25.11.2012, 14:58 | Martyn
Tak tohle by me fakt nenapadlo..:DDD
Ne, diky, vim ze jste to kysleli dobre, ale takhle jednoduse to bohuzel nejde, u stranky co ma vic nez ted nevim par set fanousku uz tohle nejde (aby se zamezilo prodavani stranek a meneni na uplne jiny obsah), coz chapu, ale tohle je zcela legitimni - stranka je a bude moje, obsah zustane stejny, jen potrebuju odstranit z nazvu mesto..
o 25.11.2012, 15:03 | HIGHTOWER
njn, nevím, já když něco někde takového zakládám, tak to beru tak, jako by to nešlo změnit, jako např. mail apod. a pak mě nic takého nepřekvapí :-)
o 25.11.2012, 17:00 | AR
bohužel, leda zkus ukecat chlapce s fb
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.428 sekund.