Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dealextreme.com a paypal

o Navštíveno 967x o
o 22.11.2012, 20:57 | Woko_O
Zdarec

Vyuzivate tady nekdo sluzby dealextreme? Jak je to s dobou dodani? Jak to funguje a je spoleh ze vam prijde to co pozadujete?

Co se tyka placeni..premejslim ze bych si zalozil paypal..ma to nejake vyhody? Jak je to s bezpecnosti? Aby se mi nestalo ze mi nekdo vysaje vsechny prachy z uctu jen tak..
Diky za reakce

o 22.11.2012, 21:17 | Kamil
Z DealExtreme jsem už něco bral a bez problému. Co se tvý obavy ohledně vysátí účtu týče, tak proč si neuděláš extra účet jen na internetový platby? Stačí si tam převést potřebnou sumu jen když budeš chtít něco kupovat a jinak tam mít nulový zůstatek. V dnešní době bezpoplatkových účtů je to přece sranda.
o 22.11.2012, 21:21 | CRK
dodání spíše delší, ale zlepšujou se, spolehlivost ok
o 22.11.2012, 21:38 | addamec
Využívám a mně už 2 z 5 objednávek nedorazily. Nicméně pokaždé vrátili peníze. Dodání cca 3 týdny.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3206 sekund.