Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kompresor u lednice Elektrolux

o Navštíveno 7460x o
o 22.11.2012, 17:14 | LukeFab
Zdravím,

zeptám se i tu,ikdyž jsem volal i do servisnho střediska Elektrolux. Mám 6 dní lednici Electrolux ERB 36533 X [ Link ] a každých 40 minut se spouští kompresor,který jede 20minut v kuse. Na lince Elektroluxu mi řekli,že je to normální,že používají jiné chladivo,ale mě to teda normální nepřijde.To už i naše 10 let stará Siemens se zapíná kompresor jednou za uherskej rok.Na mě to je teda moc,nevím jestli se tak teda chová každá nová chladnička nebo ne

o 22.11.2012, 17:17 | tappaja
Sezen si merak spotreby, zapoj to na par dni, promer prumernou spotrebu, pokud bude o xx% vyssi, reklamuj to. Ale pozor, s tou spotrebou je to jako se spotrebou u auta, idealni podminky, vetrani, pokojova teplota 18 stupnu, neotvirat dvere atd...
o 22.11.2012, 17:23 | LukeFab
Lednicu mam zaplněnou tak z 1/4 a dveře neotviram a stejně ten kompresor jede tak dlouho.Teplotu mám nastavenou na 2
o 22.11.2012, 17:31 | tappaja
a dovnitr lednice dej cidlo, takovej ten domaci venkovni teplomer s merenim teploty IN/OUT
Ja takhle kontroloval lednici, co jsem koupil jako novou, s opravenym potrubim.
o 22.11.2012, 21:43 | JR
Mame asi rok Elektrolux a kompresor jede celkem casto ... asi treti den jsem to zacal ignorovat a mam klid :-D
o 22.11.2012, 23:20 | CRK
asi to bude normální, koupil jsem nedávno a jede poměrně často a je i dost hlučná i když to má bejt nějaká spešl silent verze... porovnávám tedy s 30 let starou calex, co tu byla...
o 23.11.2012, 09:25 | JR
Me tam to chladivo i docela "sploucha" a je to slyset ... no prej je to normani ...
o 23.11.2012, 12:49 | Pepíno_Honda | Upraveno: 2012-11-23 12:49:43
hodně to dělají ty fresh zony apod... taky mám electroluxku, a každo chvilku je slyšet lehce ventilátor, pak takový "srkání" a podobné zvuky :) Thullo sem někde dával video svý lednice, která přeci "mňoukala" :)
o 23.11.2012, 12:57 | kupis
Mám tu samou lednici už skoro rok a je pravda že ten kompresor se zapíná častěji než u předchozí lednice. Horší je, že u ní pořád nějaký části rezonují a vydává to hrozný zvuky když běží komp., ale už jsem si zvyknul...
o 23.11.2012, 17:43 | LukeFab | Upraveno: 2012-11-23 17:44:04
no,tak už si začínám teda zvykat,ale nic přijemnýho,když slyším i bzučení plazmy,tak se mi ty zvuky pěkně kombinují dohromady
o 23.11.2012, 20:29 | nickname
my jsme si do kuchyne, kterou ted rekonstruujeme koupili novou ameriku od whirlpool a ja uz ji doma rikam vrtulnik , nespina ani tak casto kompresor jako spis nejaky vetrak, ktery v mrazaku honi vzduch pocitam asi kvuli autodefrostu... nemame jeste dvere do loznice zatim a nedavno jsem byl ve stavu, ze stacila troska a vstal jsem a vytah ji z elektriky. Rikal sem si, ze ji pak zapojim zase rano :-D Ted sem doma spravoval nejaky vercajk a dal jsem i nove toporo na 6 kg kladivo :-D a pak se vratim k 15 let stare calex... Lednice stala 28 000 a ja sem si blahove myslel, ze kupuju neco moderniho a budu mit doma klid. Az pujdu kupovat novou, jakoze to tak stejne dopadne, beru si do elektra spacak a necham si ji pustit pres noc :-D pak se rozhodnu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3282 sekund.