Navštíveno 1554x

Ahoj všem.
Nevíte někdo kdy se začne vyprodávat elektronika - modely roku 2012 ? a jestli vůbec...
Jde mi konkrétně o plazmy samsung a panasonic.
díky
panak uvadi novy modely v breznu - jestli to nejak pomuze...
pomůže :)ted ještě vědět kdy to kluci z NDR začnou vyprodávat :)

22.11.2012, 11:02 |
htd black friday 2012 zitra USA:)
Samsung uvádíme novinky březen/duben takže v tom období se budou čistit dealerské sklady pro naskladnění nových modelů. Obchodníci se naopak předhánějí v akčních nabídkách před Vánocema, takže se taky dá.
Ale osobně bych plazmu Samsung nekupoval...;-)

22.11.2012, 14:20 |
Cenda jestli to bude jak posledně, tak výraznější pokles cen čekej až skoro po roce od uvedení nových modelů :-)

22.11.2012, 14:26 |
Kamil plazmu od Samsungu? Neblbni...
já měl 2 panasy a dobrý, ale řekl jsem si čas třeba zkusit Samsung - hraje pro ně výbava, cena a cena příslušenství a mám i ted S3jku a jsem spokojenej.
Fakt je samsung tak zlý ?

23.11.2012, 15:03 |
Veva Já mám plasmu Samsung 127cm a musím říct, že žádnou jinou značku Tv už nechci...
Chodil jsem hodně dlouho než jsem vybral, hrál si v obchodech s nastavením obrazů, když tam bylo vícero Tv vedle sebe, atd...
Teď o Silvestra to budou 2roky a zatím bez jediné chybičky. Je mi jasný že co člověk to názor, tohle je můj názor :-) a nikdy bych si nekoupil Panáka, mě se ten jejich obraz prostě nelíbí...
tv si myslim jedině samsung ted, panasonic taky umí ale i přesto se mi samsung líbí pokaždý víc :)
a vyprodávat..... to se musí nejdřív na vánoce zdražit o 50procent aby se hned na to zlevnilo o 40procent a napsala se velká cedulka "sleva,výprodej,akce,super cena" a hned se tam nažene ovcí....
viz dneska alza "černej pátek".....
prodávaj SD kartu slevněnou ze 420 na 350 jenže dva tejdny zpátek sme jí kupovaly za 360 tu samou.....
ale nadruhou stranu prodávaj nerozbitnej telefon za 3k a jinak stojí 10k ale asi i tak ho nikdo nechce :D