Navštíveno 12397x

Prosím o reálné zkušenosti s tímto motorem. Nájezd by měl mít kolem 150tkm. Co lze vše očekávat? Je Audi Allroad A4 Quattro manuál.
Je to event. kandidát pro ženu za Legacy, které bude brzy končit.
Jezdí denně 25 plus 25km do práce, čas od času delší cesty 150-250km.
Prosím bez OT, myslím to vážně, protože s tímto nemám pražádné zkušenosti.
Nejen, turbo, vstřiky, dvouhmota, FAP:-)
A když už, tak i s cenami servisu:-)
Soused ve Vídni tohle má... A4 kombi 2,0 TDI. Koupil to dva roky staré, najeto asi 90 000 km. Teď má 150 000 km, jedině všechno original Audi, servis Audi a zadřela se mu vačka - oprava 3000 € (že by to tu šlo levněji nepopírám). Toliko praktická zkušenost...
Známému 2 audi alroudy po sobě už ukradli, takže se nedovedl dostat přes 100 000 km a podat objektivní info..
Only_One: :D :D :D
Tak alespon furt jezdi v novem aute ne? :)
ano, v podstatě nemá žádné technické problémy s naftovým motorem :-)
O_O :-D
bude konec sveta, zdeny chce naftovy auto :-D
Nečteš pozorně - VARIANTA:-)event. kandidát...A jinak s naftou jsem jezdil 1995-2009 a no problem (Pežoty):-)
mr.brian: jj, long-life sračky
No, ty tam byly těch prvních 90 000 km... Přeber si to jak chceš :)

21.11.2012, 10:08 |
nome

21.11.2012, 11:16 |
War | Upraveno: 2012-11-21 11:16:58
nome: ano.
Jinak kdyby ho někdo chtěl, je to prověřené u Audi OVA, vše uvedené v inzerátu platí. DPH lze sundat,ale na 5 let to nemá cenu.
Auto nemá nic lakované ani měněné, žádbné důlky a pod, má TZ, Q, celkem hezký auto s malu spotřebou do 6l.
do 6l to Quattro jezdit rozhodne nebude

21.11.2012, 11:49 |
Zdeny60 | Upraveno: 2012-11-21 11:49:50
U mě bude. To už jsem si ivěřil na kolegově autě:-))) Jenže ten má 3,0TDI Q:-))))) Jel jsem za 6,7. Neřeš to.
Žena jezdí pomalu a s rozvahou.
mám tenhle motor v supovi, předpokládám, že to bude to samý. po dvou letech najeto 73tis km, long life olej, zatím bez problémů, olej nebere téměř vůbec (narozdíl od bejvalý 77kW TDI), kultura chodu motoru oproti PD uplně jinde. dlouhodobý zkušenosti zatím moc nemám, auto je ještě měsíc v záruce, takže to čekám pak :)
reálná spotřeba v automatu 7,3L/100km s velkým podílem městskýho provozu.
do 6ti to půjde v pohodě, s Q7 3.0TDI jsem dokázal jet za 6,9 (dle pal.pc teda)
to se fakt musí blížit ten konec světa.... Zdeny by si dobrovolně koupil německý auto a ještě k tomu s nejhoršim motorem co snad lze vůbec sehnat a hodlá tim jezdit 25km trasy to mi ho fakt vyndej.... a ještě koupit kus kterýmu zrovna končí veškerá životnost tj 150tis
NP: tebe už trošku znám, takže vím, že je nutno tě brát s nadhledem:-)
Tuhle trasu jezdila se 3 dýzly léta nijak na to netrpěly. Prozatím se nic nekupuje, jen vybírá a A4 se mi i ženě celkem líbí, proto se ptám.
Jinak podvědomě se vybírá něco, co se podobá Legacy -kombi,travlý 4x4, slušné provedení a zaplatitelná cena na drncání do fachy. Mě osobně moc variant nenapadá, ale nový Subaru nechci- nelíbí se mi vzhled, ani provedení.
A te%d poraď co JO, když jsi napsal, co NE:-)
125kw se delaly jak PD tak CR ne?
walish: řekl bych, že ani jedno z uvedených aut není trvalá 4x4
Co forester? aktuálních -20% na skladové vozy je velmi zajímavých...
addamec: Q4 je přece stálá 4x4 ne?

21.11.2012, 23:44 |
Jozzo epic fail ,zdeny neví jak funguje haldex a spol?
Lol haldex v A4:))) A4 je stala samozrejme
Vasekkch : všechny se dělaly jak PD tak CR.... bohůžel slavný CR který měly neduhy těch tragickejch PD odstranit tak se spíš zjištuje že to je ještě horší :))
takže ne, v tomhle mě rozhodně neberte s nadhledem.... o těhle motorech se píše všude a ne jen v čr ale i v DE každej řeší jejich poruchovost že němci sou zvyklý platit za opravy ale tohle je prej už dost :)
co jinýho nevim kup si zase subaru nebo budeš nadávat ..... když ne tak třeba ta insignie kuga atd...
Pokud A4 tak koukni po 2.0TFSI. Bezproblemovy motor.
Na 2,0 TSFI jsem se už taky díval, ale není nabídka

22.11.2012, 11:08 |
Etien (M)
2,0 TDI CR 125kw ma zena v O2rs... najeto pres 120k za 4 roky... v cca 50k problem s filtrem pevnych castic... jinak bez problemu... spotreba cca 6,2

22.11.2012, 13:57 |
Jozzo walish: jo tys myslel tu alfu jo?
Vasekkch:A4 jako audi A4?