Navštíveno 1857x

Najde se zde někdo na foru kdo by opravil presovač, nějak blbne, a dělá si co chce, vodu netlačí ven

20.11.2012, 15:30 |
EFCA Dobrá náhoda :o) Před půlhodinou jsem hledala servis na presovač Delonghi - přestal fungovat a ozývaly se z něj nehorázný zvuky. Nakonec jsme vevnitř našli kus šprajclýho dřeva, zřejmě bylo přimletý v kafi...

20.11.2012, 15:42 |
eldik Nevím odkud si, ale kdyžtak zkus tohohle pana.
[ Link ]
Pavel:a nahriva?
ja ted opravoval de longhi a mel KO teleso,byl zasekly v jedny poloze a zdalo se to mechanicky KO,nicmene proste cidlo hlasilo nenatopeno,tak to nedokoncilo cyklus a ani netekla voda...
co mas za model?

20.11.2012, 16:42 |
Ravo to EFCA: co tam proboha sypeš za kafe? Pokud si koupím superautomat tak do toho nebudu sypat Pichlavanku :-/
Já si teda dávám záležet co a kolik do toho sypu...
ohřívá ale nebere vodu, nicméně jsem s ním nějak zavergloval a už zase maká jak má, asi se zaleklo že ho shodím ze skály :D

20.11.2012, 17:12 |
EFCA Ravo: Segafredo
no hlavne,ze maka...
tak zasadni vec u vsech techto stroju je cistota-cistit a cistit..o]]
vždy ho čistíme, problém nastal až po té co jsme ho asi půl roku nepoužívali, šíleně v něm vrčelo ale nic neteklo, tak jsem ho jakmile začal zase makat ihned propláchnul čističem.
Co používáte na čištění presovačů? Někdy mě přijde že ta jejich kapalina je za šílený kačky.
jinak jsem zapoměl napsat typ je to Delonghi Intensa