Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Opravuje tu někdo presovače Delonghi?

o Navštíveno 1856x o
o 20.11.2012, 15:22 | PAVELK
Najde se zde někdo na foru kdo by opravil presovač, nějak blbne, a dělá si co chce, vodu netlačí ven

o 20.11.2012, 15:30 | EFCA
Dobrá náhoda :o) Před půlhodinou jsem hledala servis na presovač Delonghi - přestal fungovat a ozývaly se z něj nehorázný zvuky. Nakonec jsme vevnitř našli kus šprajclýho dřeva, zřejmě bylo přimletý v kafi...
o 20.11.2012, 15:42 | eldik
Nevím odkud si, ale kdyžtak zkus tohohle pana.

[ Link ]
o 20.11.2012, 15:50 | Pavel 528
Pavel:a nahriva?
ja ted opravoval de longhi a mel KO teleso,byl zasekly v jedny poloze a zdalo se to mechanicky KO,nicmene proste cidlo hlasilo nenatopeno,tak to nedokoncilo cyklus a ani netekla voda...
co mas za model?
o 20.11.2012, 16:42 | Ravo
to EFCA: co tam proboha sypeš za kafe? Pokud si koupím superautomat tak do toho nebudu sypat Pichlavanku :-/

Já si teda dávám záležet co a kolik do toho sypu...
o 20.11.2012, 16:58 | PAVELK
ohřívá ale nebere vodu, nicméně jsem s ním nějak zavergloval a už zase maká jak má, asi se zaleklo že ho shodím ze skály :D
o 20.11.2012, 17:12 | EFCA
Ravo: Segafredo
o 20.11.2012, 18:32 | Pavel 528
no hlavne,ze maka...

tak zasadni vec u vsech techto stroju je cistota-cistit a cistit..o]]
o 20.11.2012, 18:37 | PAVELK
vždy ho čistíme, problém nastal až po té co jsme ho asi půl roku nepoužívali, šíleně v něm vrčelo ale nic neteklo, tak jsem ho jakmile začal zase makat ihned propláchnul čističem.

Co používáte na čištění presovačů? Někdy mě přijde že ta jejich kapalina je za šílený kačky.
o 20.11.2012, 18:49 | PAVELK
jinak jsem zapoměl napsat typ je to Delonghi Intensa
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3329 sekund.