Navštíveno 1606x

18.11.2012, 20:04 |
macek Nemam ho rad Stepanka ale je to frajer po 32 letech mame pohar
JO JO FRAJERI! Bomba!!!!!!!
Kua macku, ty nemáš rád nikoho! :o)))
Ale úspěch to je!

18.11.2012, 20:14 |
macek AlIInOne zase rejpani jen si posluz a nemas pravdu nemam rad jenom blby lidi ale to Stepanek neni ale nam s nim jednu zkusenost tak proto
:o) ale jo, rejpnout sem si chtěl trochu :o)
Kdybych napsal jen že to je úspěch, bylo by to dost krátký :)

18.11.2012, 20:18 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2012-11-18 20:21:25
FED CUP 2012 WINNER - ČESKÁ REPUBLIKA!!!!!!
DAVIS CUP 2012 WINNER - ČESKÁ REPUBLIKA!!!!!!
[ Link ] Kdokoli jiný hrát 5 rozhodující zápas než Štěpánek, tak to prohraje, ale Radek, ale prostě on žije Davis cupem
PARÁDA!! Úspěch jako prase, nemám slov ;) Byly to ale krutý nervy! Radku, jsi fakt borec. GRATULACE CELÝMU TÝMU ! ;)

18.11.2012, 22:06 |
Pekys musím říct že jsem mu ještě ráno vůbec nevěřil, po tom co Berdych prohrál jsem byl skeptickej, až do prvního gamu. Pak jsem začal věřit a nakonec z toho byl super zážitek a drama s parádním koncem. Ve 4 setu jak hodil tu rybu bylo vidět, jak moc chce vyhrát.
Klobou dolů před celým týmem, super tenis, super zážitek. Gratulace vítězům, čest poraženým.
Hlavně měli štěstí že je Nadal mimo hru :-))
tak tak, čest poraženým. Trochu mi bylo líto Ferrera, kterej přijel vskutku v top formě, oba zápasy vyhrál 3 : 0 na sety. Ale věřim tomu, že bejt Berdych odpočatej tak jako on, tak by to tak jednoznačný nebylo.
neskutečnej zážitek, gratulace našim klukům
a klobouk dolů před Ferrerem, dlouho jsem neviděl tenis co předváděl,
ten byl snad na klíček
Tak jako Ferrer byl na klíček, měl den volna, tak co teprve Štěpánek, 3 den a 3 těžký zápas :-) A na svůj věk, on max. 1 zápas hraje tělem, fyzicky, čtyřhru a druhý singl hraje z 90% srdcem, přesně jak řekl komentátor po té rybičce, srdcař!
Překvapil mě i Almagro, ten jeho jednoručný backhand, to jsem vážně nežral!
Líbilo se mi, že kluci prostě v davis cupu jsou ve čtyřhře téměř neporazitelní, na to, že spolu jinak nehrají a Berdych téměr výjímečně hraje čtyřhru, to klobouk dolů. Chudáci španělský deblisti, vyhráli turnaj mistrů, ale prostě davis cup je úplně něco jiného. Bomba, že se to povedlo vyhrát doma!
Po 32 letech výhra v Davis cupu navíc při jeho 100 výročí a doma, letos obhajoba holek ve Fed cupu taky doma, a ještě navíc po 22 letech duble FED + DAVIS Cup, to jako tohle se asi nikdy opakovat nebude!
Trochu mě naštval Kaderka, lidi mu to dali najevo na konci, když původně pozval jen 3 vítěze z 80, to byla dost ostuda!
Příští rok to bude těžké, začínat proti Švýcarsku.....
Jo, a to, že nehrál Nadal, za to může náš Rosol, kterej ho vyklepl ve Wimbledonu a Nadal se tak styděl, že už se do teď nikde na turnaji neukázal :-D :-D :-D (samozřejmě to je s nadsázkou :-) ) To mi připomnělo hokej, kdy Šlégr trefil do hlavy (masky) brankaře a pak jsme hnedka dali gól :-D
jackobo: jak odpočatej jako on ferrer teď vyhrál 2 turnaje po sobě do toho ještě turnaj mistrů a hned sem :-)))

19.11.2012, 20:24 |
tygrm HIGHTOWER: triple ještě vyhral Berdych s Kvitovou Hopman cup
///MiŠeL///: jasně, pokud to budeš brát takhle obecně, máš pravdu ;). Já to bral opravdu jen z pohledu těch 3 dní DavisCupu. Určitě je rozdíl, když jdeš do zápasu s tím, že jsi předtím odehrál relativně lehký 3 sety (s Radkem) a pak jsi měl ještě den volno, než když máš za sebou 9 ne zrovna lehkejch setů (singl+dabl)ve dvou dnech prakticky bez jakýkoliv regenerace. Když k tomu pak přičteš ještě Ferrerovu formu, jinak to fakt dopadnout nemohlo ;)