Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: varná deska + trouba

o Navštíveno 1522x o
o 18.11.2012, 19:04 | cupi
Ahoj,
začínám pokukovat po vastavný troubě a varný desce. Podmínka je jen asi plynová deska jinak mi je to asi jedno. Máte nějaký tip po jaké značce koukat a čemu se naopak vyhnout? celkem se mi libi bosch, co vy na to? Cena max 15000, ale kdyz by to bylo miň samo se zlobit nebudu. dik

o 18.11.2012, 19:12 | Proffesor_W
ja kupoval pred pul rokem
Mora VT 538 GX
Mora VD 4203.0002

Ta trouba je uplne super, deska taky fajn i kdyz pokud mas vyssi rozpocet tak asi nejakou lepsi.
o 18.11.2012, 19:56 | macomb
o 18.11.2012, 22:10 | Pekys | Upraveno: 2012-11-18 22:11:55
vyhni se sklokeramice s plynem. Vypadá to sice dobře, ale pěkně napíču se to udržuje. Měl jsem doma Baumatic, a vydržela 4 roky. Pak se jí rozpadly čudlíky, plynový ovládací ventily se občas zasekávaly.

Další na co pozor jsou litinový kříže. To co měl ten Baumatic, tak v určitý poloze se stačilo dotknout držadla pánve a hned měla tendenci k převrácení. Kříže byly sice pěkný, ale nepraktický a malý. Ideální je mříž přes celou desku.

edit: byla to přesně takhle, tu NEBRAT! [ Link ]
o 19.11.2012, 01:04 | Antonio
6 roku mam tuto a max spokojenost [ Link ] troubu taky od whirlpoolu a v pohode.
o 19.11.2012, 12:20 | tappaja
Ja bych ti poradil, jdi aspon do 80cm desky, minimalne 5 horaku. Ja ted trosku lituju, ze sem nesel do 90cm. Tak nejak napyku se tam hrnce skladaj, kdyz jsou vetsi, o panvich nemluvim... Trend je varit ve vetsich nadobach nebo treba jen na panvi...
o 19.11.2012, 12:26 | RedBaron
Plynová deska když už, tak nějaká pěkná s velkými hořáky a rozhodně ne se sklokeramikou. Hrůzná údržba a voda z knedlíků nateče do piezozapalování, které pak dva dny piezuje, to jsou velký parády.

Jako odvěký fanda vaření na plynu jsem u indukční desky a nemůžu si vynachválit.
o 19.11.2012, 12:55 | Tendr
Tak já bych bral, jak píše tappaja, velkej plynovej 5ti sporák s prostředním hořákem na Wok pánev, neb s ní vařím na sklokeramice a je to utrpení :(
Zlatej plyn!
o 19.11.2012, 13:27 | Pekys
Tapp: absolutní souhlas. 90cm se středovým wok hořákem je velká paráda.
o 19.11.2012, 18:27 | cupi
diky za rekce. co se tyce trouby, tak volba padne asi na moru 538, byl jsem ji omrknout na zivo a vypada celkem hezky a dle referenci v prodejne tak i Proffesora_W je to dobra volba. Ohledne varny desky jeste vaham, tam tozhodnuty nejsem, ale urcite nebrat dle reakci sklokeramiku...90ka by byla urcite fajn, ale bohuzel nemam tak velkou kuchyn, takze v uvahu pripada jen klasickej rozmer.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3335 sekund.