Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > programovani v EXCELU?

o Navštíveno 1629x o
o 16.11.2012, 09:14 | GooGoo
Pomohl by mi nekdo prosim se vzorcem v excelu? Mam ruzne tabulky s hodnotama ze kterych potrebuji vytahnout urcitou hodnotu po zadani do jine tabulky. Jestli by byl nekdo ochotny poslal bych na mail tabulku pro lepsi predstavu.

o 16.11.2012, 21:30 | Arnie_one
SVYHLEDAT(H/VLOOKUP)
o 17.11.2012, 09:52 | Newman
jak zamknu celý soupec bunek, aby pri posunu vpravo byl ten sloupec stale na obrazovce a mizelo to jakoby podnim ?

(omlouvam se za formulaci dotazu :-)
o 17.11.2012, 10:01 | crestik
newman: ukotvit příčky?
o 19.11.2012, 19:02 | Arnie_one
JJ, ukotvit příčku vertikálně viz obr.

foto k příspěvku  od Arnie_one

o 20.11.2012, 13:02 | Martyn
Ja bych potreboval taky pomoooooc prosim:)
Mam tabulku - seznam uzivatelu. Na tri listy - na jednom listu jim pripisuju jeden druh bodiku + soucet, na listu 2 dalsi + soucet. List 3 mi dela celkove soucty. (uzivatele jsou samo ve vsech 3 listech stejni).
Uzivatele mam serazene podle abecedy. Ale kdyz nekam pridam noveho (vlozit bunky), tak to musim udelat znovu na dalsich dvou listech znovu a znovu "natahovat" jakoby to pocitani souctu bunek, chapeme?:) Jak udelat ze kdyz si pridam uzivatele na listu jedna tak mi automaticky doskoci na stejne cislo radku na listu 2 a 3 a zaroven se v "souctovym" sloupecku dotahne funkce na pocitani?:)
o 20.11.2012, 13:11 | EFCA
pivot table - ale nevim, jak se to jmenuje v češtině a už vůbec ne jak se to dělá v nových officech (v práci jedeme na Shitrixu v 2003)
snad někdo poradí
o 20.11.2012, 20:47 | Arnie_one
Chytrá tabulka, typu Seznam u 2003 u 2007 Tabulka, ktera v sobe spojuje vice funkci z Excelu, i vzorce.

foto k příspěvku  od Arnie_one

o 20.11.2012, 22:25 | Martyn
Dekuju! Zitra zkusim, snad to s napovedou uz nejak dam dohromady, jen jsem potreboval vedet jak se tomu nadava:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2042 sekund.