Navštíveno 1629x

Pomohl by mi nekdo prosim se vzorcem v excelu? Mam ruzne tabulky s hodnotama ze kterych potrebuji vytahnout urcitou hodnotu po zadani do jine tabulky. Jestli by byl nekdo ochotny poslal bych na mail tabulku pro lepsi predstavu.
jak zamknu celý soupec bunek, aby pri posunu vpravo byl ten sloupec stale na obrazovce a mizelo to jakoby podnim ?
(omlouvam se za formulaci dotazu :-)
JJ, ukotvit příčku vertikálně viz obr.

Ja bych potreboval taky pomoooooc prosim:)
Mam tabulku - seznam uzivatelu. Na tri listy - na jednom listu jim pripisuju jeden druh bodiku + soucet, na listu 2 dalsi + soucet. List 3 mi dela celkove soucty. (uzivatele jsou samo ve vsech 3 listech stejni).
Uzivatele mam serazene podle abecedy. Ale kdyz nekam pridam noveho (vlozit bunky), tak to musim udelat znovu na dalsich dvou listech znovu a znovu "natahovat" jakoby to pocitani souctu bunek, chapeme?:) Jak udelat ze kdyz si pridam uzivatele na listu jedna tak mi automaticky doskoci na stejne cislo radku na listu 2 a 3 a zaroven se v "souctovym" sloupecku dotahne funkce na pocitani?:)

20.11.2012, 13:11 |
EFCA pivot table - ale nevim, jak se to jmenuje v češtině a už vůbec ne jak se to dělá v nových officech (v práci jedeme na Shitrixu v 2003)
snad někdo poradí
Chytrá tabulka, typu Seznam u 2003 u 2007 Tabulka, ktera v sobe spojuje vice funkci z Excelu, i vzorce.

Dekuju! Zitra zkusim, snad to s napovedou uz nejak dam dohromady, jen jsem potreboval vedet jak se tomu nadava:)