Navštíveno 1220x

15.11.2012, 21:10 |
Lufas Ahoj
dnes mi dorazil dopis od pojistovny. 14.11.2008 jsem zpusobil autem skodu krajsky sparave silnic. Nepopiram ze jsem ji zpusobil ja a taky jsem to uznal PCR. Jde ale o to ze pojistovna mi po cca 4rech letech poslala dopis ze dne 12.11.2012 skodu uhradili poskozenemu a dopis (jediny dopis od te doby) mi poslali hned 13.11.2012... kdyz jsem se cca tyden po nehode snazil dohodnout o okamzite nahrade skody tak se semnou nikdo nebavil jak pojistovna tak krajska sprava silnic.
Otazka zni muzou po mne vubec neco po tech letech chtit? prosim bez zbytecnych OT. Proste mi nejde do hlavy ze jim to muze trvat tak dlouho. Pro upresneni bylo to zabradli v hodnote tak 4tisic a oni po mne chteji 19tis:-)
to by mělo jít z povinnýho ručení ne?

15.11.2012, 21:31 |
Lufas jak je asi jasny mel jsem v krvy alkohol:-( Vim ze je to neomluvitelny,ale proste mladej a blbej no... tak prosim nemoralizovat, trest jsem dostal a hodne na tom prodelal. Jen me proste zajima jestli to uz nahodou nemuze byt promlceny?
Nějak nechápu, čemu se divíš? Způsobil jsi škodu, tak plať a že to chtějí až teď je možná dáno opravdu tím, že škodu uhradili až teď.
Tak uhradit škodu po 4 letech je fakt trochu pozdě i v čr, ale víc mě zaráží, proč chtějí 19tis, když škoda byla 4tis?!

17.11.2012, 09:00 |
gizmi Kamarad (bez alkoholu) sejmul "bedynku s elektroinstalaci za par tisic" a ve finale pojistovna vyplacela 16mega za hlavni rozvod ele pro celou ctvrt v Plzni. Takze ono zabradli muze vypadat na par tisic, ale ta prace kolem asi videt neni. Musi prijet bubak, odstranit puvodni, vykopat, nandat nove, zadelat - me 19t prijde OK