Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Výměna hřebenového řízení Ford?

o Navštíveno 3815x o
o 15.11.2012, 19:04 | bobmasitr
Ahoj,

asi mi odchází hřebenové řízení u Forda Mondeo mk 2, závada se jeví tak že když je léto a teplo nic nepoznáte a když je chladněji což ted je, tak když chcete zetočit od středu do nějaké strany, cítíte odpor, jako nějakej přechod. Dělá to hlavně za studena, když je ohráto tak ani ne. Výměna servo kapaliny nepomohla. Nevíte jak je u tohoto Forda náročná výměna? Díky

o 15.11.2012, 21:46 | michal_smsmsm (A)
menil jsem rizeni na mk1, musis shodit napravnici, a jeste neco se mi tam pletlo, jinak to byla celkem hracka. jen jeden sroub z napravnice nesel povolit a pak ani dotahnout ;-) ale nakonec si dal rict. kdyz to dobre pujde za dopoledne mas hotovo, kdyz to pujde spatne tak to bude trvat dyl dle toho co se ti posere a co ti nepujde ;-)
o 15.11.2012, 22:33 | bobmasitr
díky ti, no vrhnu se na to mezi svátkama :D, to si ještě k tomu přidám výměnu chladiče a alternátoru se zadníma kotoučema a destičkama. Nejhorší je jak je něco zarezlýho. Ale fakt díky já se bál že to bude pakárna nějak moc velká. tohle sem nikdy nedělal
o 16.11.2012, 08:06 | michal_smsmsm (A)
ja to taky menil poprve ;-) a pevne doufam ze na posled :-D aspon na svym aute to rozhodne uz znova delat nechci ;-)
o 16.11.2012, 13:05 | RedBaron
Tohle se stává když se na hřebenu nebo šneku příliš přetáhne dotahovací šroub. Řešením je o něco mu povolit. Riziko je, že řízení pak bude volnější, chce to s citem, vyzkoušet a skončit na optimálním dotažení.

Tato rada samozřejmě platí jen v případě, že tam takový šroub je, u BMW bývá na obou typech převodek řízení.
o 16.11.2012, 13:22 | bobmasitr
Pochybuju že s tím řízením do ted někdo něco dělal. A anvíc to dělá jen když je zima v létě ne :D
o 18.11.2012, 20:11 | Samantus
me zas trapi tohle... je to trochu podobny Tvymu problemu... [ Link ] uz si na neco prisel?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.319 sekund.