Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > kde seženu šroub 9mm s jemným závitem?

o Navštíveno 5215x o
o 15.11.2012, 18:24 | Jerry.s
čau lidi, prosím vás, nedokázal by mi někdo poradit kde bych sehnal šroub 9x40mm s jemným závitem? obvolal jsem asi 4 firmy se spojovacím materiálem, ale všude měli jen 8 nebo 10 mm. To je tak moc atipická míra že to nikde nemají?? Jinak myslím, že materiál bude asi nějaká lepší ocel pač šroub je docela tvrdý. nemá někdo tip, kde by to mohly mít??

o 15.11.2012, 18:31 | Tweety_xx
Zkusil bych fasteners. ty maj širokou nabídku a i to pošlou.
[ Link ]
o 15.11.2012, 18:35 | hawai
Fabory nic?
o 15.11.2012, 18:37 | Jerry.s
Fabory nic, tam jsem dnes volal a takový rozměr nevedou..
o 15.11.2012, 18:37 | Tweety_xx
Jo nebo fabory to je ta druhá nemohl sem si vzpomenout. A když ani jeden z těch dvou tak pak už snad jen vyrobit.
o 15.11.2012, 18:47 | assassin
hele a jsi si jisty ze to je metricky zavit? 9mm obvykle nameris na palcovym sroubu v tomhle rozmeru....
na co to je? jakou to ma mit hlavu? ze bych ho mohl vysoustruzit treba z M10 inbusu... ale chce to vedet k cemu to je, on sroub s triskove obrabenym zavitem ma horsi unavovou pevnost nez s valcovanym zavitem
o 15.11.2012, 19:06 | Jerry.s
aha tak to nevím jestli je metrický nebo jiný? jak to poznám? zas tak dalece do toho nevidím. Hlava je to klasický šestihran a je to na zemědělský stroj. konkrétně je to s hydraulické pístnice. zítra to můžu vyfotit
o 15.11.2012, 19:16 | petis | Upraveno: 2012-11-15 19:18:32
Takže na Hydrauliku? Dutej šroub na oko. Nebo to jen na tom pístu neco drží aby to odnekud nevypadlo?
o 15.11.2012, 22:44 | Jerry.s
no jsou to čtyři šrouby, které drží jakoby vrch válce, do kterého zajíždí ta pístnice. pro představu dávám ilustrativní obrázek o co jde.

foto k příspěvku  od Jerry.s

o 15.11.2012, 23:07 | petis
Aha, Asi bych zkusil vzít šroub co je v cajku a zašel do šroubárny. Oni si to promeří a poradí. Nebo v pístu závit přeříznout na metrickej.
o 16.11.2012, 06:08 | TUNER
Přijde mi divný že by někdo použil nějakej hooodně atypickej šroub na obyčejný uchycení víka a když ani nevíš o tom že jsou různé druhy závitů s různym stoupáním,tak bych opravdu dal šroub někomu kdo ho skoukne a s jistotou určí co to je za šroub. Na závity jsou měrky podle kterejch poznáš jaký má šroub stoupání.
o 16.11.2012, 07:14 | Jerry.s
mám obavy že prořezat na větší metrický závit to nepujde protože díra je příliš blízko stěny válce. snad míň než milimetr. Jinak že jsou různé druhy závitů samozřejme vím, ale rozeznám tak max klasický od jemného. když jsem ho včera ukazoval prodavači ve spojovacím materiálu tak neříkal nic o palcovém rozměru. Je to divný že by to nerozeznal ani prodavač..
o 16.11.2012, 07:42 | Honza2.016v
odkud je ten stroj (značka)...? to je otázka kterou tady mnohým odpovíš jestli to je metrickej/palcovej/atd závit..

nějakej manuál to nemá?
o 16.11.2012, 08:04 | Jerry.s
Ta pístnice je ze stroje který je německé výroby. Zajedu pro šupleru a závit ještě jednou a pořádně přeměřím. dočetl jsem se, že pokud to bude palcový závit tak to nemude mít přesně 9mm ale nepatrně přes
o 16.11.2012, 08:16 | michal_smsmsm (A)
ja bych tema meril zavit primarne merkou k romu urcenou a je jen prumer sroubu posuvkou. kterykoli zelezarstvi bude mit merku a kdyz ne sroub, tak ti aspon poradej co to vlastne je, nbeo na to zkus nasroubovat opatrne meticku, se zavitem ktery si myslis ze tam je, jestli ti to pujde a taky uvidis hned...
o 16.11.2012, 12:21 | Hanes
M9 není zas tak atipickej závit a to že ho většina z vás neviděla neznamená že neexistuje. třeba M9x1 většina aut na ojniích. Jen ten šroub co potřebuješ se bude schánět hůře. Očko i závitník táta má.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3125 sekund.