Navštíveno 3586x

14.11.2012, 14:52 |
J-T. Neví někdo, nebo nenašel by se tady někdo kdo by dokázal udělat ze sádroše "T" na stropě? - viz. plánek?
Úskalí spatřuji v tom, že se se do toho "T" musí zabudovat ostrůvková digestoř a nějaký ty podhledový světla (ideálně žlábky pro LED pásky).
Má někdo tip na někoho spolehlivého a neříkající si masakr?
Jedná se o Prahu termín se určitě dohodneme, jen to potřebuji mít hotové do 9.12..
BTW: Kdyby někdo měl tip i na ty žlábky kam by se dali LED pásky tak taky budu rád, nějak jsem zatím na nic kloudného nenarazil...
BTW2: :-) Jsem manuálně zručný na jiné věci než na dělání sádrokartonu, takže ač vím že to moc pracné néní tak to dělat sám nehodlám...
díky díky

Pan Valdman 776148383, delal nam uz nekolik veci, cenove dost rozumny, sadrose super provedeny. Delal nam jak na firme tak v byte. Kdyztak se odkaz na p. Rajdla :)
Jinak tohle presne delal mne, zabudovani digestore do podhledu a pak podhled s LED pasky :)
Zlabky mají i v OBI nebo je nabízí i McLed

19.11.2012, 19:42 |
Rajdlos | Upraveno: 2012-11-19 19:43:32
Tady mas ty foto. Nam delal veskere sadrose. Je fakt na tohle sikovnej. U tyhle fotky je to ten podhled s bodovkami cca 50x50 protazeny do cele kuchyne.
A tady nam delal podhled, kterej je nasvicenej LEDkama z kazde strany. Kazdopadne pokud budu zase neco potrebovat, obracim se na neho. Me delal temer celou rekonstrukci bytu prave on a za pakatel oproti jinym firmam na klic.

20.11.2012, 15:01 |
J-T. Rajdlos: díky! Jsem zvědavej jak to bude vypadat u mě :-) Závidím že to máš už za sebou :-( Dneska jsem se s ním dohodl a zítra ráno dorazí... Tak uvidíme jak se dohodneme. Dám vědět a ještě jednou díky!
v pohodě, za málo :)
Hlavně u něj je fakt výhoda, že nabídne, nenutí, nepřemlouvá ;-) Jedna na rovinu.
tak presne tohle musim mit hotove do tydne a jeste jsem nenakoupil ani material, krom digestore... jak ji máš uchycenou ke stropu? primo na strop nebo drzi na profilech sadrose?
dik
Prospikovane profilama ;)

28.11.2012, 11:38 |
J-T. Rajdlos: Tak jsem se s ním bohužel nedohodl. Dle mého skromného názoru si řekl nesmyslnou částku :-( Dle vystupování bude asi dobrej, nicméně soudnost mu chybí...
Škoda, teď jsem časově v háji a netuším jak to nakonec dám :-/
Každopádně DÍKY za snahu i ta se počítá :-)
J-T. hod prosimtě pro představu kolik si řekl, klidně do meilu

28.11.2012, 13:31 |
J-T. Vzhledem k faktu, že si p. Valdman za kalkulací 100% stojí a dohoda tedy nebyla možná, tak si myslím, že to není nic tajného sem postnout kalkulaci.
Práce:
- vyměření a zavěšení digestoře 3 000,-
- vytvoření zavěšeného podhledu 5 000,-
- zaakrylování vymalování 1 500,-
- přesun hmot 2 000,-
- připojení bodovek a digestoře 1 000,-
Práce celkem 12 500,-
Materiál:
- sádrokarton komplet 1 000,-
- akryl 160,-
- penetrace 100,-
- malba bílá 200,-
- igelit, lepenka 150,-
- U profil na ledkové osvětlení 700,-
- roura k digestoři cca 500,-
Materiál celkem 2 910,-
Cena celkem 15 410,-
Osobně se mě dost příčí min. 2 věci:
a) 3000 Kč za zaměření a zavěšení digestoře: Zaměření bude dělat manželka - jak je potřeba kvůli kuchyňskému stolu. Přivrtat 4 šrouby do stropu práce max. na 1 hodinu i s kafem.
b) přesun hmot 2000 Kč: p. Valdman je ze stejné části Prahy jako já a stavebniny, Hormbachu a Baumaxu mam v rádiusu 5 km.
Je mě jasné že je vše otázkou nabídky a poptávky. Já nejsem ochotnej takový peníze za to dát. p. Valdman na druhou stranu jedná velice slušně je ochotnej a ví o čem mluví. Nicméně já nejsem asi jeho cílovka...
dělal jsem sádru asi pět let, tohle je i s vymalováním práce na dva dnya za práci 6,5 koliku na den, to je docela dost.....i když pán jak říkáš, ví o čem mluví a věci rozumí

28.11.2012, 14:34 |
J-T. filip146: A ty by jsi se toho nechtěl ujmout? :-)
Me to neprijde nejak moc nastreleny, kdyz koukam na ten podhled. Alspon teda beru ceny od jinych firem, kdy mi nacenovali byt. Napr. presun hmot pocitej do toho i jeho cas a odnos do bytu atp. Vim ze se to zda hodne, ale ve finale oni z toho zase takovy vyvar nemaji.
Pokud nekoho hodne levnyho, pak jedine nekdo, kdo by to vzak jako melouch, ale stejne si myslim, ze tam budes dost podobne. A bude to delat podstatne dele.
Jinak ta montaz digestore si myslim, ze je taky prestrelena, ale nevim co vse to obnasi, takze nerad soudim :) Pokud je to jak rikas jen vyvrtat bez jakehokoliv zpevnei atp jako to bylo v mem pripade, tak je to celkem dost. Presun hmot se mi zda tak nejak normalni. Vsichni co mi delali na byte ho meli tak nejak podobnej :)
J-T.- rád bych, ale jsem ted tak časově zaneprázdněný předěláváním vlastního. K tomu mám novou práci tak tam trávím mládí a času fakt není nikdy dost, potřeboval bych aby den měl aspoň 26 hodin a týden 8 dní..:-).