Navštíveno 2565x

socky debilni :( fakt tohle nepochopim
sleva ok fajn, každá kačka se počítá ale až takhle se rvát. Pane bože ty lidi sou fakt dementní

13.11.2012, 19:32 |
Toxxx Ubohost totalna. Koli korune sa idu pozabijat...

13.11.2012, 19:33 |
Pekys | Upraveno: 2012-11-13 19:34:33
klasika, to bylo už při otevírání Electroworldu, kdy se lidi chovali jak stádo dobytka.
edit: i dobytek je k sobe ohleduplnější

13.11.2012, 19:44 |
rcman Ta babka na závěr to totálně zazdila!
Pekys: To máš pravdu, Electroworld na Zličíně si pamatuju. S otcem jsme tak tenkrát šly a při pohledu na nekonečnou frontu se šlo zase domů. Větší prdel byla že většina těch extra levných věcí se tam dala v pohodě koupit ještě dalších 14dní po otevření.

13.11.2012, 19:46 |
ivls bych tam nesel ikdyby bylo zbozi zdarma

13.11.2012, 19:47 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2012-11-13 19:49:33
mě na Primě dostal ten týpek, co říkal, že je tam od 7 rána a že jeho malý dítě už má hlad... A pak ta chytrá, co to komentovala: "No jo, češi" a sama se tam cpala jako divá...
Český sen :-)
No jo, sehnat LED TV za 8.000,- je vážně super nabídka :-D
[ Link ] ,
A tihle samí volají po zákazu rally... Tihle samí mají stejná volební práva jako vysoškolský profesor, kterého uznává široká odborná i neodborná veřejnost, stejná práva jako lidé, kteří za svá rozhodnutí nesou vlastní odpovědnost a nesou svou kůži na trh. Z toho je mi špatně...

13.11.2012, 20:04 |
mourl a pak že nemají lidi peníze :DD

13.11.2012, 20:05 |
Lufas mr.brain:si trosku prestrelil ne?

13.11.2012, 20:08 |
Bladzej | Upraveno: 2012-11-13 20:09:07
Lufas: ba naopak, přímý zásah.
A potrefená husa nejvíc kejhá. To ať si přebere každej sám...

13.11.2012, 20:11 |
AR Koukam ahc samej vatanen, intouš, zavodník a človek co má názor že je normální ujéždět policejní hlídce.
Lufas: naopak, vážně přesný zásah... Kdyby se tam něco stalo, zas by všichni brečeli a volali, my nic, to ONI! Ale šli tam dobrovolně, nikdo je tam chodit nenutil a když viděli tu frontu (jako že ano) mohlo být většina lidí jasné co se může stát (druhá věc je ta, že to měl někdo lépe zabezpečit)...
Demokracie ano, ale dojede zas na to co hlásal Sokrates. A přesně na to dojelo Řecko a Řím. Pro někoho možná militantní názor, ale za tou myšlenkou si stojím, i když budu vypadat jak magor, cvok, nelida, necita, nevímcovšechnoještěbudu.
A ještě něco dodám. Ti samí lidé co běželi na tenhle nákup, dokážu si představit, že minimálně 50 % z nich brečí, že nemají peníze a pak jdou utrácet do "akce", když půlka těch věcí je na internetu levnější o několik stokorun, takže i v případě nutnosti placení poštovného by je to vyšlo levněji a bez stresu.
AR: já bych to zas tak neprožíval ;)

13.11.2012, 20:24 |
Lufas ok souhlasim ale srovnavani rally a volebniho prava s timhle?:-) promin to je trosku neco jinyho ne?

13.11.2012, 20:34 |
mr.brain | Upraveno: 2012-11-13 20:35:06
No právě, že není... Když si někdo myslí, že může a má rozumovou kapacitu na to jít volit, tak by měl mít i dost rozumu na to zvážit svoje slova a ne jen hystericky křičet - zakažte to a zas toto, omezte to a zas toto, pusťte nás dovnitř, je Váš problém že se tu pozabíjíme... Jako svodobu a demográcii jo, ale já nechci mít nejlépe zodpovědnost, ani za své chování. To je názor vládnoucí většinou lidí (snad se pletu, jak rád bych se pletl!).
Ono to jde všechno ruku v ruce.
Ale jo sranda.. Opravdu rozesmálo.. :-DD

13.11.2012, 20:45 |
vypuk Spíš bych omezil videa z tvnova... ty reklamy, někdy se ani přes ty reklamy neproklikám k videu, jsou fakt na ránu!
Z Čechů se fakt stal dementní národ, pro ušetřenou korunu by pomalu zabili. Vidím dnes a denně když je někde "akce" jak stádo hlupych ovcí.
mr.brain, tomi666: naprostý souhlas-bohužel :(
velmi smutný pohled :-( je mi naší společnosti líto, i když pokud obchod zlevní v jakékoliv zemi nějak výrazně bude se to dít asi kdekoliv, ale pro baterie za korunu bych frontu stát teda nešel
666: Ale ono to jinde není jiné, všude je to stejné, stačí mrknout na YT, tam je videí ze zahraničí habakuk :-)

13.11.2012, 21:02 |
AR tomy666: ano tys to trefil, takhle se chovají jen češi a slováci že....
aneb opět paušalizace národa co
s mr.Brain co si matne pamatuju jsem mel zde na foru drive nejakou vymenu nazoru, ale tohle cos napsal, si kurva trefil a to vazne!!!!! fuj
AR: Bohuzel mas pravdu, ze se tohle tyka cele zapadni civilizace. A zadni chudaci, kteri by se rvali o chleba tam nejsou.
Sice ne takto,ale podobně to vypadá v Penny,Kauflandu atp.. Jak je na něco sleva,akční leták, tak se pro vše letí.. :-D Tohle z lidí udělal tento stát.. Podmínky jsou den ode dne horší..
collin: jo, na tom něco bude ;)
to video je fakt ubohost, vskutku stádo
Já nevím, kupoval jsem tchyni do kuchyně před půl rokem Sharpa v akci za necelých 8tkč a nikde jsem se netlačil. Takže tohle fakt stejně jako věžák nechápu a jen to dokazuje co naznačil mr.brain že se tenhle národ opravdu stal jen stádem ovcí... Před časem jste se mě smáli, že to často používám, dnes to vidím tak, že to používám vzhledem k událostem ještě poměrně málo :-/
netrapte me s ovcema :-)))

13.11.2012, 22:34 |
DaveX No myslím, že správná otázka je spíš "Proč to dělají?".
bože to je banda čůráků, ty vrata bych pro jednoho otevřel a uvnitř mu nakládačku aby se vzpamatoval, pak pustil dalšího
Proffesor_W: trošku radikální, ale proč ne :-D
jackobo: tak spis trosku ironicky mysleno, ale rekni mi co je to za lidi co vidi v letaku 81cm TV za 8000,- (za to uz dnes koupis 100+) a jdou se masakrovat do supermarketu kvuli tomu? WTF????????
Já bych to dal za registraci s mailem a pak bych jim poslal maila s tím, že jinde se to dá koupit levněji :-D :-D :-D By se posr.... teprve :-D
Proffesor_W: hele, ja to taky nechapu, neboj ;) Navic presne, jak tam ten radobyredaktor TV Noha cetl ty ceny, ta sem si rikal "kurva, a kde je ta levna elektronika teda, proc to ty lidi vlastne teda delaj?"
Je to fakt smutny, jak je, bohuzel asi vetsina lidi v tomhle state, lehce manipulovatelnejch a bez nejakyho vlastniho nazoru ci usudku. Konzum vitezi, radujme se :(
to mr.brain: mam podobny nazor ale nejlepsi na tom je ze idealni je diktatura, protoze demokracie jednoho konci tam kde zacina toho druheho a to je v dnesni civilizaci zacarovany kruh a jak pises v historii se to uz nekolikrat opakovalo a lidi jsou proste neponaucitelni. samozrejme nic neni tak jednoznacne ;)
a k tomu videu tak krasny priklad jak funguje dobre zmaknuty a dobre namireny marketing ;)

13.11.2012, 23:12 |
schwaboid | Upraveno: 2012-11-13 23:12:44
Tak i tady na fóru se najdou lidi co kupujou draho televizi v sámošce :-))))

13.11.2012, 23:20 |
Tendr jackobo: s tím rádobyredaktorem jsem chodil do třídy na základce, byla to taková holčička lynčovaná a teď je z něj buzerant. David Vaníček, televize Noha... Jen ho slyším, zvedá se mi kufr.
Tendr: "..byla to taková holčička lynčovaná a teď je z něj buzerant" - dobra definice :-DD
ja ho samo neznam, ten hlas ovsem ano, a jsem na nej fakt tezce alergickej ;)

14.11.2012, 00:23 |
JP schwaboid, Proffesor_W:DD
schwaboid: ZABILS :))))))))))))))))
schwaboid: ale v Euronicsu neprodavaj sanitarni techniku :-)
Kadel
Co chcete, stačí se podívat na "ČESKÝ SEN". Lidi už chodí nakupovat a místo pozdravu se ptají ve dveřích, jestli je nějaká "AKCE" ...
..já už si říkal,že to musely bejt ceny,jak v Eurech(televize za 300,-ale korun)když jsem viděl co ty lidi blbli..a pak úplně normální běžný ceny???