Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > A pak že Martin nepřijede na bílým koni.

o Navštíveno 1810x o
o 12.11.2012, 08:13 | martinr19
Můj dnešní pohled z pokoje.Padá to tady od rána v jednom kuse a teploměr ukazuje kolem -2°C.

(Čína Changchun)

foto k příspěvku  od martinr19

o 12.11.2012, 08:24 | Zephyr
nasr*t na bílého koně. Hlavně že včera byla kačena se zelím :-D
o 12.11.2012, 08:24 | mr.brain
Jsi emigroval? :D
o 12.11.2012, 08:33 | martinr19
mr.brain:neblázni!Emigrovat do takové špíny jako je Čína.Jsem zde až do vánoc jen na služební cestě.
o 12.11.2012, 11:00 | AR
zephyr: ale tos měl trošku špatné menu, na martina by se měla dát svatomartinská husa...
o 12.11.2012, 11:03 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
za Zephyra: srat na husu, hlavne ze byla kachna se zelim :-D
o 12.11.2012, 11:22 | Zephyr
jako Lukin :-DD
hlavně že máš mastnou hubu :-DD
o 12.11.2012, 12:41 | JP
Jak moc je bezpečný jít se tam třeba projít po městě?:) Byly by nějaký fotky?
o 12.11.2012, 13:57 | Petura
a přitom to vypadá jako v Praze :)
o 12.11.2012, 14:59 | Proffesor_W
myslim ze cina je zrovna jedna ze zemi kde bych se vubec nebal, naopak :)
o 12.11.2012, 15:34 | martinr19
JP:přesně jak píše Proffesor_W.Čína už dávno není takovej ten zaostalej komunistickej stát.A projít se zde někde po městě je scela normální jako kdekoliv v Evropě.Akorát si musí člověk dávat bacha na zdejší dopravu a na to kam šlape.Neboť čínaní stejně jako ostatní šikmooky státy nesmrkaj ale všechno plivou po zemi.Tak že podle to na těch chodníkach taky vypadá.A co se týká dopravy tak zde chodci nemají obsolutně žádnou přednost a to ani na přechodech a všichni zde jezdí stylem že když se tam vejdu tak se tam nacpu.Tak že jsou schopní si z dvouproudové silnice udělat bez problému tříproudovou.Jestli byl někdo na dovolené v Egyptě a viděl egyptskou dopravu,tak zde je to hodně podobny.

Jinak nějaké foto zde [ Link ]
o 12.11.2012, 15:58 | Proffesor_W
Ja tam mel jet letos v cervnu na instalaci. Ale nakonec jsem zustal v CR kvuli ME na Ecce Homu. Ale fakt rad bych se tam podival, ale spis v zime. To same Vietnam.
o 12.11.2012, 16:09 | Ace_FIAT
Celkem jsem si připomněl minulý rok. Měl jsem možnost procestovat Shanghai, Shenzen, Changzhou, Ningbo, Suzhou a nakonec Hong Kong během dohromady cca měsíce a opravdu mé povědomí o Číně jako o chudé zaostalé zemi dostali těžký direkt. Samozřejmě nelze porovnávat bohatý východ oproti vnitrozemí, ale kdo si zatím neudělal obrázek stačí záběry Shanghaie v novém bondovi. Prostě hitech všude, neuvěřitelné stavby, moderna, bohatství. Souhlasím se strašnou dopravou a neohleduplnost k chodcům. Lidský život celkově má v Číně velmi malou hodnotu. Nejvíc mě dostali na silnicích přechody do úhlopříčky a chaos. :) A co se chrchlání týče - souhlas. Nejvíc mě baví, že pro Číňana je smrkání barbarství. Jedou se kolega vysmrkal při obchodním jednání a naše protějšky se málem poblili. To, že to tam tahají až z paty a flušou po zemi je ok.. :)) Jo a ještě jedna věc mě štvala. Je tam vše jiné jak tady. Člověk koupí kus pečiva s tím, že to vypadá jako náš toast - chutná to divně. Člověk jde do KFC nebo McD protože už mu lezou Čínské speciality krkem a chutná to divně. Už ten zápach/vůně po vystoupení z letadla je všude. Tam ten vzduch prostě voní jinak.. Lidé jsou velmi milí - rozhodně jsou mi sympatičtější než 90% Evropanů.
o 12.11.2012, 16:19 | Proffesor_W
Hehe, tak zradlo je zrovna jedna z veci kvuli ktere bych tam nebo vietnamu jel rad :) a este do turecka.
o 12.11.2012, 16:22 | Ace_FIAT
No.. já tam toho ochutnal fakt dost.. dám sem jen jednu fotku.. :) A to ten McDonald a KFC fakt nerad. Ale bylo potřeba..

foto k příspěvku  od Ace_FIAT

o 12.11.2012, 16:25 | Proffesor_W
ale to je nejaka jejich koralka ne? :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3312 sekund.