Navštíveno 1102x

11.11.2012, 20:53 |
kucik Chlapi chci koupit něco z ebay.co.uk. Týpek tam nemá specifikovanou dopravu do ČR a nemůžu to teda koupit. Domluvil jsem se s ním, že mu pošlu peníze přes paypal a on mi pošle zboží. Mám nějakou jistotu, že bych peníze dostal zpět, kdyby to neposlal, nebo je toto garantováno jen kdyby to bylo přes ebay. Nebo to jde udělat i jinak?

11.11.2012, 20:54 |
petis jestli je ochotnej to poslat tak at ti pošle fakturu na ebay s cenou za přepravu do čr. To tam normálně jde
jo jo, proste at to na ebay upravi - ze je ochoten to poslat
Ale co vim, tak na ebay to stejne muzes koupit, jen Ti automaticky nevypadne invoice se spravnym postovnym, to pozadas prodejce at posle spravny invoice, on ho posle, Ty to zaplatis, nazdar. ;)
Delam to takhle casto

11.11.2012, 21:02 |
kucik Mně to právě napsalo, ať změním adresu nebo ať kontaktuju prodejce a dál mě to nepustilo.
aha :-O tak kontaktovat prodejce at upravi aukci...

11.11.2012, 21:17 |
petis ano jedno je kvuli zmenení adresy a druhý je kvuli upravení faktury. Nevím ted co je první dycky si to hodím do translatoru:-))))
Já bych to moc neřešil, zboží se všude na světě platí předem skoro vždycky (když pominu naší specialitu v podobě dobírky, protože se tu nadměrně krade) a je fuk, jestli je to paypalem nebo jinak. Na pojištění bych nesázel. Jestli je prodejce spolehlivý, tak není co řešit.
ja bych to rozhodne resil tak jak radi vetsina, a to at prodejce upravi podminky aukce. povolit to muze i dodatecne pote co to koupis.
Tou variantou co pises jako prvni (poslani penez pres paypal jen tak a ze to snad posle) sem si uz prosel a stalo me to plno nervu, nez jsem 7tis dostal zpet, pote co borec zbozi neposlal ;)