Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OT: spotrebitelsky uver - cesky triangl

o Navštíveno 3112x o
o 11.11.2012, 18:01 | ACEMajky
Ahoj, zvazuju nakoupit notebook za zhruba 28 000,- a vyuzit akci na kasa.cz pres uverovou spolecnost cesky triangl. Maji akci 0% navyseni, pokud dotycny bude pravidelne a vcas splacet prvnich 9 splatek. Bohuzel pri uzavirani uveru a v kalkulacce na kasa.cz to stale hazi RPSN 23,6% (-+) a jedine, kde je videt 0% RPSN je ve vzorovem pikladu na kasa.cz zde:
[ Link ]
mate s touto spolecnosti (cesky triangl) nejake zkusenosti. Nerad bych pak zjistil, ze na konci uveru na me vytahnou dalsi poplatky ci jene figle, nebo ze za par let pridou s tim, ze tam bylo nedoplaceno 30,- Kc a nyni jim dluzim 10 000,-

Diky za jakekoli info

o 11.11.2012, 18:14 | 20bad
pořádně si přečti smlouvu, co je psáno to je dáno
o 11.11.2012, 18:26 | ACEMajky
Jj, cetl sem smluvni podmiky a jelikoz zbytek se pres net a podpis papiru je asi az bych pro to jel do kasy, tak sem ted nad tim dumal a zjistil, ze je ot nebankovni sektor a asi se na to vybodnu, radeji pouziju uverovou kartu, kde kdyz do mesice se dostanu do plusu, tak neplatim zadne poplatky, takze cast vycerpam ted, cast po dalsi vyplate a bude to nejjistejsi. Ne ze bych na to nemel na zaplaceni hned, ale nechci utratit skoro vsechny penize.
o 12.11.2012, 09:58 | .mycTD
logictejsi by asi bylo utratit radeji vsechny penize a uverovou kartu pouzit, az budu potrebovat dalsi, ne?
o 12.11.2012, 13:23 | ACEMajky
Nene, kdyz na ni ted poslu 15000 a 13000 si pucim, tak pristi mesic tam poslu 13000 a vim, ze nebudu platit zadne poplatky
o 14.11.2012, 15:07 | Conan
Spíš na to nemaj upravenou kalkulačku na kasa.cz.
o 14.11.2012, 16:21 | ACEMajky
Komunikoval sem i s ceskym trianglem a pry pokud budu splacet jak mam, bude posledni 11. Splatka prominuta-ale hold to neni nikde uvedeno-a vime jak to chodi...
o 14.11.2012, 16:25 | macek
Nechapu :-)) auto na uver mozna ale posranej notes na splatky ??? a to nemuzes pockat mesic kdyz ted nemas??
o 14.11.2012, 16:39 | Sau
Taky sem hledal nejaků nabídku na splátky bez navýšení na víc jak 4 měsíce a nejak nic. Před časem měl eště Datart při splacení úvěru do 6 měsíců nulové úroky ale teď už tam tu možnost nevidím. Max co sem našel je 4 měsíce bez navýšení, šecko na víc měsíců splácení jedině s úrokama. K tomu trianglu sa mně moc jít taky nechce.
o 14.11.2012, 19:16 | ACEMajky
Macek-tady to neni o tom, jrstli na to mam ci nemam (ja na to mam-jen na okraj), ale nechci ohrozit rodinny rozpocet vetsim vydajem, tak jsme si rekli, ze kdyz je to bez navyseni, tak procse vydavat z vetsiny penez-clovek nikdy nevi. Takhle sem kupoval kdysi zrcadlovku v megapixelu bez navyseni, ale tam vse bylo transparentni, ne jako tady
o 14.11.2012, 21:09 | HIGHTOWER
Český triangl jsem jednou měl, je to tak 10 let a bylo to v pohodě. Ale je to sakra dávno.
Každopádně do podepsání smlouvy se nic dít nebude, takže to klidně vše zadej, potvrď a počkej na přesné podmínky co budou ve smlouvě. Těch 23,6% RPSN si myslím, že jsou uvedeny jako to hlavní, když bys splácel normálně bez té výhody 0% při dodržení podmínek. Tenkrát jsem bral něco od Cetelem a tam to bylo taky tak, klasická smlouva s RPSN, ale v další části bylo uvedeno, že pokud budu splácet tak či onak, mám to bez navýšení ;-)

Jinak jsem už několikráte využil splátky za 0%, jednak zbytečně najednou nemusím vyhazovat prachy, člověk nikdy neví, kdy se co a jak moc posere, a druhak, když mě to vyjde nastejno jako za hotové, tak no problem :-) A co jsem tak četl a i mi to pár lidí z bank potvrdilo, že jednodušeji i dostaneš úvěr/hypo, pokud jsi něco už měl půjčené a splácel jsi v pořádku :-) neb vidí, že dodržuješ smlouvy než nějaká prvnička, co chce 2 mega bez historie :-D
o 14.11.2012, 22:40 | Luke_288
Pokud to neni transparentni tak bych se na to vysral a koupil ntb za 10k a neohrozoval tak rodinnej rozpocet.
o 15.11.2012, 05:52 | ACEMajky | Upraveno: 2012-11-15 05:55:15
Plne souhlasim. Slysel jsem i o pripadech, kde ke konci uveru nebyla uverova spolecnost schopna rici vysi posledni splatky (se vsemi poplatky), jelikoz to pry zalezi na datumu, kdy dorazi posledni splatka a pak tak dotycny dluzil asi 30,-Kc a nikdo mu to nesdekil, za 5let exekutor na 15000,-Kc. Tady by to teoreticky tak byt nemelo, jelikoz jsou castky pevne danny, ale dneska clovek nikdy nevi-kor kdyz se jedna o nebankovni sektor...
Vyresil sem to pres premia kartu, dnes si pro nej jedu, po pristi vyplate dorovnam zapor na karte, tajze take nebudu nic platit a vim, ze mam na uctu do pristi vyplaty dostatecnou rezervu...

Jinak koupe niutasu za 10000 mi nic neresi, momentalni nouzas co me stal 6500 se dnes na trhu prodava za 9-10 000, ale bohuzel na moji praci (druhe zamestnani) je jiz nevyhovujici, cili novy nouzas si na sebe rekneme hned zacne vydelavat
o 15.11.2012, 12:27 | Conan
Já mám zkušenost jen s Cetelem a tam to bylo vždycky vše napsaný rovnou co a jak kolik platim a že je to bezúročný. Jen si člověk musel dát pozor, aby k tomu nechtěl žádný pojištění.
o 17.11.2012, 09:48 | Newman
pridavam cerstvou zkusenost s Trianglem .
Je to v cajku, pokud budes platit pravidelne 9 splatek, tak ta "desata" je ti odpušťěna a nezaplatíš opravdu nic navíc.

Jinak 10% při převzetí a od dalšího měsíce pěkně 1/10 cenu vždy do 28-tého v měsící.

Docela tomu fandim
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3196 sekund.