Navštíveno 2220x

Co říkáte na tenhle match bude to jen show pro lidi , nebo si daj pořádnou nakládačku ?

10.11.2012, 20:40 |
Pajk Upřímně, už mě to nebaví a K by mohl dostat na budku. Prostě je to furt to samý.

10.11.2012, 23:15 |
cupra.165 | Upraveno: 2012-11-10 23:15:50
Jj,Fanda taky vysila..jeste ze sem sem koukl,jinak by mi to uteklo thanks
no zatím se polák moc neukázal .
tak zacina to bejt zajimavy :-)

10.11.2012, 23:50 |
Pajk Wach je pašák, vydrží dost, to se mu musí nechat.
Polak toho ma sice plny zuby, ale drzi se jak politik koryta:)

10.11.2012, 23:51 |
Pajk Není to člověk, je jako kus železa. :D
A v poslednim kole ho sunda a Stallone se bude Klickovi smat:)
spis se divim, ze musi vedet ze prohrava na body o dost a ze proste nezkusi na Klitchka zautocit a furt se jen kreje

11.11.2012, 00:06 |
Pajk Wach je borec. Líbilo se mi to.
sice to dopadlo jak se předpokládalo ,ale lepší zápas jak z Hayesem .
Proffesor_W On uz asi byl ve stavu, ze jedna poradna rana ho mohla sundat a ukoncit to. A asi to nechtel riskovat a radsi jel az do konecnyho gongu.
Kazdopadne nejlepsi zapas, co sem letos s Klickem videl.
Uz prvnich par sekund jasne ukazalo, ze k nemu Klicko pristupuje o dost vazneji, nez k tem predchozim souperum.
Souhlas asi nejlepší zápas VKlička v tomhle roce :)
Mně se ta těžká váha nelíbí. Žádná dynamika. Jen dvě pomalu se pohybující almary, co občas jedna do druhé narazí.

11.11.2012, 13:53 |
Tendr Jako camron: nuda, nuda a ještě jednou nuda.. A jestli to byl nejlepší letošní zápas Vládi Kličků tak jsem jen rád, že jsem jinej neviděl.

11.11.2012, 13:57 |
Mika Káždý je chytrý jak nevím co. Uvědomte si, že Kličkové jsou žijící legendy a mě se ten zápas moc líbil. Možná mohl být polák více aktivnější a né s tolika respektem.
ani bych neřekl, že Kličko byl pomalu pohybující se almara, některý kombinace mi naopak přišly pekelně rychlý
Box sleduju už asi 13let.. Ale tento už sem vynechal.. Kličko je Kličko.. Už pomale nevěřím,že je někdo sundá.. Snad jen když pujde opět D. Haye.. Pokud Kličko neuteče do politiky..
Jako Luke_288 14:37: Akorát dodán, že na těch zpomalených záběrech bylo krásně vidět jak mu jich pár Kličko dobře dal. Holt tato váhová kategorie nebude na pohled tak dynamická/rychlá jako nižší váhy.

12.11.2012, 19:37 |
camron | Upraveno: 2012-11-12 19:43:01
Doporučuji mrknout na nějaká videa Andy Souwera. Je to sice K1, ale...Na to se koukat dá, to je kulomet od začátku do konce! a ne po dvou kolech ruce dole, pohupovat se a čekat. Ale je to o váze, o tom žádná...
......... bych rekl ze se hejbal az az nejlepsi jeho zapas, i kdyz v kickboxu taky nebyl marnej vubec
Harryp: To dokázal snad jen Tyson. Těžká váha a neuvěřitelná rychlost..
camron: Ale to je přece jinej sport,tady se hodnotí box.. :-) Nemužeš takto srovnávat. Hlavně tam nemlátí 12kol. Ale většinou se jede na 3-5kol..