Navštíveno 2119x

10.11.2012, 19:31 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-11-10 19:46:11
Tak moc se to tady neřeší,ale mě to nedalo.
Mam rád simulátory s autama už od dob midtown madnes,pak driver a další. Hledal sem na netu nějaký dobrý games ,co by rozdejchala i moje toshiba a něco sem objevil.
Hra se jmenuje Driving Simulator 2011. Je to nějaká free verze volně ke stažení,proto má asi jen 800mb, ale je to přesně to co sem chtěl.
řidič si muže nastartovat, dávat blinkry levej a pravej , výstražný a celkově graficky hodně povedený. Přirovnal bych to k Test Drive Unlimited,který mi muj ntb nevezme. Opravdu pěkně zpracovaný simulátor dopravy a aut.
Ke stažení je možné FREE na Expres Files. Hra je fakt povedená a každej ,kdo má rád ježdění v dopravě , ve městě se vyřádí :))

Na Drivera mam dobry vzpominky. zvlaste kdyz sem plnil misi na čas a chcalo a v kazdy zatacce se to smekalo jako prase.... myslim ze sem tehda vzteky prepulil klavesnici :-))) ted si obcas zahraju Driver The Parallel Lines a tam uz je mooooc nasili :-)) hraju to spis kvuli vyradeni se ve meste.. uz je to spis jako San Andreas...

10.11.2012, 19:51 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-11-10 19:55:58
Samantus: přesně tak Driver, to byl vztek,když ti buď nevyšel čas v garáži,nebo si jel něco na čas s tim sporťákem a stačil malej ťukanec a konec.. :D .. to byly časy. Paralel Lines se jim fak vydařili . Tohle je dobrý,jen to mam vyfocený s min detailama. Taky náročný jak čert,ale na min to utáhnu a je to legální freečko :)
Spíš to ježdění po městě než střílení. Hodně povedený jsou ještě ti Unlimited,ale to už ani na min nerozjedu :D
Midtown Madness byl dost povedenej od Microsoftu,ale mělo to svoje mouchy jako všechno. Tady se ti nestane ,že by auto vyjelo na červenou nebo do tebe narazilo ;)
Na volantíku by to asi bylo fajne,ale i na klávesce to šlape dost dobře, jen auta jedou celkem rychle do křižovatky a pak na to hamtnou :D

10.11.2012, 21:32 |
JR Kdyz chci hru s autama, tak si pustim Forzu a nemusim nic hledat :)
Já jsem dřív hodně hrál TOCA ale nic novějšího s reálnejma okruhama a silničníma autama sem už pak nikdy nenašel ,nevíte jestli neni něco pěknýho s podobnou tematikou na pc?
Drivera jsem taky miloval ,i parallel lines ty se mi líbily ještě víc ,ale velký zklamání bylo poslední San Francisco , zkrátka převlečený need for speed s ulicema,a to sem si představoval že to bude GTA s real autama ...
Pokud ti ta tvoje Toshiba běží na DOSu, tak souhlasím, že graficky je to opravdu povedené. A že jsi našel hru s autama, to bys měl být zapsán do dějin. To se opravdu jen tak někomu nepovede.

11.11.2012, 12:44 |
hanx to je zas jednou téma :D
jinak reálný závodění jedině live for speed, ale to ti tady vyskočí pokaždý když použiješ funkci hledat na tomhle foru.

11.11.2012, 12:46 |
CRK vyser se už na píčoviny, jdi si někam přivydělat a kup si pořádnej notes...
LFS2 si taky rad zahraju... ale nejak neni cas:-)
ja si vždycky na rychlovku zahraju Trackmaniu
To nekoho bavi jezdit v provozu na simulatoru? :-O Neni lepsi natankovat a jet se projet? :o)
Ty jo.. A tam můžeš dávat i blinkry!! To je supeeer :-))
Lukáši, ono dneska nekoho baví hrát CoD? neni lepsi vzít kvér a vyrazit do ulic? :-)))
Sam: tak předpokládám když řeší blinkry atd že ho to baví jezdit spořádaně, protože na všechno jiný je tu Grand Theft Auto, Midtown Madness atd :D
jo takhle... tak to pak jo... me v techhle hrach vydrzi jezdit sporadane asi 10s :-)