Navštíveno 1142x

nemuzu zaboha prijit proc se nemuzu prokousat do firemni site...... uz dve noci nad tim badam...... nehelpnul by nekdo a nekouknul zda mi to nekde neco neblokuje? treba pres teamviewer.. idealne sobota dopoledne

08.11.2012, 22:04 |
Pajk Jakej operátor?
doma mam mistniho poskytovatele a v praci CD telematika.... kolegovi to na stejnem poskytovateli bezelo normalne... uplne stejny problem mam i kdyz tam dat net od t debilu

08.11.2012, 22:16 |
Pajk Jaj, korporát a né malej... No zkus mi poslat Tvoje tel. číslo (třeba mailem), mrknu na to obratem v systému. Sice pravděpodobně nic neuvidím a budeš se muset obrátit na kontaktní osobu CD telematika... ale tak zkusíme. :)
A ještě mi popiš víc podrobně problém, může mi to pomoct.
telematika je ready pac na tom 5 kolegu VPN pouziva denne :-) problem je ze se to blokuje nejspis nekde u me

08.11.2012, 23:11 |
Pajk VPN ale nemusíš mít aktivní v systému. Blokace můžou být nastaveny taky z jejich strany, ale to v systému neuvidím. Jedině kontaktní osoba telematiky. Pochybuju, že problém s VPN je na Tvojí straně.

08.11.2012, 23:48 |
AR ste si jisti že se oba bavíte o tomtéž?
btw. z domu, z hotelu, z mobilního netu nemám problém se dostat na naši virtuálku, ale když jsem u klienta v kanclu tak konečná, při přihlašování mě to vyhodí že nelze spojit :( nebudeš to mít stejné?

09.11.2012, 14:22 |
htd router na ceste /klient, doma, hotel musi mit podporu, neboli
vpn pass-through