Navštíveno 2112x

08.11.2012, 18:23 |
Drtič Je zde spousta lidí, minule jsem řešil jakou vodku, nyní je na čase káva. Ne, že bych tam kávu neměl, mám Mauro, ale problém je v tom, že nemám odběr a chcou mi vzít kávovar. Bohužel zima bude zlá, to vím už ted, ale kafe samozřejmě potřebuju. Nevíte, kdo má slušnou kávu a půjčí kávovar zdarma? Jsem schopný prodat tak 3 kg kávy měsíčně ted v zimě, přes léto šlo tak 7 kg.Lavazza, Illy, nedejbože Segafredo, či jak se to píše, nechci.
Máme v práci Pavin caffe, chuťově je fakt dobrý,ale jak to maj s kávovarama to nevím,máme svůj.Ani cenu za kg ti ted z hlavy neřeknu.
dallmayer? u me nejlepsi kafe z tech bezne prodavanych

08.11.2012, 18:33 |
Drtič Zkusím mrknout na obojí. další typy? Nejlépe s osobními zkušenostmi, co se týče pronájmu kávovaru?
Máme v kavárně právě to nechtěné Segafredo, pujčený automat a kávu Extra strong. A mašinu jsme si museli nastavit po svém, jinak to bylo nepitelné.Teď už lidi jen chválí, v zimě jsme měli ještě menší odběry než třeba píšeš ty, tak jsme měli na zimu mašinku klidně i doma. Většina než ochutnala naše segafredo tak o něm měli jen špatné mínění.A není třeba žádných pákových potvor, s tím automatem zvládneme jak kapučíno, tak laté a tryskou pak i horké čokolády.
co se kavovaru tyka, to bohuzel nepovim, kavovar byl v restauraci kde jsem sveho casu travil hodne casu ;-)ale kde se tam vzal, nebo za jakych podminek, to nevim a nevedel jsem to ani tehdy, to si budes muset vytelefonovat sam...

08.11.2012, 18:39 |
Drtič Jasné, není problém vytelefonovat, stejně to tak dopadne, jen by mi to ušetřilo hodně času.
Kubais: No popravdě jsem fakt ještě nikdy nepil Segafredo, které by mi chutnalo. Rád bych byl přesvědčen o opaku. Zatím ne :-)
a co piaza? Pije se dobre hlavne ne manuela ten je hnusnuj

08.11.2012, 18:54 |
WiLaS Zkus Moak moc lidí to nezná my jí máme a lidi se furt ptají co je to za kafe že je moc dobrý spadá to pod firmu Matthes co vybavuje firmy gastro technologií. Akorád nevím jak to mají s kávovarem? Jinak kafe pochází ze Sicílie z rodinné firmy.
chutnal mi mainl a aspon tady ve statlu moc k videni neni.

08.11.2012, 19:29 |
fredy | Upraveno: 2012-11-08 19:30:17
já mám taky zkušenost s Pavin Caffe, kamarád s tím obchoduje tak mu můžeš zavolat určo ti řekne co a jak s cenama, odběrem atd, ale je z Brna, nevím jaký má rozsah nebo oblast... Pavel 603 207 481 můžeš se klidně odvolat na mě, Ondra gottwald :)

08.11.2012, 19:35 |
hanx | Upraveno: 2012-11-08 19:37:55
kdybys chtěl i něco extra co v restauraci nikdo nemá, jukni na tohle :)
[ Link ] "bohužel" to udělá skoro půl litru kafe, takže spíš pro víc lidí najednou. Jsme výhradní dovozci, kdyžtak mail pro víc info.
EDIT: kdyžtak můžu prodat i kusově nebo v dárkových baleních, kdyby měl někdo zájem. Je to fakt super věc, nejen na cestování. Snad tím neporušuju pravidla fora.

08.11.2012, 20:00 |
TROY ségra bude dělat kafe? :-))))))))))

08.11.2012, 20:37 |
JA hanx
já jich dám za den i 8 tak to je moje velikost..
co za pytlik?

08.11.2012, 20:39 |
Lubak hanz můžeš mi dát také nějaké info to mě zajímá

08.11.2012, 20:41 |
Drtič hanx: Jako že by si dva lidé chtěli dat presso, já bych jim donesl konvicu s horkou vodou, jeden pytlík a dva šálky? :D

08.11.2012, 20:46 |
hanx | Upraveno: 2012-11-08 20:48:56
Prostě můžeš nabídnout něco speciálního například pro pár nebo prostě dva spolu, třeba. Je to dost slušnej byz když to předvedeš plný hospodě za večer tak půlka si to koupí i domu :-) Momentálně máme Bolívii, Nicaraguu a Ethiopii. Dřevěný displaye taky máme. My to prodáváme jako outdoorovou kávu na cesty, ale lidi to kupujou i domu, kvůli kvalitě.
EDIT: můžeš jim buď přinýst horkou vodu nebo zalitý v tom plastovém držáku :-)

08.11.2012, 20:55 |
JA stále je tady otázka ...za kolik pytlik :-)

08.11.2012, 20:58 |
JA díky taky sem se moh podívat :-)

08.11.2012, 21:01 |
hanx JA: sorry nevšiml jsem si tě :-) MOC je 69,- za pytlík. Máme to kdyžtak na prodejně na Harfě (Scandinavia). Kdyby kdokoliv odtud chtěl větší množství, můžem vymyslet nějakou cenu. Teď máme objednaný pěkný, dalo by se říct dárkový balení po pěti kusech, kdyby to někoho zajímalo. Jinak krabice jsou po dvaceti kusech. Jak jsem psal, kusově není problém.

09.11.2012, 18:30 |
sts | Upraveno: 2012-11-09 18:34:04
Frolík Borohrádek - více druhů pro každou hubu..
Výborná káva a budeš mít něco co není všude...
Neznám obchodní podmínky, necháváme si ji posílat domů pro vlastní potřebu..

09.11.2012, 21:38 |
nome [ Link ] mrkni tady bereme tam už dlouho