Navštíveno 3019x

08.11.2012, 14:44 |
DITR priznejte se vy prasata kdo jel velkou cenu futurum :D
[ Link ]

08.11.2012, 14:59 |
Diner Pekny...Hlavne ze se nikomu nic nestalo...
Pecka zásah, nějak dobře jim to jede čertům - dobrý magor teda ten feťák...
neznam ale dobrej magor :)
Policajti dobra prace...
Řidič v luxusním BMW... určitě nějakej podnikatel! :-D

08.11.2012, 16:11 |
DaveX Jo tak tam to jde objet kolem stromků jo, super :)
jako DaveX, pro me taky novinka :-)

08.11.2012, 16:27 |
Jozzo pekne :-D
Cekal tam branu do casoprostoru, ale nebyla aktivni. Meli by na ty oktavky montovat poradny ramy a nacvicit si, jak toho zmrda dostat ze silnice..
Trošku jiný soudek, ale stejné město :o)
[ Link ] #!

08.11.2012, 19:00 |
DITR davex dobre vedet :D zase sem chytrejsi
Tak tak, chtělo by to na ty šmejdy něco zajímavějšího. Já se jim ani nedivim, že s těma octávkama se do žádnejch kontaktů nepouštěj.

08.11.2012, 19:47 |
DITR a ja mysle ze ho nahani passatem a ona to byla oktava
Jo hele já nevim čim ho naháněj, ale kdyby to byl pašík, tak si myslim, že by mu ten brambor tak neujížděl.

08.11.2012, 20:10 |
BadyS pěkně...to BMW dopoledne pak dával nějaký cigoš dokupy, teda spíše snažil se přidrátovat ten upadnutý výfuk na Místecké...černá stará vrána e36 s mega přehnaným ET na kolech...neskutečněj pelech...
PČR sedí v OI 1.8T...na fifejdách brouzdají stále..

08.11.2012, 20:18 |
Jozzo být to pašík tak si netroufnou ani projet tou trávou kolem plotu :D

08.11.2012, 21:47 |
DITR
Já spíš nechápu proč se oba snaží ujet převážně po hlavních... Připadne mi logičtějí zkusit boční uličky/jednosměrky , ztratit se z dohledu, odstavit auto/moto a někde se schovat. Na druhou stranu, to by se zas nebylo pro PČR čím chlubit :)
podle mě je zas riziko v boční uličce nebo jednosměrce narazit na auto, co vyparkovává, srazit chodce, apod...ale takhle asi ujíždějící guma neuvažuje :-)
Druhy video masakr..
A za me je jen skoda, ze se ty co ujizdeli nekde nerozmazli o sloup nebo tak.. Co s nim policajt udela? Nic.. Za chvili je stejne bude honit znova..

09.11.2012, 09:02 |
Gegt Amateri, kde muzu najit svoje ujizdeci video?
... :oD uvedl stroj do smyku a vykonal soulož....miluju ten žargon!
Tak treba zrovna to druhy video nechapu, zenou se nekde ve meste 200, motorku ridil nakej amater evidentne, kterej to nakonec polozil. Kdyby se u toho zabil, to by asi to video tak hezky nekomentovali.
V USA maj snad dokonce zakazano stihat motorky ve meste.

09.11.2012, 11:48 |
DITR jenze tady nejsme v usa a tady na to kazdy jebe ale je to nasakr risk jako prase a celkove i policajti v uzke ulicce kde mohl do silnice vlest kdokoli jeli bezohledu jak hovada

09.11.2012, 12:33 |
AR nebyl to jozzo když vidím ty kruháče ;)

09.11.2012, 14:23 |
Ravo Moc bych chtěl bydlet na sídlišti, kde policajti lítají jako dobytci úzkýma uličkama mezi bloky...naprosto v klidu bych pak pouštěl dítě s košem...takový pocit bezpečí a sucha s rychlou PČR hlídkou to se jen tak nevidí. POMÁHAT A CHRÁNIT
To Ravo a co by sis jako představoval, že pánové měli dělat? vytáhnout samopal a rozstřílet ho v těch uličkách?
Tady uz ho sundali naraznikem. Jinak ten v ty X6 na zacatku asi pak potreboval vymenit trenky :)
[ Link ]

09.11.2012, 15:32 |
Jozzo :D jak na nej letel tim obuskem xD
jinak zastávám názor že se musí zmizet v uličkách během prvních chvil.
Ujíždět po rychlostkách je největší hovadina.

09.11.2012, 17:24 |
Ravo To O_O:
nechci aby kohokoliv honili tímto divokým způsobem. Radši ať ujede a čapnou ho někdy jindy za něco jinýho ve dne na široké výpadovce.
Je jenom otázka kdy se něco stane a můžeš to být třeba ty, až se budeš vracet z pár piv z místní hospůdky "bezpečnou cestou" domů a oni tě rozstříknou kusy při honění motorkáře který způsobil bagatelní přestupek

09.11.2012, 18:17 |
AR heh to poslední video jak se tam vymlel ;)

09.11.2012, 19:20 |
CRK jak se tam vykotil ten motorkář :D
jinak mně cajti honili dvakrat a ani jednou nechytli (ujížděcí stroj v té době Honda Civic 1.5 90 koní)

09.11.2012, 19:50 |
AR CRK: a za to tě teď máme poplácat po ramenou?

09.11.2012, 20:04 |
Jozzo jo a AR-jsi přizdisráč a nepruď tady

09.11.2012, 20:06 |
AR důvod mě tak titulovat?

09.11.2012, 20:07 |
Jozzo rýpeš do lidí kvůli blbostem přes internet

09.11.2012, 20:14 |
AR Pořád lepší než brát kruháč v protisměru nebo ujíždět hlídce při spáchání přestupku...

09.11.2012, 20:36 |
Jozzo určitě ne ;) pokud si myslíš že ano tak máš v sobě něco špatně
raději budu jezdit po opuštěném kruháči v průmyslové zóně v protisměru
než přizdisráčsky se navážet do lidí přes interneta dělat ze sebe soudce co je lepší a co ne

09.11.2012, 20:55 |
CRK AR: ano, tak sem si to představoval :)
Jozzo: DĚ KU JU
Jinak šlo o to, že se jednou za mnou vydali s majákem, protože sem jel po kolejích a já jsem jim ujel prokličkováním v zácpě, kde jsem nepřekročil rychlost cca 50 km/h a druhá věc byla ta, že jsem přijel na stopku, kde byli cajti a tak tam radši stojim dýl než obvykle, aby něco nevymejšleli a ve chvíli, kdy vyjedu, tak mně začali pronásledovat, tak jsem se nechal dojet a v poslední chvíli zatočil k benzínce a hned k výjezdu, ale to už se vraceli cajti a chtěli zatočit ke mně, ale pak si všimli, že tudy nesměj, tak to zase strhli zpět a než se tam někde otočili, tak už jsem najížděl na dálnici a smůla. Takže zase nic krutýho, ale radost byla, ne že ne :D
Takze AR je prizdisrac protoze odsuzuje ujizdeni policajtum kterym se tu CRK chlubi? Chapu to spravne nebo mi neco uniklo?

09.11.2012, 21:18 |
Jozzo něco ti uniklo
Jozzo,CRK: Podle těch cintu co tu melete tak si vás vybavuju jako chudáky kterým je 18 čepka na hlavě a cejtí se neuvěčitelně tvrdě.. Takových prasat jezdí moc,ale většinou jen chytnu výtlem..

09.11.2012, 21:50 |
CRK | Upraveno: 2012-11-09 21:53:05
Collin: asi si špatně čet, ujel jsem jim jednou jen prokličkováním a malou rychlostí a po duhý to bylo o něco rychlejší, ale v místech, kde nikdo nechodí, to ti policajti jak honěj motorku byli 1000x nebezpečnější, takže asi tak... A ještě se to stalo před víc jak 10 rokama... Jinak čepku na hlavě mám, ale tenkrát jsem jí nenosil, takže nevím, čeho je to znak :) Jinak, asi budeš trochu starší, není to čepka, nýbrž bejska :D
mozna si to nepamatuju presne, ale mam pocit, ze jsem kdysi misto prime kofrontace taky parkrat radeji odjel*, ale to jeste jezdili Formanem... :-)
Takze chapu rozdil mezi zmizet a zmizet.
Kdyz to bylo pred 10ti lety tak to jo, to je jina...

09.11.2012, 21:58 |
CRK .mycTD: proč ne... Přesně to jsem ti popisem události chtěl říct, já jim zmizel bez velkýho rizika. To bych byl pěknej čů*ák, kdybych na ně čekal :) jednou jsem frnk feldě a to druhý už netušim...
Luke_288: Děkuju za podporu :D

09.11.2012, 22:00 |
DITR ja jednou ujel kdyz me staveli zrovna po koupi golfa a nemel sem ho pojisteneho a nutne sem potreboval jet do prace tak nez naskakali do auta tak sem byl v tahu

09.11.2012, 22:01 |
CRK tak další hrdinové..? :D

09.11.2012, 22:23 |
DITR | Upraveno: 2012-11-09 22:24:19
taky myslim ze jich tady bude vic :D jinak za hrdinstvi to nepovazuju tehdy sem mel pekne nahnano :D
me jezdili po zeleni v našem 3tis městečku, spatřil to policajt, utíkal ke služební 120tce, kterou snad splácíme ještě doteď a my mu na BMX20 zmizeli mezi baráčkama :-P

09.11.2012, 22:35 |
CRK crestik: tak tohle je moc i na mě, ničit zeleň... hajzli jedni, styďte se a je úlně jedno, jestli to bylo před 20 lety, jste hajzli, nic jinýho, než hajzli :)))

09.11.2012, 22:35 |
Losky Taky jsem utekl polišům, asi v 8. třídě jsme házeli petardy za jedním panelákem a ani nevěděli, že dole ve sklepě mají služebnu. Byli jsme dva, zdárně jsme měli navrch, ale kamarád se zastavil a šel k nim. Tak jsem to taky zastavil a šel k nim. STejně by mě prásknul:))
Jinak musím říct, že benga v tom videu s motorkou to fakt valili, ale stačilo jedno zazmatkování auta před nima a mohlo být kvůli nim plno lidí na sr...u. Tohle bylo dost přehnaný kvůli jedné motorce...

09.11.2012, 22:48 |
Pajk | Upraveno: 2012-11-09 22:49:23
I já jsem jednou před několika lety ujížděl, asi 20s. Dvě uličky 2x doprava + parking a hned jsem vylezl. Mohli maximálně vidět jak se blýsklo oranžově zamknutí auta, bylo kolem půl noci. A výsledek?? Udělali mě i kamarádovi KOčko a odjeli, pač nemohli nic. :) A to jsem se drze ještě zeptal, jestli někdo něco ukradl nebo co se děje. A on na to: "Musím Vám na to odpovídat?"

09.11.2012, 23:12 |
CRK to si mi připoměl kámoše, nic neudělal, jel klidně, normální auto... jeli za nim asi 1,5 km a když zastavil na parkovišti, tak mu udělali kontrolu, problém byl v tom, že se mu chtělo srát a volajnoval si trencle... takže za mně ujíždět, ujíždět, ujíždět...