Navštíveno 1452x

08.11.2012, 12:36 |
Dr.T Poradte, ktery z nich, musim se rozhodnout ještě dnes, namuzu najit nikde nejake hodnoverne srovnani, nebo poradte neco lepsiho.
Tab 2 má být super, ale stran psani (zena - ksichtokniha, kecalky nejake, maily... vecer u tv) transformer je lepsi - jako notas, fakt nevim, ktery z niách.
Ipad nechci, hraji si s Androidem, takze ten je podminkou
A kdyz jsme u toho, jeste mobil - Samsung Galaxy S2 v.s. Sony Xperia T - na S2 je mnoho ROMek a skriptu, ale vybehovy typ, Xperia T je novejsi, casem na ni taky bude vse, stejne pouzivam cyanogenmod uz 1,5 roku a budu muset novy telefon rootnout a flashnout, diky za rady

08.11.2012, 13:46 |
Dr.T to mi pred chvili uz volal i svagr, diky za tip.
a ten mobil? ktery?
jako mrazik, a podle dotazu koupit rovnou Nexusa 4 i 10 :) celkem cekam na 13.11. :D
Asus, mám FT 300 GT s klávesnicí a nemá chybu! Neměnil bych, ideální kombinace tablet + klávesnice, vydrží 12 hodin v zátěži, paráda!

08.11.2012, 15:14 |
Dr.T Nexus 4 nechci, design o ničem,Hightower. mne teď nahlodal, už jsem byl přesvědčen o Nexus 10, ale láká mne právě ta kombinace s klávesnici
Když jsem byl nedávno v Datartu, tak jsem koukal na nějaké transformery, které tam měly a přišlo mi, že ty klávesnice jsou hodně pouťový. Dost se prohýbala a nebudilo to teda ve mě dobrej dojem, ale je možné, že to jsou jen výstavní kusy. Spojení tabletu a klávesnice mi přijde dobré řešení pro psaní delších textů, e-mailů atd. Proto jsem chtěl vidět jak to vypadá v reálu.
Pokud to člověk fakt chce i na práci, psaní, tak jedině s klávesnicí... Koupil jsem si ho jako odměnu za postup do 2 na VŠ a fakt, naprostá spokojenost ;-)
Klávesnice je funkční a stačí, nevím co jsi viděl, ale ta moje je pevná, navíc má v sobě baterii, takže prodlužuje výdrž a kvalita jako u NTB samo není, ale funkci plní a kdo píše a ne jen jako jednou za den, tak ocení...
[ Link ] :-D