Navštíveno 1482x

Ahoj, je tu někdo ochotnej a šikovnej z O2 (Kyslik)?
Aktuálně mám doma zapojenej Internet aktiv (40 MBit) za 600,- měsíčně (cena pro nové uživatele po dobu prvního roku).
Hodlal jsem to rozšířit i o O2 TV, kterou mají ve zvýhodněném balíčku za 750,- i s tím internetem (ale to je zase jen cena pro nové uživatele). Jako starý zákazník bych za odměnu dostal cenu o 400,- vyšší.
Dokázal by s tím někdo něco udělat? Plnou cenu jim platit rozhodně nebudu, to radši odejdu jinam.
Díky moc
případné kontakty na mě jsou v mém profilu

08.11.2012, 07:49 |
Lufas Nejjednodusi je kdyz jim reknes ze od nich odchazis a oni se vetsinou do tydne ozvou a nabidnou jeste lepsi cenu nez novym zakaznikum:-)
no, to jsem po telefonu zkusil a paní mi řekla, že s tím nic udělat nemůžou, že to tak prostě je nastavený...
taky jsem se na to spoléhal :-/
odejdi od nich a za tyden jim zavolej ze bys to chtel za tu cenu a oni ti to daji :)
tykeev fakt ? To byl nejakej debil, protoze takoveto instrukce nemaji. Zkus tam zavola jeste jednou s tim, ze cekas od nich odpovidajici nabidku. Pokud ta nabidka nebude zajimava, tak to odhlas a zase prihlas.
to mrazik + Error23tek:
no, ono to s tím odhlášením a přihlášením není tak jednoduchý. Co mi řekla paní na drátě (bezdrátě), tak po odhlášení musí být ta linka 1 měsíc neaktivní a to si nemohu dovolit být bez netu.
Aha...?
oto dovolit nedovolit hlavne bych to nevydrzel :D:D aspon ja to sem necekal ze to musi byt mesic nebo si kup jen od vodafonu napriklad tycinku usb aspon na ten mesic jako skusebku to vem a pak to zrusis a vemes z5 o2 jake si mel +tv

08.11.2012, 09:17 |
JR Resil jsem to samy nekdy na jare. Volal stim, ze jako zakaznik, kterej ma linku 10 let nechci platit o 500 vic nez nejakej nove prichozi jouda a frajer mi rekl, ze mam proste smulu. No tak jsem si vzal TV od UPC o 200 levneji :-D

08.11.2012, 09:19 |
CRK tykvee: u hovoru sem sice nebyl, ale vypadá to tak, že si jim svůj plán předem vyzradil, tak se nediv...
to CRK:
neříkal jsem ani své číslo přípojky, takže to tam nikde poznamenané nemají.
Řekl jsem jim, že pokud mi nenabídnou lepší cenu, tak že odejdu...
Inu, zkusím to asi znovu.
Doufal jsem, že se tu objeví někdo z O2, kdo by s tím uměl něco udělat.

08.11.2012, 09:23 |
tykeev | Upraveno: 2012-11-08 09:24:06
to Error23tek:
to bych to takhle musel dělat každý rok, na to nemám náladu už vůbec

08.11.2012, 09:30 |
CRK to nemyslim, měl jsem na mysli, že když chceš něco udělat, tak to musíš buď udělat nebo aspoň rozjet a pak uvidíš, protože jinak to nebudou brát vážně. Samozřejmě to není záruka ničeho, ale kámoš takhle slevu dostal (já ještě ne, ale chystam se na to) televizi bych neřešil a na net se připojil mobilně (na aukru karta 3 měsíce, FUP 3GB/měsíc za 180,-)
to CRK:
no, jenže je u mě doma trochu problém se signálem i na mobil, takže je to takový celý komplikovanější....
inu, počkám, jestli se najde někdo ochotný z O2 a pokud ne, zkusím to spustit finálně a uvidí se, no
bydlis sam ???pokud ne tak zrusis a smlouva se napise na nekoho jinyho ...
to bohužel není akceptovatelné řešení, potřebuji, aby to bylo psané na mě
tykeev:
řešil jsem něco podobného, ta akční cena je na jeden rok, po roce mi poslali fakturu s plnou palbou, místo 650 za internet + tv 900,-, bez předchozího upozornění, prostě služba jela dál, jen za vyšší cenu, tak tam volám, že to za tyhle peníze nechci, že za ty stejný peníze to můžu mít u nás ve městě a ještě rychlejší net, tak paní, počkejte chviličku podívám se, a najednou - šlo by tady udělat nějaká sleva a jsem zpátky na 650. Takže jde to
no, mě po telefonu řekli opak a čekat do poslední chvíle, abych pak byl týden-dva nebo více bez netu, když budu narychlo zařizovat připojení jinde se mi nechce...
smlouvu mám do cca 6.1.2013 a nerad bych to nechával na poslední chvíli
Řeším to samé. Platím skoro 1000 za net. Aniž by se mě zeptali, tak v září navýšili rychlost na 40 Mbps a mě to standardně jede kolem 13 Mbps a platím nehorázný peníze. Sice píšou, že zvýšení rychlosti se neplatí, ale už mě to přestává bavit. Má cenu tam volat a chtít odejít? akční cena mi skončila někdy na jaře.

08.11.2012, 19:49 |
Draxx O2 a jejich akci ceny na rok, to je o nervy. Kazdej rok tam volat a rict jim, ze cena 750kc za 16tku lajnu je zcela nemravna a neumerne vysoka. A ted mam 470kc tusim.
Urcite to zkus, za to nic nedas.

08.11.2012, 22:11 |
Pajk Tu je jediná cesta přes linku a říct jim, že odcházíš, že máš lepší nabídku. Jedině tak dostaneš lepší cenu.
Mimochodem Inet AKTIV a O2 TV není technicky možný. Tzn budeš muset snížit rychlost netu.
to Pajk:
s tou snížení rychlosti to dle technika není pravda, už jsem to konzultoval. Nejdříve mi na prodejně tvrdili, že max 16 MBit, ale po konzultaci s O2 technikem mi byl řečen opak.

09.11.2012, 11:47 |
Pajk Potom víš info, o kterým se nemá mluvit, takže potvrzuji. Divím se, že Ti to řekl. Budeš jeden z mála, pokud Ti na to někdo kývne. :)
jo jo, taky každý rok volám na UPC a žádám o zrušení... :D