Navštíveno 1623x

Mate nejaky tip a klavesnici a mys pro dlouhodobejsi praci u PC?
Ď
tak urcite bych ti rekl, nez nejaky nesmyslny sety, zkus se podivat na mechanicky klavesnice, zacinaj vod 1500,- za steelseries. Mys asi zalezi spis co to bude vyhovovat do ruky a jestli vyzadujes spis vic tlacitek, moznost si ji dovazit (pokud jsi zvyklej tahat se s baterkama) a nebo velikost ruky, ja si koupil prevlikatelnou G5 vod logitechu a zezacatku jsem jel na velkej adapter a postupne jsem snizoval, jak si ruka idealne zvykala z puvodni nejaky rozplacly bestie.
jinak myslim, ze kdyby si clovek specificky zvyknul na takovyhle osazeni mysi, ze to muze neskutecne zrychlit apm pri praci
[ Link ]

08.11.2012, 09:18 |
JR Po tom vsem co mi proslo rukama, tak klavesnice je asi jedno a mys jedine vyssi modely od Logitechu.
taky jsem hledal , puvodne bezdrat ale nakonec jsem koupit tohle a jsem spokojen
[ Link ] hlavne jsem chtel velkej levej shift, velkej enter a velkej backspace na co jsem zvyklej
mys mam tuhle
[ Link ] chcel jsem normal velikost, zadnoi mini a midi apod
tady je ten topic kde jsem to resil ja
[ Link ]

08.11.2012, 10:59 |
Kamil Pokud píšeš všema deseti, tak nej klávesnice co jsem zatím měl byla Natural Ergonomic Keyboard 4000. Jedinej problém u ní byl ten, že se nesměla polít. Myš je hodně individuální. Momentálně mám Razer DeathAdder a zatím max. spokojenost.

09.11.2012, 22:41 |
Losky Myš mohu doporučit tuhle. Mám ji už 23 měsíců a je jak nová a na původní dvě tužkové Duracellky jede ještě teď, ale bliká už červeně. Perfektně se drží, je to bezdrátovka, laser a používá malinké usb připojení, na které jdou připojit další výrobky Logitech.
[ Link ]

10.11.2012, 07:38 |
brzda Losky, chci si ji právě teď kupovat pro její výdrž. Dají se s tím logitechem zahrát i hry? Nejsem velkej pařmen ale o dlouhých zimních večerech si občas COD zahraju

10.11.2012, 10:11 |
Losky brzda: To netuším, hry na pc nehraju, ale mrkni na stránky logitechu, určitě se tam něco dozvíš víc. Kolečkem se dá uhýbat do prava i leva, na boku to má čudlíky, pokud vím, vše se dá nastavit co má dělat. Měl jsem x myší bezdrátů a zatím mi seděla jen tahle a výdrž bomba

10.11.2012, 21:27 |
JR M705 mam asi rok a je hodne dobra. Hry se s ni pochopitelne hrat daji :)