Navštíveno 2017x

Byl jsem ted na vymenu provoznich kapalin v auto heller. A od te doby kdyz nastartuju tak se mi nerozne denni sviceni, pred vymenou se mi to automaticky rozlo a ted nic, jedna se o roomster 2011 a denni sviceni mame zabudovane v mlhovkach, je to origo, slysel jsem ze se to da nejak aktivovat pres dalkova svetla, nevite nekdo jak se to ptesne dela? Do servisu sem volal ale rekli mi ze bych tam auto musel den nechat:(
to už nemá přepínač u pojistek ?
Oddělej kryt pojistek pod volantem a přepni vypínač denního svícení. 2011 ho má určitě. Zřejmě ti to deaktivovali, když se napichovali diagnostikou na OBD konektor.
taky bych to viděl na ten přepínač i pojistek :)

08.11.2012, 06:30 |
Zdeny60 | Upraveno: 2012-11-08 06:31:13
No hlavně bych zajel - nikoliv volal - do Auto Heller, mechanika bych zjebal jak sysla a požadoval, ať vrátí auto ve stavu, v jakém jsi ho tam dal - tedy samosebou s provedenými požadovanými úkony:-) Za zrušení funkce dennního svícení jsi snad neplatil, ne? :-)))))

08.11.2012, 08:42 |
SEKIN Jako Zdeny, nám lidi chodí reklamovat, že jim po výměně rádia praskla žárovka ve světlometu, nebo že po montáži hands free nejede cigareťák v kufru, a tohle si chceš nechat líbit?