Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Voda v liště pode dveřmi u Mondea MK3

o Navštíveno 2757x o
o 06.11.2012, 19:24 | camron
Ahoj,

pořád nemůžu přijít na to, kudy se mi dostává voda do té lišty (viz. ilustrační foto). Je to u obou předních dveří. Pozoroval jsem to, pokud auto stojí venku na dešti (za jízdy nikoliv). Že by netěsnila guma a fičelo to za jízdy jsem nepozoroval. Poraďte, co s tím...?

foto k příspěvku  od camron

o 06.11.2012, 20:51 | Lubak
špatně doléhající dveře?
o 06.11.2012, 21:13 | MazliG
no já jednou na toledu 2002 - rozebíral dveře a dával nový plech se stahovačkou, dole - nevšiml jsem si že z vrakáče měl ten plech dole to těsnění trošku v řiti, nepoužil jsem silikon a při ceďáku venku mi to pěkně vyšplouchlo auto - takže znvou zborka-rozborka - tuba silikonu všude kam to šlo a od tý doby cajk - ale pěkně na piču to vysychalo - musel jsem ten tlumící cajk pod kobercem vyříznout odborně pérořízkem .o) - vyždímat litr vody, vysušit a zase tam "vložit" - práce na prt ... nebo super kombinace je ještě ten plech, nebo igelit, bo co tam kdo dává v řiti + mít ucpaný ty kanály ve dveřích nebo v gumě u dveří aby tam ta voda pěkně nastoupala a pak to udělá tohle - variant máš víc, ale špatně dolehlé dveře - jestli jsi jen špatně nedobouch, což asi u řidiče né - tak spíš sázim na to co se stalo mě - možná ?
o 06.11.2012, 23:45 | Newman
Neteče ti tam někde kolem předního okna a potom sloupkem do listy ? Nebo ještě jinak, ma auto sibr ? Pokud ano je tam hadicka svedena někam do pryč sloupkem a to by mohlo byt ono
o 06.11.2012, 23:53 | Losky
to samé mám na O1. Jak prší, tak v tom samém místě mám vodu a občas to nateče i na kobereček
o 06.11.2012, 23:56 | Newman
Sibr ?
o 07.11.2012, 00:25 | Losky
Já šíbr nemám. Auto nikdy bourané nebylo. Osobně si myslím, že to tam teče někudy střechou odtokovým kanálkem, protože lišta na střeše bývá občas vycvaklá. Možná. Ale zase si kolikrát říkám, jestli to nesteče po skle do dveří a odtokovým kanálkem nějak dovnitř
o 07.11.2012, 06:40 | dj.DEKL
Šíbr má...
o 07.11.2012, 07:07 | Paczqo
Mám tohle to samé sice u jineho auta ale taky proteka mi trochu čelní sklo teče to u sloupku za palubku a vyleze to u prahu.
o 07.11.2012, 07:35 | Newman
Je to vetsinou od sibru, je tam svodova hadicka která vede A sloupkem a buď je poškozena nebo vypadla z příslušného otvoru vedoucí pod podlahu

o 07.11.2012, 09:10 | Zdena1985
Rozdělej dveře pod tapecem je folie musi tam bejt pokud ne nalepit novou a poradne utesnit.To je duvod kudma ti tam tece (aspon vada octavek)
o 07.11.2012, 09:51 | camron | Upraveno: 2012-11-07 09:52:06
2newman:
Šíbr mám. Ale že by to zároveň teklo do pravého i levého prahu? Každopádně to prověřím. Nevíš, jak se k tomu dostat?

2Zdena1985:
Dveře jsou prověřené, tudyma to není.
o 07.11.2012, 12:14 | Newman
opravovat svodove trubicky od sibru - POROD !
stropnice dolu, kryty A sloupků dolů, ...

urcite netahat za hadicku nebo se nekde pretrhne pokud je nacata

mozna me napada nechat si to vymenit ve Ford servisu.

Ferove bych tam prijel a zeptal se kolik te bude stat vymena prepadove hadicky od sibru a jestli reknou neco rozumnyho, tak bych to tam nechal

... ve finale je jejich problem, ze si s tim budou hrat cely den. Tobe rekli dohodnutou cenu a pres to vlak nejede.

tak 85 % je to prave timhle

o 07.11.2012, 18:41 | dj.DEKL
Hadice jsou tam 4 dle Microcatu... dve stoji 20E dalsi dve 40E + nejaky ventily 30E
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3824 sekund.