Navštíveno 2472x

06.11.2012, 09:39 |
Losky Ahoj, řešíme nákup umělého stromku, protože máme nově takový chundelatý koberec, z kterého bysme jehličí těžko dostávali a hledáme něco pěkného, co vypadá realisticky. Vím, že plno lidí chce živé atd, ale do teď jsme ho měli vždycky a chceme zkusit tu umělotinu. Zajímalo by mě, jaké s tím máte zkušenosti a kde jste případně nakupovali. Většinou vše jsou eshopy. Zatím u nás vede www.umele-vanocni-stromky.cz a www.stromeckov.cz
Hlavně chceme stromek co má jehličí a né ty textilní nudličky:)

06.11.2012, 12:33 |
AR my máme made in pl ;) imitace borovičky a paráda. Ale asi by to chtělo vybrat osobně ať vidíš jak ten pařez vypadá.

06.11.2012, 20:48 |
Lubak Obdobně made in PL, ale chce to prohlídnout, neboť tam mají fakt strašný koštata a i fajnové kousky.
pak už jen vůni jelhličí ve spray a pohoda.-)
v životě bych nevyměnil vůni živýho vánočního stromečku za kus plastu ovoněnýho sprejem, koberec nekoberec...
ale je to samozřejmě dle vkusu každého soudruha ;-)

06.11.2012, 21:27 |
JA no nevim po 2 Vánocích letěl a radši si koupim fakt pěknej voňavej...

06.11.2012, 21:46 |
AR no nevím, vždy jsmě měli plasťáka a nebyl problém, ale je fakt že voňky jsme na něj nepoužívali.
A vůní dokáže dokonale suplovat zbytek vánoční ozdoby po bytě.
ad výběr stromku, fakt to chce zkouknout jak vypadají, občas se najdou vypelichané ;) ale zase na druhou stranu to co je vidět jako umělotina v čr v marketech je děs a ještě to stojí ranec ;)

06.11.2012, 21:52 |
CRK PVC stromek nikdy nepochopim...
AR: počkej, jakože vůni stromku dokážou suplovat třeba cukroví? :-)
Jééžiš, já když si vzpomenu na stavění loňského živého stroma :-D

06.11.2012, 22:53 |
Losky Já Vánoce nějak neprožívám. Bohužel už jsem z toho vyrostl:( Takže mě PVC stromek netrápí, klidně si koupím nějakou stromkovou vůni. Jen mě napadlo, jestli ho někdo nemá z toho www.umele-vanocni-stromky.cz. Sami si je vychvalují až do nebes, ale eshop a rozhodně ho pak nehodlám posílat zase zpátky. V Praze nevíte, kde nějaké mají? Jedu tam do bazarů na čumendu, tak zkusím něco sehnat

06.11.2012, 23:00 |
AR crestik: no kupodivu to může suplovat třeba věnec, větve ve váze atd, na tohle je ta moja magor takže toho je po bytě pak hafec.

20.11.2012, 12:29 |
Losky Takže pokud bude někdo shánět umělé vánoční stromky atd, mohu vřele doporučit eshop:
[ Link ] Doporučili mi borovici Limba a druhý den mi ji PPL dovezlo. Bohužel nějakou neodbornou manipulací byl stojánek lehce poškozen. Ihned jsem to urgoval a ihned mi nabídli, že mi pošlou výměnou nový. Navrhl jsem, že mi stačí poslat jen stojánek a že si to přehodím sám. Za dva dny přišly stojánky dva s omluvou a ještě jako malý dáreček 50cm umělá borovice zdarma.
Musím uznat, že tak ochotné vystupování jsem ještě nezažil. Fakt super, viz Heureka. Jinak stromeček opravdu je perfektní, je složen ze dvou kusů, které se do sebe zasadí a každá větev se dá naohýbat jak potřebujete. Navíc to má opravdu jakoby jehličí a né ty papírky nebo co to nabízí různé obchodní řetězce typu Obi, Tesco atd.
Takže asi tak:)))

20.11.2012, 12:35 |
EFCA Máme z Makra, je krásně hustej, ale byl teda dost drahej, myslím kolem dvojky.
Ad koberec atd, pod vánoční stromeček dáváme zkrabatělý bílý prostěradlo, vypadá to líp a vůbec nemusíme řešit kapající smůlu, padající jehličí atd.
Nebylo by to lepší? ;o)

20.11.2012, 12:54 |
Losky My máme stromek v rohu a všude okolo drahé tapety, tak jsme koupili za dvojku tohle a uvidíme. Ale prostě co jsem viděl po obchodech, tak je to katastrofa a tento eshop mě opravdu nadchl a když jsem koukal na jejich recenze na Heuréce, tak nejen mě