Navštíveno 2635x

06.11.2012, 00:21 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-11-06 00:28:17
Tak zase z jinýho soudku.
Mam už pěkně dlouho Toshibu L300 1AM.
tak si dělám simulaci,poslouchám si přitom písničky najednou tma. Tak šáhnu na spodek a rozpálená jak čert- Nechám 10min vychladnout a zapnu, jede ..dobrý ... pustim si opět programy, fb, skype ,simulátory a že to bude dobrý zase znova zadat hodnoty , po chvilce začal divně bzučet větrák a zase se to celý hřálo jak ....
Vypadalo to ,že asi dosloužil . Tak sem vzal šroubovák,sundal dekl ,vyndal ramky,disk. Vzal sem to ddo garáže na kompresor , a trochu (decentně) sem profouknul větráček a chladič,kterej byl pokaždý jak pětnik. všechno sem vyfoukal ale s max. opatrností. Složim to dohromady ,zadekluju a paráda, ventík tichej jak šepot květin. Chladiš jen tak trochu vlažnej a vše ok. Test byl takovej,že sem to nechal jet celou noc s defrag. disku a ještě sem tam naotvíral asi 10oken a nechal jet 5 simulátorů ... Ráno vstanu a ntb jede, horkost skoro žádná... Zase se něco povedlo,jen baterie už drží 15minut :(
Mam radost že mě ještě nechtěl opustit a vada byla pořádnej chuchvalec prachu :D

06.11.2012, 00:37 |
AR tak a teď můžu jít s klidem spát ;)

06.11.2012, 00:45 |
JP Já jsem si před chvilkou otevřel okno a začíná mi bejt trochu zima. Ale v nejbližší době si chci zajít pro něco k jídlu, takže ho zavřu asi až při tom.

06.11.2012, 00:47 |
Tendr Divný, mně studí nohy a okno mám zavřený :/
ja tuhle vytah z chladice procesoru u myho staryho notesu pořádnou chlupatou housenku.... prachu snad za deset let běhu v kuřárně..... od tý doby běžel notes jak novej :-)))

06.11.2012, 01:37 |
JP Tendr: Nemáš rozbitý ponožky?

06.11.2012, 02:05 |
Tendr Teď jsi mě vyděsil! Snad jsou ok.. Tak mě napadá, nemůže mít nějakej vliv to, že jsou ve skříni? No nic, půjdu je vyšetřit až ráno, už je pozdě.

06.11.2012, 02:12 |
JP To je právě nesmíš dávat do skříně, já jich tam měl horu a jak jsem je tam dal tak vždycky přestaly hřát... Nechci tě strašit, ale radši začni šetřit na nový:(
My jsme na facebooku nebo co?Btw ted jdu domu z práce a co nevidim hoří tu Doubledecker!
A že nekecám! :D

Njn, asi si z toho zapomeli vyfoukat prach.

06.11.2012, 06:25 |
TUNER Ty kráááso,to jsou fakt temata....

06.11.2012, 06:35 |
Pajk Potřeboval bych vyfoukat trubku po ránu. :)
ty kokso to je téma, hezky jsem se po ránu zasmál :-)))

06.11.2012, 07:27 |
Yawor jako cendler :-DDD
Jakej je rozdil v tom, že si tady Flash ulevi ze rozebral notes a v tom ze Zdeny jezdil po bazarech a nasel tam tri poskrabany auta a na jednom nasel na zadnim kole kaminek v dezenu? :-)))

06.11.2012, 08:10 |
CRK Samantus: to je řečnická nebo nějakej kvíz..?
Pajk: já už mám vyfoukaný obě trubky a vystačil sem si sám :)

06.11.2012, 11:26 |
JR Samantus: Ja myslim, ze v nich rozdil neni :-D
to né ,zase dávej pozor ,kdyby si si chtěl jen prdnout ,aby si se nepo--al

06.11.2012, 12:25 |
fredy kamínek v dezenu mě teda dostal pod stůl :D
Premejslim jakej status bych dal AHC na zed do tohoto tematu, ale nic me nenapada.
Mozna jen ze jsem byl ted na zachode a bylo to super...

06.11.2012, 15:38 |
Pajk CRK: nejsem si tak jistej, že se bavíme o tom stejným. Protože pokud si sám kouříš pyj a asi ještě někomu (nevím, jestli dokonce za peníze), protože nejspíš dvě nemáš, tak od toho je tu jiný vlákno a je pár řádků zpět.
tak to je moc velký :D
jedině to,že fotku na hajzlu s ntb :D, ale v zimě ntb hřeje a nemusíte topit :D
A druhá věc ,že když je někomu zima a zavřený okno,tak musí platit plynařum,jinak bude zima pořád :D ... okna mam plastová a zima mi fakt neni :D :D
moc silný :D Kamínek v dezenu sem neviděl,je tady odkaz ?

06.11.2012, 15:52 |
nome flasHi už dost prosím :-DDDDDD tohle nedávám
probem je ,že když už sem ho vyfokal a vyčistil tak předtal topit a to je taky špatně ,lepší bylo když vytápěl :D ... nee už fakt dost,ale mam radost že neodešel do ntb nebe :D

06.11.2012, 16:10 |
JP No, jestli najednou "netopí", resp. chladič je studenej, tak koukni na teploty CPU, jestli nejsou vysoký - dal jsi tam novou teplovodivou pastu? Protože jestli ne, tak ti do toho ntb nebe brzo odejde...
ja to jednou zacas vycucnu vysavacem ani to nerozebiram
Kadel

06.11.2012, 16:16 |
JP Tak zkus alespoň něčim zašprajcnout vrtulku když to luxuješ, často se tahem toho vysavače roztočí na hodně vysoký otáčky a odnese to ložisko.

06.11.2012, 16:29 |
Rudi Mě se dneska rozsvítila oranžová kontrolka na palubce a ozval se tón, v takovou né zrovna ideální chvíli. Zkusil sem vypnout a znova nastartovat motor a zhasla, ale během jednoho kilometru se znova rozsvítila. Nevěděl sem si rady, náhodou sem jel kolem benzínky, kde je i servis. Tak sem natankoval a díky bohu kontrolka zmizela a už se dobrejch 20km nerozezněla...

06.11.2012, 17:34 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-11-06 17:40:23
JP: chladič sem nesundaval,jen trochu vyfouknul ;)
vyndal sem jen ramky a disk ,a dekl :D
Kadel21: to tak udělám příště, ale jede ...nehřeje se a nevypíná.
JP: když sem to profukoval,tak sem na to myslel .. držel sem jí prstem
Rudi: to bude žebravý oko,to je taky věčnej problem :D
kolik berete benzín ?? u nás natural 35,30kč .. lpg mam za 16.50kč
v kolíně pod hasičema, lpg je směrem na kutnou horu :D
Janovice jsou drahý, lpg 17,90 a beňo 39,50kč :(

06.11.2012, 17:40 |
JP Rudi: to mi dělaj moje auta pořád, natankování to vždycky vyřeší jen na chvilku, takže se připrav že se to vrátí:(. Chce to asi odpojit tu kontrolku.
a bude hur! me uz se parkrat stalo, ze natankovani ani nepomohlo.
Odpojit kontrolku je dobrá věc,ale pak seou vozik kanystřík :D ... nebo kontrolku zalepit nějakou tmavou folii a je to ...
Třeba co sem nepochopil lidi,kteří nechtěli vědět stav palivoměru :D
A jestli mátě někdo LPG tak asi víte,že tam svítí pěkně ostře ta modrá kontrolka a za tmy to celkem oslňuje. stačila tmavá páska a už se to i dá :D
Pravý peklo začne,když dochází LPG..to pískání bych odpojil ale nvim jak ...hrůůůza ... naštěstí to přetáhnu rádiem,ale když někoho vezu tak rádio musí slabě a pískání je protivný jak čert.
Nějak jsem nepochopil smysl toho to téma ??
to je tim ze si kupujete ty dementni americky, japonsky a italsky auta. Ja mam opla a ja tam zadnou kontrolku nemam :D social az na pudu

06.11.2012, 21:05 |
JP Proffesor_W: Mě to na tom německym svítí nejčastějš, dokonce to k tomu protivně pípá:D
Tak nevím no, dlouho jsem tu nebyl, po dlouhé době otevřu AHC, čtu si detailně první téma - Rychlý prachy. Pustím se do druhého - "už jsem myslel, že je po noťasovi". Toto fórum bylo vždycky něčím speciální.. :)))))

06.11.2012, 21:28 |
Jozzo :-D vítej v novém světě
a neni to kontrolka úniku prdu?

06.11.2012, 23:17 |
vomy7 Ace: to si vlezl zrovna na dvě nejlepší temáta za poslední dobu :D
06.11.2012, 23:05 | /// MiŠeL ///
to asi ne, ta moje obcas i zhasne