Navštíveno 1355x

Zdravim, mám problém a zajímá mě váš názor..
Prodal jsem minulý týden přes internet rádio s dvd (rádio je ze dvou kusů,je tam ještě krabička která to ovládá, bylo to i na fotkách), stím že nedrží paměť, kupující o tom věděl ale dnes mi volal že je rádio nefunkční, že to měl i u elektrikáře a prej nejde.. Jde jen prý proud do té ovládací krabičky a do rádia ne, já vím že rádio bylo funkční,jen nedrželo paměť.. Ale jak jsme povídali a povídali, tak týpek povidá, že si vlastně ani na fotkách nevšiml že to má ještě tu krabičku kterou on nemá kam dát a já mu povidám že tam někde k němu budu mít možná cestu, tak že bychom to zkusili dát do mého auta zda to šlape nebo ne, ale týpek povidá, že by to vlastně ani stejně nechtěl kvůli tomu, že to má ještě tu krabičku.. Takže můj názor, že rádio je funkční, jen prostě si neví rady jak to tam dát i stou krabičkou.. Ale aby už konečně položil telefon, tak jsem souhlasil ať mi ho pošle zpět, tak teď nevim zda to mám přebrat nebo to nechat ležet na poště a ať mu to dojde zpět a nereagovat na něj..

05.11.2012, 20:32 |
CRK | Upraveno: 2012-11-05 20:34:07
Těžko teď radit, když si mu řek, že ho vezmeš zpět... Měl si bejt tvrdší a stát si za svým, když to na tebe zkoušel. Buď mu řekni, že má smůlu, jestli to na tý fotce bylo. Nebo jestli to poslal, pošli mu prachy za poštovný.
Já myslím, že rada je snadná...
Pokud jsi mu řekl, že ho vezmeš zpět, tak bys ho vzít měl. Nauč se říkat NE, dalo se to vyřešit už po tom telefonu.
Za chvíli by se tu taky mohl objevit příspěvek, že prodejce slíbil, že vezme zpět radio a na poště ho nepřebral, co má dotyčný dělat...
No,ale jestli ti to pošle na dobírku zpět,tak zase pozor,aby ti neposlal prázdnou krabici,když už je to takovej vychcánek.
Na fotce v inzerci to bylo.. Byl jsem ráno ještě rozespalej a přemejšlel nad důležitějšíma věcma ohledně práce, pak se mi to přes den rozleželo v hlavě..
No taky mě napadlo aby neposlal prázdnou krabici..

05.11.2012, 21:27 |
CRK tak vo tom si snad ani nepřemejšlel, dobírka ani náhodou... Jestli to ještě neposlal, tak ho slušně vyfakuj a jestli jo, tak balík odmítni s tím, že to na tebe zkoušel a že sis to uvědomil až potom a že na tý fotce to měl a pošli mu složenou prachy na poštovný... víc není co řešit...
co kdyz ti to posle spaleny?????jak ho budes nahanet?????dohanet???shanet????ve finale nadavat a to nejvic sam sobe :-a to se vyplatí