Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zkusenost se spol. "LR" ?

o Navštíveno 2112x o
o 31.10.2012, 19:18 | gizmi
Nemate nekdo nejakou zkusenost s preparaty od spol. LR? Konkretne mi jde o radu aloe :) Budu za kazdou informaci rad..

o 31.10.2012, 21:52 | kucik
Já mohu přispět jen kladnými referencemi. Mamina byla poradcem zmíněné firmy a aloe tedy brala rodina i okolí. Malá sestra v 10ti letech ještě neměla v těle antibiotika díky aloe a dalšímu produktu colostru. Přítelkyni to pomohlo se záněty močových cest a známé se tím podstatným způsobem zlepšilo astma. Když už nic jinýho, tak se potom kvalitně po.ereš :-)
o 31.10.2012, 23:13 | clown
bezna kosmetika, jen to dela mensi firma ..
jen prodej je pomalu jak letadlo .. :) nektere prodejkyne maj slibenyho a prodeje i mergla .., i kdyz ty co vidis maj Polo :)) (mame jednu totiz v rodine) ..

osobne bych se toho nebal, ale pouzivam radeji mrtve more, po tom se totiz po oholeni huby neosypu :)
o 01.11.2012, 11:18 | CervinVega
produkty i bez dermatologickyho testu, prodejci s vymytym mozkem opakujou kraviny o "prirodnich latkach", "testy jsou potreba jen u chemicky upravenych pripravku" a pod, znam zenskou, co to prestala prodavat/nabizet, kdyz ji mama rekla, at si to napatla na pulku ksichtu, necha pres noc a sama uvidi...
urcite je neco ze sortimentu v pohode, ale jinak je to jen multilevel s koreny v Ostrave/Polsku
o 01.11.2012, 16:40 | gizmi
Me prave zaujalo par vyrobku a hlavne to, ze nektere vyrobky maji velmi prisny punc kvality z Nemecka. Navic sponzoruji i hokejisty a pod firmu se podepsalo mraky osobnosti (ikdyz to beru v ubozovkach)
o 01.11.2012, 20:43 | Midi34
já myslel že bude diskuze o LAND ROVERU
tak zase žádnej offroad
o 03.11.2012, 21:55 | kucik
Ha tak pro někoho jsou atesty od Fresenius nedostačující, to pobavilo. Já ty produkty používám a nemůžu si stěžovat.
o 04.11.2012, 09:46 | Mr.Scully
Produkty komentovat nebudu, tomu nerozumím, ale co jsem četl zkušenosti lidí, tak je to hodně na hraně mezi MLM a letadlem... prostě klasika, musíš na začátku něco koupit, pak to cpát svý rodině a všem kolem, pak si moc nevyděláš a ten v MLM nad tebou tě začne jebat. Klasika. Produkt může bejt super, ale když se musí vnucovat tímto způsobem, tak moc moji důvěru nemá.
o 04.11.2012, 10:15 | gizmi
Mr.Scully: v tomhle nemas pravdu. Ano, za kartu (moznost odberu vyrobku) das tusim 200,- ale kdyz vezmes cokoliv (proto tu kartu clovek bere) tak to vyjde o dost levneji nez to brat od prodejce.. Takze s prvnim nakupem mas tech 200,- zpet. To mi jako letadlo neprijde, spis poplatek za administrativu s tim spojenou. PS: ja spis chci zkusenosti s vyrobky - nikoliv nazory lidi co o tom nevi a hadaji..
o 04.11.2012, 13:08 | Mr.Scully
Já četl zkušenosti prodejců, že musíš zaplatit asi 1500 za nějaký testery nebo co... a spíš to byla reakce na clowna atd., že se jedná trochu o letadlo. Zkušenosti s výrobky nemám (ale zas takový offtopic to snad nebyl).
o 04.11.2012, 14:46 | Pajk
Tak třeba parfémy od LR jsou chemicky upravené hovno s jemnou vůní Bosse atd.
Ostatní výrobky si někdo chválí, někomu nedělají nic. Jinak znám dva lidi, co do toho začali dělat, oba celkem rychle skončili.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3209 sekund.