Navštíveno 2110x

zdravim viz nadpis chtel bych 5.1 do 6tis vim ze to nebude zadna strela ale treba nekdo poradi..
Onkyo me treba zarazi tema perovyma spojema na predni repro...
diky za reakce
Za 6tKč se divím, že to vůbec nějaký svorky má... AVčka nikdy od těch lepších firem nešli pod desítku, dneska už je to kolem osmi a bohužel i šesti, ale je to holt tímhle vykoupené. I nejlevnější Denon AVR-1513 je komplet pérová... V téhle kategorii je to asi jedno, cokoliv z Denon, Onkyo, Yamaha, Harman, Pioneer.
ok tak asi vyhraje design a bude...kazdopadne diky jo a mas fakt peknou karu cus

31.10.2012, 23:00 |
Tendr | Upraveno: 2012-10-31 23:06:23
Tak spíš nevim proč kupovat něco novýho když třeba tady
[ Link ] koupíš za tu šestku novej denon co stojí dvakrát tolik (btw má banánky na všechny repra) a v případě bazarových kousků už jsou tam mašiny v ceně 40k za osmičku..
Ostatně bazarových věcí je plnej net, stačí si vybrat..

31.10.2012, 23:26 |
clown Tuner .. myslis, ze ma cenu kvuli HDMI, prenosu zvuku menit AV ?
jako DTS-HD a DD-HD jsem videl 1x, takze mne to netrapi
pouzivam 3x optiku a 2x coax,
musel bych hledat neco co bude mit 3 - 4HDMI, 2x optiku a hlavne AC outlet .. (spinam s nim SUB na tvrdo)
aktualne mam RX-V659 Yamahu, jeste s oranz LCD, takze nastupce je uz pak asi jedno, protoze Yamaha uz oranz nema :(
takze jsem koukal po 911 Pio, 741 yamaze atp .., ale, otazka je, zda to ma cenu, jen kvuli HDMI, kdyz HD kanaly nemam :) preci jen reciver je diky absenci HDMI prodejnej nekde kolem 3t a to i v 1A stavu, takze dotlacit 15t mne 2 netlakuje
zbytek AQ Labrador (Vifa menice) :)
Nějak moc nechápu dotaz? Píšeš, žes dts HD a DD HD jsi viděl jen jednou a že Tě to netrápí? Pak opravdu nemá cenu měnit, ale jinak HD zvuk je pomalu na každém Blu-ray disku, takže dle mě to význam má. navíc si zjednuduším přepínání AV vstupů, na TV nastavíš na tvrdo jeden a pak vše už jedeš dálkou od AVčka. Zda má smysl na tom takhle prodělat je na Tobě, já moc bazar nesleduju.
P.S. Pozor na ten sub ve spínané zásuvce 230V. Ne nadarmo tam píšou do 100W odběr! Už jsem viděl řadu odpálených zdrojů díky tomu, že tam byl sub a ve špičce si to vzalo o dost víc :)) To je tak na spínání DVDčka apod.

01.11.2012, 00:31 |
clown dik :) presne si potvrdit, co ma pro mne smysl a co ne .. BD mne netrapi :) mechanicke prehazovani kolecek mne bavi u muziky, u filmu ne. A muzika na BD je v 50 procentech skoro stejne spatna jako na DVD.. ani DTS HD tomu 2x nepomuze, viz AC/DC.
jo dik za upozorneni s tim zdrojem, to mi nedoteklo, funguje to jiz 10 let uz asi s patym AVeckem, SUBu jsem nalozil za posledni rok jednou a jinak je to na urovni vhodne i pro deti :) ale mam na vystupu 150w, stejne i na SUBu, takze to jeste jde .. :)

01.11.2012, 01:04 |
Tendr clown: ty si fakt myslíš, že účinnost zesilovače je 100%? :) Ačko má ideálně 50%, v praxi ale tak 35 - 45%, takže abys ze zesíku dostal max. výkon, jeho příkon bude až třikrát vyšší .)
Neříkám, že ten výstup z rec. musíš spálit jak píše tuner, ale možný to je při vyšším vybuzení. Kdybys tam narval nějakej sinusovej signál na max. hlasitost, třeba nějakej brum nebo basovou linku tak ti pravděpodobně rec. udělá čertíka :)
Ale nejspíš to doma moc nehulíš..

01.11.2012, 10:58 |
clown Tendr ..
ne .. na AC OUTLETu z AV, tedy spinaneho vystupu zdroje je max 150W@230V .. , z toho krmim aktivni SUB, ktery ma na zdroji napsano 150W, o to kolik krmi uvnitr ty dva male 20cm basacky mi fakt nejde. Tady slo ciste o elektriku .. nee o watty v muzice :)
Mám nějakou levnou řadu Yamahy s HDMI a regálovky taky Yamaha a na filmy, hry mi to bohatě stačí. Vše mám po HDMI jak blu-ray přehrávač, HTPC a xbox. Žádná změť kabelů, rušení nic takového.

01.11.2012, 11:26 |
Tendr clown: já rozumím tomu jak jsi to myslel, v tom případě jestli je na subu jen 150W příkon, ten sub bude mít tak 50w rms..
Prvně jsem to pochopil tak, že mluvíš o výkonu subu v rms, tak sráč :)

01.11.2012, 21:58 |
clown jo jasny .. ale aspon si mne donutil se kouknout co to vlastne mam doma za staresinu :)) rok vyroby 1994/95 :)
100W prikon zdroje / 70w zvukove :)
ale me staci .. :) cele prizemi to nakrmi diky umisteni uplne v pohode ... ale asi si budu muset kvuli HD zvuku poridit nejaky HD SUB .. (delam si prdel) :)
dnes mam sice cely den pustene AV, ale sub mam vyplej .. po upgrade hlavnich repro neni potreba.